Valborg

Har verkligen fått sova ut idag! känner mig som människa igen. Peppe han åkte iväg imorse till Nordmaling för att köra cross, jag orkade inte så jag skippade det idag. Men hoppas på att man får köra imorgon ;)

Ska börja göra mig iordning snart för vi ska till min bästaste Tess för hon fyller år! :D det kommer att komma många dit så jag tror det kommer bli jätte trevligt :) Jag och älsklingen ska vara nykter skönt så då slipper man bli bakis! :P

nu jävlar ska jag dunka på med en massa bra musik och sminka mig! Rock N Roll :D


SÅLD

NU har jag äntligen fått bil jävulen såld! det tog ju bara 3 månader ungefär! skönt att bli av med den och nu kommer jag nog inte köpa någon ny eftersom jag har ju ingen användning av någon bil, jag och Peppe samåker nu när vi båda jobbar/pluggar i svall :D fan vilken lättnad det blev!


Imorgon ska jag börja slipa på dörrar innan jag åker till skolan, jag åker ju med Peppe tills hans jobb varje morgon och jobbar lite på hans jobb innan jag börjar skolan :) säger då det nu är kl 24 och jag har precis kommit hem. Vi har verkligen fullt upp hela tiden. Fullt ös medvetlös!! :D

Tess gumman min fyller år på Fredag så måste köpa en present till henne <3 det blir ju grillning där på lördag fan vad trevligt. på dagen på lör blir det cross med vi vet ej vart än :P

Over And Out


Ånge Crossbana

Oj vad längesedan det var jag skrev här! kanske för att jag har ett liv och kört en massa jävla cross :D

Vi tog bussen till Ånge på fredag och sov i den vi hade med oss elverket och kupe värmare, första natten blev det inte mycket till sömn jag frös fan nästan ihjäl. Peppe han hade inte frysit ett skit, och han hade sovit som en stock som vanligt, han kan fan sova vart som helst och när som helst :P haha men iaf så bytte vi kupe värmare, så på lördags natt så blev det mycket bättre jag frös iaf inte lika mycket.

Fredag så var det ingen träning men körde ändå. Det gick ganska bra, körde inte fullt ut för att på lördag så var det träning men man kände sig ganska mör ändå! Peppe han lyckades vurpa på fredag så han slog nacken och bröstet, så han hade ju ont på lördag men det gick bra ändå att köra. 

Lördag, 85cc började köra 30min sen så var det våran tur i 30min och så höll det på hela dagen och det var friåkning så det var ganska skönt. Det var jag och en tjej till som körde, hon skulle så klart mäta sig med mig och kaxig var hon för när jag hade stannat för att vila så väntade hon på att jag skulle köra ut så hon kunde lägga sig bakom arslet på mig. Men jag höll henne 3 varv bakom mig och sen orkade jag fan inte mer så jag släppte förbi henne. Jag var helt jävla slut, dåligt kondis har jag iaf. Men hon fick väl känna sig lite stolt där ett tag tills jag låg och hettsade henne ett bra tag och gjorde en snygg omkörning jag hoppade om henne :D hehe sen ignorerade hon mig hela lägret :P Det var ganska roligt för hon har ju kört ett bra tag längre än mig och hon hade väl aldrig sätt mig förut så hon trodde väl jag var en "nybörjare" fast det är jag ju på sätt och vis ;)

Söndag, det blev bara några varv för mig för kände när jag körde hur det bara vred till i nacken på mig så hade jag fått nack spärr, skit kul näe. Det var ju säkert för man hade legat i kylan i 2 dagar. Men jag fick vara fotograf istället :) det gick lika bra.





Rolig bild :)

 


18/4

Första dagen i skolan det gick super bra jag är inte alls så bakom flötet som jag trodde på matten. Känns faktiskt kul att plugga matte nu när man fattar den bättre och man vill lära sig. Man brybde sig inte ett skit i skolan om den för man tyckte bara det svårt så då la man det åt sidan. Läraren var riktigt bra, fan i gymnasiet så har jag bara dålig erfarenhet av lärare dom var uppkäftig och dryg vissa av dom.

Värt att lyssna på dom om man gillar METAL xD

Soilwork - Distance



I Love Them! :D Rock N Roll
Albumet Stabbing The Drama är kanon bra!


Stabbing The Drama, Lyssna och njut :)


Från Album The Panic Broadcast tummen upp! :)

Album The Panic Broadcast


Helgen

Träningen i Ånge gick sådär, kunde ha gått bättre. För det första så blev man helt slut i armarna så det gjorde så man inte kunde köra fullt ut. Sen så var banan jävligt tung körd, det kändes att man var van att köra på hård bana med tanke på att det är första gången igår man körde utan dubbdäck. Träningsvärken kom idag så det känns att man inte kört på ett tag. Så det ska bli spännande att se hur det går ihelgen. Man lär ju bli ganska så mör i kroppen.

