Natt

Sprang en sväng idag kändes skönt men mindre skönt med håll. man överlever. det luktade as gott med ny regnad skog och med en massa träd som blomma :) ja då är de god natt nu då! skönt.

BB

Kollar på BB nu och jag hoppas verkligen inte sug Annica vinner. hon är en sån stor TÖNT och lipsill. Kanske ska ta och skaffa sig lite stake för det har hon INGET av. En tvätt äkta toffel Och blåst!


Shopping


Tänkte köpa den till Peppe först men råka prova den o den är ju as snygg så köpte en annan till gubben :)


31/5

Ska åka ner till Svall och träffa Madde som jag inte gjort sen hon fick lilla tösen Nelly :) ska bli kul att få se lill jäntan :) Vi ska väl åka till city och kolla läget.

Ikväll så kommer Tina och bakar kakor med mig :) kommer bli farligt, men jag ska bara smaka inte äta upp allt :P

Glömde skriva igår att jag körde cross! men på jävligt tråkig bana helt sönder kört är den! Piss nora. Men cross folker skiter fullständet i den banan men Enduro folket är jävligt engagerad, dom har en väldigt fin bana. Aja måste åka till något roligt ställe på sön! vill till klingre ja! Eller nordanstig :) 


Dagens Låt


30/5

Idag har man kört älskling till jobbet och sedan in på dollar där, så mycket bättre än i hsand. Köpte en massa plast tallrikar och bestick till båten och ett Homer öl glas till gubben! :)

Kom hem, ringde Therese och hörde vad hon gjorde sen for jag dit och fikade. Vad stora grabbarna har blivit och Birger har kommit ikapp bra nu på slutet :)

Jag tänker varje dag hur mycket jag älskar Birger, jag förstod inte att det fanns sån mäktig kärlek till någon innan jag blev gravid. Men man ska verkligen vara glad att man har gåvan att få barn.


29/5

Har varit och köpt lite saker på Inreda & Sånt det var ju 50% på allt, och jag hade 500kr där i presentkort. köpte lite allt möjligt :) Sen for jag och Tina på coop och handlade ingredienser till syltrutor och nogat kakor. 


Farligt gott alltså :)

 Tog en promenad idag oxå och lät Eros få ta sitt första dopp, han tycker det var så kul! :)


Imorgon bli det cross äntligen har inte kört på en månad tror ja. Håller på att tjata ihjäl mig på Peppe att han måste sjösätta men det sitter i tjära.


Dagens Låt


Tårarna bara spruta! fy när man själv har barn! så fin låt :D


:)

har haft en full späckad dag. först åkte jag ner på stan och mötte upp Malin, vi kollade läget på stan och sedan tog en fika :) Fick höra om och om igen att Birger är så söt det värmer verkligen när man får höra sånt :D sedan åkte jag och Birger vidare till dollar och köpte schampo och balsam. Sen blev det coop. Birger har fått börja med stl 4 på blöjorna nu. stora killen :) hem och laga mat  och syster ringer och bjuder med mig på cirkus :D har inte var på cirkus på 14 år tror ja. men det var underhållande och ett bra avslut på måndagskvällen. god natt gott folk!

Spotify

Svensk

Gamla godingar. Kan vara stötande, men lyssna för fan inte då!


Festligheter



Behöver inte berätta mer hur en cruising går till för de vet ju alla men satans kul hade vi alla! lätt värt de dagen efter förutom att peppe var fortfarande full när han vaknade kl 10. jävla tok :P nä en riktigt jävla bra kväll.

over and out


<3


Hahaha


Kommer aldrig glöma denna låt! HAHAHA
TINA nu kan vi den! :D


Morsdag

Idag firar jag min första morsdag! :) känns helt otroligt och helt underbart! Älskar min familj så mycket<3

Hade en fantastiskt trevlig kväll igår så jävla lyckad! Ska kollla på korten senare. Tack alla inblande för en trevlig cruising! :D 


BIO

Ska på bio med Mamma pappa och älskling! :D

Men In Black 3


Trasha

Tänkte jag skulle prova på att trasha lite kläder såg en massa snygga på tradera som var trashade. ska fört testa på gina linnen jag har sedan kanske jag går igång på fler kläder :)

Trasha

Ska nog prova på mina red label tröjorna :) blir dom lite roligare!


