29/2

Birger har blivit så stor nu han väger över 3600 och är 50cm lång :) det är så skönt och kul att se när det går frammåt. Nu behöver man inte vara orolig längre.

Blev en prommis med lilleman idag :) hur varmt som helst var det både för mig och Birger! :) Nu snart ska jag åka till Therese och färga håret, blir svart underhår och lila rött på övre. Sen så blev man ju bjuden på mat där med. nä ska börja röra mig dit nu!


Mamma Malin

Idag Ska Birger till BVC och vägas och mätas och träffa läkaren. Så nu får vi se hur mycket Birger har gått upp på en vecka. Snart så ska gammelfarmor komma och hälsa på :) Sen ikväll så kommer Peppes mormor mamma och moster. så vi har fullt upp idag! ska hinnas med att städa oxå.



Först tyckte jag det var jätte jobbigt och skulle aldrig mer ha ett till barn hade jag sagt. men nu har jag helt ändrat mig, jag vill ha fler barn. Sån kärlek som jag har till mitt barn vill jag dela till fler! kanske ska sattsa på familjen annorlunda :P nä men jag skulle kunna tänka mig 2 barn till. men vi får börja med ett till det kanske räcker så :) men jag vet ju själv jag älskar mina syskon och det är de bästa jag har. skulle aldrig vilja vara ensamt barn. Jag älskar att planera våra dagar, jag har alltid gillat att planera.

Men det får bli när jag pluggat klart och har ett jobb, sen så ska vi bo i hus vill inte att Birger växer upp så här. Sen kan vi planera ett syskon till Birger <3

Vad är livet att stå ensam, utan barn och tycker krogen är ett nöje? fan jag tycker det är helt bortkastat med tid. visst hemmafest det kan vara svin skoj! och om det är något speciellt som händer. jag anser nu när jag har barn att det är meningen med livet verkligen. Jag har varit livrädd förut att skaffa barn. att man inte kan göra något annat än att sitta hemma, men jag är ju ute och ränner hela tiden med Birger. Det är vad man gör det till.

Jag har ett skit roligt liv! skulle aldrig vilja ändra på det. vi hittar på hur mycket som helst, och det tar aldrig slut :)


27/2

snart är denna måndad slut och vi går mot ljusare tider! :D

Vi måste börja planera in Birgers namngivlese, eftersom ingen av oss är troende så varför gå in till kyrkan?? bara en massa gud snack. vi måste planera vart vi ska vara och vilka vi vill bjuda och om det bara är släckt som ska komma eller vänner oxå. Vilken mat vi ska bju på och tårter mm. vi tänkte iaf ha det i slutet av Maj eller början av Juni. En massa saker ska planeras iaf. Peppe vill ha något litet och jag vill ha något ganska stort.

Snacka om att huden blir uttorkad efter en graviditet. kroppen är som ett russin typ :P men ska blir bättre på att smörja in mig. 

Vi funderar på att sätta ut lägenheten igen men tror Peppe ska lägga ut den via mäklare då. Så hoppas vi får den såld. Vi tänkte flytta till en hyres lgh så länge tills vi hittar ett hus som vi vill ha! :) Sen så verkar det som att det inte blir någon mer båt för oss. Peppe är inte alls sugen på båt längre, och han tycker det är dyrt han säger man kan göra så mycket roligare saker för dom pengarna. Så båten åker väl ut när båtsäsongen börjar. 

 


26/2

hej vackra väder! det blir en promenad idag med lill <3, han älskar att sova i vagnen och det stämmer verkligen att barn sover bättre ute. iaf för Birger :)

Igår så gick vi ut på dans jag, Angelica och Camilla, det var arvingarna som var på parken och spelade, det var inte värt att gå dit. Eller jo om det var någon som man kunde dansa med så hade det varit kul men nu fanns det inte de. hade älskling varit med så hade jag buggat sönder honom :P

Jag sov ju i bjästa från fredag till lördag och som sagt så var vi in till övik och shoppade, jag hittade skit snygga linnen där på carlings som jag köpte. sen så fick Birger en body och byxa i stl 50 som han kan ha nu :)
Det var super skönt att få åka iväg så här med Birger, det behövde vi! :)


23/2

Var ju till övik och körde lite cross, det gick väldigt bra för att inte kört på över 9mån tror ja. Det kommer säkert kännas imorgon :) Jajust kom och tänkta på imorgon, imorgon ska Jag och lill hjärtat åka till bjästa och hälsa på Propp Maria och Lars-Åke :D vi ska åka in till övik och kolla på lite kläder till lilleman, det kommer bli så mysigt sen ska vi sova över hos dom! det kommer vara en sån lyckad helg :)

Jag hann ju få mina converse oxå det var riktigt nice :)

Tänkte jag skulle gå och lägga mig nu är helt slut efter cross körningen. Peppe somnade på soffan nu, men det har inte hänt på as länge :P

God natt gott folk!