Vikt

Har gått ner 1,5kg på 10 dagar. Har bara sprungit 3 gånger. Detta ser lovade ut :D


Natten

sprang en bit idag då! imorgon blir det förhoppningsvis cross :)
är så fruktansvärt less på en sak i mitt liv som jag hoppas varje dag ska bli bättre! men det verkar inte så, men hoppet finns ännu kvar! det sårar mig som fan att de ska vara så här. men jag låter bli att tänka på det så mår jag bättre, det är min lösning just nu.

<3


Färga Hövve igen!

Nu jävligt nöjd! Tack Tina för hjälpen!:)


 


Dagens Låt


Spotify

Ny Rock

Metal


Babytravel Bangkok

Tänkte åka och köpa den till Birger <3


Färga Igen

Bad Tina färga om håret igen på mig för frisören hade missat lite och sånt stör mig så fruktansvärt, så nu blev det rött på detta. :) Ikväll kanske de blir cross få se vad som händer annars blir det springa.


Favorit


Kubb

Spelade kubb så här på kvällskvisten med Oskar, Jerry, Linda, och systrarna :)
Imorgon blir det springtur igen, vilodag idag!

23/5

Det gick inge vidare med löshåret på Tina, skulle färga de och blev grått, så jag hjälpte henne med att ta ur de på henne. Så ska beställa nytt hår med rätt färg.

Tog en promenad till pullhuset och kollade lite på när Linda tatuerade sig. blev snygg med hennes pojkväns namn på röven :P 


löprunda

Sprang/gick 4,24km tog 40 min känner av de som fan nu i bena! och vet ni va jag köpte jeans för 1mån och dom satt så jäkla tait så dom var oskön att ha på sig så jag la dom åt sidan, oxå tänkte jag idag att jag skulle prova och dom satt as bra nu och snygg är dom så tänkte jag skulle ha dom ihelgen :)

hårförlängning


Färgningen


Före


Efter


Frisör

Ikväll ska Carro sätta hår på Tina :)


Jag och min "frisör" Carro ;)


22/5

Har fortfarande en sjuk son, så idag åker vi till VC.

Birger fick sin första frukost idag :)

När Birger hoppar i hoppgungan


kväll

sprang 3km as skönt trodde de skulle vara jobbigare. iaf så var det bilarnas tur att få skina:) så här ren har dom inte varit på länge! bjuder på ett kort ifrån löpturen.


Staden

har varit i stan hela dagen! gick dit och tog en lång omväg hem! as skönt. ikväll blir de brännboll tydligen om inte Peppe vill att jag ska vara hemma och tvätta bilarna. visning på lght idag då det kom 3st och 2 ville ha den så vi får se vad de blir med de :P


21/5

Tänkte jag skulle ta en långprommis och sedan ner på stan! :) underbart väder säger jag bara! Ikväll blir det en löprunda och cross i veckan hoppas jag! Så nu jävlar! :D


blää

jag vill bara spy ibland! ursch.... fan nu är det hård träning som jag måste börja med igen! jag hoppas verkligen inte brösten försvinner :( jag har ju vägt så här mycket en gång i tiden! men då vette fan vart fettet tog vägen?! kanske var för jag träffade en bodybuilder. men han har lärt mig mycket om kost och träning så jag har kunskapen men inte tiden/lusten. men vem vill se ut som en säl i bikini? det är bara att börja! tro jag bara ska leva på kött ett tag fram över och dricka mycke vatten. skulle vara kul om jag kom i mina gamla jeans.

Yes!

wiiee då van jag ett par converse på tradera idag! är helt klart värt de om dom nu är så fina som på bilden! så nu är det bara vita converse som fattas! jäklar anåda nästa lördag blir det tjejfest/förfest i pullhuset innan vi drar på cruising. det blir inte någon dum helg inte:) imorgon är det visning på lght så hoppas på napp.

20/5

Jag, lillsyrran, Oskar, Peppe och Birger åkte till Birsta träffen igår efter vi spelat kubb vid pullhuset :) Det var svin mycket bilar där så det var en lyckad kväll. 

Ikväll tror jag de blir Biteline men det visar sig, ska gå och hämta lille man för nu vaknar han! <3 


Fredag

idag for vi på biltema och köpte lite båtsaker, sen så åkte vi på babyproffsen och kollade på en sulky som heter babytravel Bangkok. är skit smidig och lätt. Behändig att ha med sig i båten! :) så en sån tänkte vi slå till på har bara lite beslutsångest på vilken färg :P finns i blå, marinblå, röd, brun, svart och lila. det står mellan svart och brun men jag vill helst ha röd, men inte peppe.

Dagens Låt


Lyssnade på den när vi åkte båt och nu är det en båt låt och får mig att tänka på förra sommaren! :D


Baby Converse

Idag fick Birger converse skor av sin farmor! :) skit häftiga som blinkar när han går! :D


17/5

Åkte till båten idag och städade klart den inför sjösättningen! :) Vi funderar på att åka en sväng ändå! Peppe lät väldigt pepp på ändå att åka i sommar. Ska bli skoj isåfall.

titta vad som var kvar! illa att vi har glömt det och en oöppnad Baileys. men det får gå åt i sommar istället :P

Nästa helg är det Cruising i h-sand bara så ni vet! och blir det bra väder så är det klart man är där! :D


16/5

Tänkte jag skulle ta den där promenaden idag då. Har inte kollat ut än men känslan säger att de är ok väder ute. ska ta och sätta på en tvätt då lilleman kissade ner våran säng igår :P  


Dagens Låt

¨
Bara för att jag hörde den på Family Guy igår :P


Desperate Housewives

Såg sista avsnittet av de nu och jag rös för att nu känns det som ett tomrum när man inte har den att följa! Mycket deprimerande faktiskt. kommer sakna karaktärerna som fasiken!


kväll

Är barnvakt åt syrrans barn till 20. sedan vette tusan vad jag ska göra, kanske gå promenaden jag tänkt ta hela dagen. men blåsten lockar inte. desperata husfruar ska jag iaf se och bb. jag testade kyckling wrap på Ica maxi jäklar vad god den är! rekommenderas:) har jag rasat i vikt! fattar inte kanske hormonerna går ur kroppen nu. gick ner 4kg på en vecka. "bara" 6kg kvar då.

15/5

Har var varit och färga håret blev inte rött, som vanligt så skulle den bara hålla en vecka el något. Så det blev lila/rött nöjd blev jag de är huvudsaken! klippe mig, färga över och under hår allt för 300 spänn skit billigt. och annars få jag bara klippningen för 350kr. så nu ska jag försöka gå dit istället så fort jag vill klippa el färga! :D

Birger har åkt på en riktig förskylning. huga då lillhjärta mitt. men hoppas han blir frisk så fort som möjligt! vill inte han ska vara sjuk.


Dagens Låt


!!!!!!


Länge sedan jag såg dom men en av dom gamla godingarna!


WoopWop


Skönaste Vickan! stal ett gammalt kort på henne tror hon va 14år el något här, men tuffast ;) Jag skulle aldrig våga sett ut så där när jag va 14, då var men en toffel och hade fullt upp med pojkvän. Men tur att folk ändras. Men jäklar vad jag saknar dig pullan! hoppas du kommer hem snart. Jag har pratat med Peppe och han är ju en ängel det lät inte omöjligt att jag skulle kunna få komma iväg på festivalen! :D The Dream Can Come Ture!!!