22/2

Hallå där! Igår var jag, Birger, Therese och Edwin på stan och åt lunch! :D vi gick på en massa affärer och vero moda hade mycke rea kläder så jag sa till Therese att hon skulle prova en av jackorna som var as snygga, och hon passade as bra i den! :) vi hade en mysig dag, och tiden bara rann iväg. man behöver ju inte vara rädd för att tiden ska gå sakta när man har barn :) 




Crossstövlarna var bara att skicka tillbaka igen nu är jag så less att det inte ska finnas någon som passar mig. ska beställa ifrån USA nästa gång och då blir det alpinestars för dom är bredare runt vaden.

imorgon blir det förhoppningsvis cross ringde och kollade o banan skulle vara öppen så det är kanon! banan skulle vara ny skottad oxå :) denna gång måste gå bättre än förra! :P

lill <3 är stor nu, väger ca 3300 :) och större ska han bli! :) älskar min bebis så mycket, det bästa som kan hända.


Herrejävlar

Som dom flesta gjorde ikväll så slog jag över till tv11 för att kolla på BB tycker det är så kul att se hur folk gör bort sig in för hela sverige! Man kan ju inte mer än att ha kul åt dom/vissa :P det är ju mycket underhållande tv! få se om man skaffar sig en favorit sedan.

Imorgon får jag äntligen mina Fox stövlar hoppas jag kan ha dom :) Sen måste jag in till vårdcentralen med mitt <3 något som inte står rätt till med Birger.

Nu har jag besällt säkningsattsen till TMen så hoppas man kan nå ner riktigt nu:) Sen så ska älsklingen lacka 9-3an ihelgen så han kommer man inte se mycket av. men skönt att han får det gjort. och det kommer bli en sån snygg färg :D bild kommer.


hmm

hmm hur fan ska jag orka bo i lägenhet???? Jag är så förbannat less på att bo i lägenhet så fy, jag försöker hålla mig borta så mycket som möjligt och att det blir till ett övernattnings ställe. den enda fördelen med att bo här att man slipper skotta och klippa gräs. Hoppas verkligen vi hittar våran drömkåk snart! vi hade ju en på g men då var det någon dum fan som budade till ett överdrivet pris.

Jag vill till landet ut i skogen där jag kan hämta posten naken om det ska vara så hehe nä kanske inte så överdrivet men där det finns skog och mark, där vill jag bo. inga gannar som man kan störa med våran hobby och man kan spela musik hur högt man vill. där Eros kan vara lös utan uppsyn och där risken för honom att bli påkörd är minimal lika så för Birger. Det har varit alldeles för mycket olyckor i våran familj med tåg och bilar inblandade. lillsyrran påkörd av tåg, stora syster påkörd av bil och våran älskade hund Nicky påkörd av tåg men hade inte turen att överleva :'( och en massa katter som har blivit ihjäl körda på e4an.. blääää vill bort ifrån staden och in i skogen..


16/2

Men herregud alltså beställer man stl 36 så vill man ju inte att dom skickar en kids stövel. det blir att retunera de med. Ikväll blir det att meka hoj ska byta olja i TMen, sen ska det tvättas för fulla muggar!

Jag hatar tyg soffer det har jag alltid sagt nu har ju Birger spytt ner hela soffan, det visste jag redan från början att det skulle hända. men det ska bli ett nöja ett tvätta skiten någon gång!


15/2

Som vanligt så är jag typ på stan varje dag har alltid något som ska göras där. Hitta mina converse som jag vill ha, ska vänta på slutet av mån att köpa dom, man behöver ju inte spändera upp varenda päning innan mån slut. men det blev litte shoppning ändå köpte nästan allt på rea, köpte mig trosor, BH, benvärmare, linne, tajts, hårfärg den som jag köpte mig sist, blev så snyggt med den :D nöjd med köpen iaf.

Tänkte jag skulle åka till kramfors vinterfest men det verkar som om att jag får åka själv dit, men det har jag verkligen ingen lust med. om man nu får med sig någon så hoppas jag på att man träffar en massa gamla vänner där :)

nä nu ska jag gå och lägga mig men först se till att mitt älskade hjärta vill sova <3


Alla hjärtans dag

Ja för oss händer det inget speciellt. vi åker väl ut och käkar någonstarns. Ikväll ska jag vara barnvakt åt Teus <3 sen när jag kommer hem måste jag ta mig en lång promenad. Det är så sjuk jävla jobbigt att gå ner i vikt, önskade att det bara rasade av mig. men inget ska vara lätt inte.

igår beställde jag nya cross stövlar! :D hoppas jag kan ha stl 36!

Så snygga och billiga så håll tummarna.
Längtar som fan tills på söndag, det blir cross då! :D och på bästa crossbanan klingre :D 

Tröjorna jag köpte på gina ska jag skicka tillbaka satt inte alls snyggt. bläää


13/2

I lördags så var vi i njurunda och körde cross, men det gick åt helvete, vurpade 2 gånger, så då sket jag i att köra mera. Ska köra nästa helg på klingre, hoppas det går bättre där.

Jag har fått så ont i hanleden. TYPISKT det ska tydligen av pga att man är små barnsförälder och det verkar kanska vanligt. men svin ont gör det iaf så for jag ska bära Birger. men läste att man ska hålla tummen mot pekingret så hoppas att det blir bättre annars blir det inget cross åka för mig i helgen. :(


Äntligen!!

Nu är det äntligen min tur att få köra cross, som jag har längtat att få ta ut mig rejält! Jag kommer bli så slut så jag kommer inte orka gå, så skönt det kommer att vara.

Imorgon så blir det att kliva upp tidigt o åka och lämna lille man till faster Tina och sen ska vi åka till garaget och lasta o packa. Det blir njurunda som vi ska köra på, jag tycker inte om den banan men bättre än inget alls. nästa helg hoppas jag på att få åka till klingre :)

Ska verkligen bli kul att inviga TMen :) lite om vant att köra 4-takt.


Åh jag är så stolt över mig själv för jag har gått ner 2kg denna vecka det är bara att jag fortsätter på detta vis hoppas jag :) Jag har dragit ner på en massa oboy och äter mindre portioner, sen motionerar jag mer.


:)

Idag har jag och Birger varit nere på stan och jag har köpt en ny BH, sen gick vi till Devils INK och pratade lite med Ove stod säkert där i 1 tim och snackade skit oxå, men kom fram till att jag ska tatuera mig igen. Tänkte jag skulle tatuera in Birger på under armen, jag gör som alla andra som har barn ;)

Har beställt nya tröjor :D Hoppas dom passar nu bara :)
 

Nästa helg så är det ju kramfors vinterfest så få se vilken dag man ska gå :) Sen så hoppas jag att ja får träffa Elin som jag inte gjort på as länge skulle vara kul att bara snacka en massa skit och prata om trevliga minnen med henne :)


huhu

Ingen innebandy för mig idag, Peppe har fått gjort ett x antal toa besök idag så det blev att jag fick vara hemma och ta hand om mina grabbar :P Jag hoppas INTE ja blir smittad. 

Imorgon blir det klippning blev inte riktigt 100% nöjd så ska se om det kan blir super denna gång. måste klippa upp det mycket mer och göra så det blir lättare att göra en frisyr :)

Åhh jäklar vad glad jag blir nu när försäkringskassan ringde och sa att jag snart ska få alla pengar snart! :D ååh var jag har hållt på att bråkat med dom i 3mån nu. jävla seg proppar


8/2

Vilken otroligt trevlig dag jag hade igår med Jessica, Selina o Lilla Belina Vi tog våra barn och gick ner på stan och åt lunch. Jag gick in på Chill för första gången och jag hittade as sköna jeans som jag tänker köpa när jag har kommit till min målvikt. Jag har börjat motionerat som bara den så jag hoppas fettet börja rasa av mig så man ser någorlunda ut till sommaren. 

På kvällen så var vi bjudna på mat hos svärmor, så klart så tog jag tillfälle i akt och promenerade dit, de var lite kallt men det gick bra. Ikväll kanske jag får följa med Lena och spela innebandy.

Tänkte jag skulle ta mig en prommis nu på dagen med lillemann, det är ju undebart väder :)

Nästa helg är det kramfors vinterfest så då tänkte jag ta och åka dit och kolla på fredag, för på lör verkar det som om att älskling ska tävla i Ume så då måste jag följa med och kolla! om det inte är för kallt dvs för Birger :)


<3









Det vackraste jag har<3


5/1

Älskade Birger blir 1 månad idag <3 det har gått väldigt fort tycker jag. Så jag tänker ta vara på varje dag med vårat hjärta! Birger ligger på bröstet och myser, vilken känsla och kärlek

igår var vi hemma hos mor och far och grillade o firade att Birger har kommit till världen! Det var super trevligt och mysig! :)

Nu har jag kommit på banan igen och hoppas att det fortsätter vara så här bra! Det har varit en jobbig vecka.

Älskling och jag har redan börjat planera inför sommaren 2012 :D Vi ska åka till storuman och fira midsommar där och vi ska åka till Uddevalla på motocross VM  så lite är redan planerat :) Sen blir det ju en massa cross oxå! Peter ska sälja båten så är det någon som är intresserad så är det bara att höra av sig :)






...

Det finns inte så mycket att säga nu. Sen vi kom hem har inget varit lätt eller bra. men det har alla som har barn sagt att det blir inte lätt när man skaffar barn. Vill inte sitta här och skriva för mycket. men det är klart nu kommer folk börja undra. Men allt jag vet är att jag älskar min son mest av allt! <3