Band jag vill se:
Raised Fist
Manowar
Lillasyster
Sparzanza
Raubiter
(Corroded) har sett förr
(Mustasch) Om jag åker dit på Tors


Någon som har tips på fler band som är/kan vara bra?

14/5

Har varit på bvc idag med lillhjärtat mitt som är nu 68,5cm och väger 5858g :-) men han har varit sjuk ett tag och ätit dåligt så hade egentligen hoppas på att han skulle väga över 6000g men icke, det får bli nästa gång och då blir de ännu fler sprutor :(


Är lika go och glad även fast man inte är kry <3

Getaway Rock

TORSDAG

GREEN STAGE

Mustasch
Graveyard
Nightwish

BLUE STAGE
Obituary
Kvelertak
Black Dahlia Murder
Ghost

RED STAGE
HolyHell
Warbringer
Red Fang
Moonspell
Black Stone Cherry

FREDAG

GREEN STAGE
Finntroll
Raised Fist
Amon Amarth
Municipal Waste
Manowar

BLUE STAGE
Lillasyster
Meshuggah
August Burns Red
Satyricon
Ministry

RED STAGE
Sparzanza
Crashdiet
Skindred
Dying Fetus

LÖRDAG

GREEN STAGE
Nationalteaterns Rockorkester
Suicidal Tendencies
Saxon
Killing Joke
Yngwie Malmsteen

BLUE STAGE
Corroded
Triggerfinger
Raubtier
Devin Townsend Project
Behemoth

RED STAGE
Kings Destroy
Rosetta
Weedeater
God Is An Astronaut
Anathema
Cult Of Luna

 Har pratat med pullan och hon är lätt på att åka på Getaway Rock med mig! :D nice då har jag sovplats, då ska bara min kära pojkvän släppa iväg mig! :P Om det är någon som är sugen på att hänga med så hör av dig :D

























Dagens Låt II


Metaltown El Getaway rock

Metaltown eller Getaway Rock

Skulle jätte gärna vilja åka på någon av dom! Någon som skulle vilja åka med? ;) åker man till getaway rock så finns de säker sov platst hos min vän ;) 


Dagens Låt


Skönt att dom sjönger på Svenska! <3


Android

äntligen så kan man blogga ifrån Android på blogg.se :-) men mam måste ladda ner Firefox och använda den.

13/5

Åhh herre jäklar vilken dag de var igår! fullt ös alltså. Åkte till ramvik för vi hade fixat en överraskningsfest åt kusin Frida som har varit bort rest i Australien och lite andra ställen! Skit trevlig nästa hela släkten samlad! Birger for till gammel farmor och sov över hos henne.

Sen for vi till Timrå på Cruising! jävlar vad trevlig och as mycke bila, men synd bara att det var så jävla kalt! Fick köra mussen ett varv tur de så man fick lite värme :)





Nu snart ska vi ner till pullhuset och grilla och ha en trevlig kväll! så hoppas ni oxå får de! :D


Trevlig kväll

Åkte till lillsyrran och snackade en massa snusk med carro det ända vi kan ibland :P haha sedan så for vi ner på stan och kollade läget gick in på skeppet och surrade på med en massa trevligt folk! vill ni veta ett onödigt vetande, Ni vet dom där asiaterna som jobbar på bittens, dom är INTE syskon dom kommer inte ens i från samma land. Jag pratade med Erik heter han och är adopterad ifrån Thailand óch Mattias heter den andra och han kommer ifrån syd korea. Fan det visste man inte. men det var en jävligt rolig grej. Trevligt att råkas!

Ska ta och mata lilleman nu innan vi går och lägg oss, ska upp tidigt ja för att åka med Tina till bytardagen i ä-bro skolan. God Natt


Dagens Låt

Eftersom jag älskar musik så tänkte jag skulle börja med dagens låt/låtar


11/5

Ajjemen då har Birger fått smakat på potatismos för första gången igår! :) han är mat elak fick vi se för han ville bara ha mer min go unge! Han provade även på hoppgungan igår och jag tror jag dog han var så fruktansvärt söt och liten i den så vi kunde hålla oss ifrån att skratta :P

Ska käka lite frukost nu sedan dra ner till pullhuset och möta upp lillsyrran och ta en promenad :)


Så Skön


10/5

Trevlig går kväll! Drack lite vin=cider med Systrarna och Selina! hade super trevligt men vad ska tiden vara bra för? den går alldeles för fort :P

Syrran har tidigare rekommenderat mig snygga kläder, SwedenRock-Shop
http://www.swedenrock-online.se

Tänkte jag skulle beställa lite kläder sedan!


Love it!

Ja just de fan nästa tisdag ska jag färga håret blodrött hos en frisör! skit vad spännande de ska bli och kul. Ingen har lyckats få till den färg jag vill ha men hoppas hon klarar de :P

Tänkte jag skulle ta en promenad nu en snabbis innan älskling kommer <3


9/5

I söndags så var jag, Birger Tina och Nea och shoppade på birsta! Jag tror jag köpte kläder till Birger för 500 spänn och nästan allt var på rea så det var en hel del kläder han fick! :) köpte oxå lite sommar kläder!  



Man har ju åkt på nåt skit så man skiter ju som en ko, men som tur är så är de ingen annan som är drabbad. Såg att de var bytar dag på lörda i ä-bro så funderar på att åka dit och köpa lite mer kläder till hjärtat. 

Jag funderar faktiskt att avboka tatueringen, känner att jag kan vänta ett tag med att göra den, fattar inte varför jag alltid ska vara så impulsiv. kanske jag har börjat mogna ocg behöver inte stressa med allt och skaffa saker på en gång :P 


Vilken dag

Har haft en full späckad dag. Vi började dagen med att äta lunch hos Sara o Nicke som svärmor bjöd på. Sen fick jag iden att vi skulle bowla så vi blev 11st tror jag med alla barnen oxå :) det var hur trevligt som helst. Men nåste gång får man nog lov att hyra den lite längre.

Imorgon ska jag, Birger och Tina Nea åka till birsta och shoppa. tänkte jag skulle köpa mig någon tröja om jag hittar och lite underkläder :)


Helg

Igår så körde vi cross en snabbis i nora! jävla skit bana den är spårig och jävlig inge kul att köra där. Men bra med träning!

Tänkte jag skulle åka ner på Peppes jobb och överraska honom idag! han ska jobba över och fixa lite saker. Men ska nu först åka till syrran och träffa farmor :)

Imorgon är vi bjuden på lunch av svärmor hemma hos Sara o Nicke. 

Ahh just de operationen gick fort och bra har inge ont alls idag, så det är super skönt! Sen så var mäklaren och fotade lägenheten och de igår, så nästa vecka är den på hemnet!  


Fuck Off

Jag skiter fullständigt i om folk inte gratta oss för att vi fick älskade Birger, men då har dom fan inget att göra på min vännerlista häller! så FUCK OFF!

Fick ett härligt samtal nyss av älskade kusin Selina <3 Vad vi pratade länge! LÄNGTAR som fan tills hon kommer hem, ska umgås med henne varje dag! Eller iaf försöka ;)

Imorgon ska jag opereras hoppas det inte gr för ont nu bara. Sen så kommer mäklaren oxå hade jag tänkt att åka och hälsa på min älskade stora syster! Mycket som ska hinnas med imorgon. Men en lättnad när allt är klart.


Cross


Peter och Jag



Kim Lindström

Jag säger bara vilken kille! fan vad duktig han är! Men inte bara skit bra på att köra han är super trevlig och snäll kille ingen skryt eller se ner på andra som kör.