Igår kväll så åkte vi till Tess & Rikard för att grilla och dricka, vi hade det super trevligt och mysigt. Sen blev det utgång i H-sand men gud så tråkigt det är. Peppe hade nog inget val än att följa med för syrran vägrade köra hem honom :P men jag tror både jag och Peppe har kommit över krogen.

Idag har det varit lugn och skön dag, vi var till S-vall och hämtade Peppes pappa på tågstationen sen så åkte vi hem och tvättade crossarna. vi blev bjuden på go mat av Peppes pappa oxå :) sen så for vi hem och kollade på The Rite, den var helt okej. Peppe tyckte den var skit men hur ska han veta när han sov igenom hela filmen, haha Ja han är rolig han ;) 

Nu ska jag sova för ska upp tidigt med Peppe för att åka med honom på jobbet, börjar ju att plugga matte imorgon, det ser jag framemot :) 

14/5

Imorse diskade och dammsög jag, och sen gick jag till syster och fick låna hennes bil så jag kunde hämta Selle, sen åkte vi tillbaka till syster och fick sig go fika :) jag var där i några timmar fick pussa på Teus oxå :) sen körde jag hem Selle och gick och hälsade på Jerry han bor granne med Selle, men han hade inte direkt jätte stort där men är man bara en som ska bo där så funkar det ju :) Sen åkte jag och handlade en massa saker tills på lördag och ingredienser till marinaden till köttet, det är nog den godaste marinaden som finns, den köpta kan ju slänga sig i väggen :P 

Ikväll så ska jag och Älskling åka hem till syrran och kolla på film med Jerry och syster :)

Satan vad jag längtar tills på lördag det kommer bli så jävla kul! :D


13/4

Igår så bjöd jag älsklingen på mat :) sen så drog vi till Tess och Rikard och såg på The Green Hornet :) den vet helt klart se bar.

Idag ska jag iväg och käka på subway med Jerry :) sen ska jag hämta en present till Älsklingen min :) fan jag beställde igår och den kom idag skit var fort det gick!

På lörda ska vi köra cross i Ånge sen på kvällen ska vi hem till Tess o Rikard för att grilla och dricka en massa gott :) kanske det blir utgång senare, det var ju as längesedan man var på krogen :P men det brukar ju oftast inte vara så jävla kul där roligast är ju hemma fester.

Nu nu ska måste jag ut med Eros innan Jerry kommer och hämta mig :P


Ett band Jerry lärde mig lyssna på :D Första låten jag lyssnade av dom efter 2min börjar låten iaf!


12/4

Igår så var jag och älsklingen och bytte kolven på 125an :D Peppe prov körde och han tyckte den gick mycket bättre nu :) Så han sa att nu skulle jag köra dubbelt så fort ;) haha

Det skulle bli hyfsat väder till helgen så det blir förmodligen att vi åker till Ånge och kör första gången utan dubb :) underbart kommer det bli!

Nästa helg är det ju läger så det är bra att man får prova på banan innan :) Vi ska ju sova i bussen så vi måste fixa iordning allt med den oxå! 

Men synd att jag inte kunde åka till tjejlägret i Årsunda :( hade sett framemot det men har man inte möjligheten så har man inte.



Therese <3

Hon är verkligen den bästaste vännen man någon sin kan ha! Hon ställer alltid upp på allt! ;) Hon finns alltid där för mig som jag finns för henne :D Vi vet alltid vart vi har varandra.

Har sånna roliga minnen med dig och vi har gjort sånna sjuka saker tillsammans!

Jag känner nu att vi har varit borta ifrån varandra för länge, då får jag sånna här cpryck och känner att jag saknar dig ;)

Därför ska jag lägga ut en massa bilder på dig och mig ;) Love ya!








Här är våran låt som vi spelade sönder en sommar tillsammans ;)


11/4

Blev inte så att jag följde med älskling på jobbet idag :/ men får ta det på onsdag eller torsdag då bussen är lagad så kan jag ta den hem ifrån jobbet hans.

Det får väl bli en mys dag med Eros :) ska ta mig en lång promenad med honom nu efter jag käkat frukost, sen städa lägenheten och börja laga mat :) få se vad man hittar på för gott :P


Kung låt och jävligt bra band :D


10/9

Igår kväll så gick jag lilla syrran och Peppe till Angelica för att dricka lite öl medans Camilla och Angelica satt och vinade. jag drack en halv öl sen var jag inge sugen nå mer, men Peppe han drack på han till slut somnade han, ovanligt "not" :P när vi skulle gå hem, satans så kul jag hade åt Peppe jag har nog inte skrattat så mycket på länge, han kan verkligen fula sig :P

Imorse var det lugnt och skönt satt och kollade lite på formula 1 med älsklingen, sen tog jag mig ork till att diska sen åkte vi till Peppes stora syster för att meka men vi hann inte mer än att komma dit så kom Angelica med Teus då jag och Peppe skulle vara barnvakt åt honom för att Tuva skulle få gå på sin första bio :) Det var super mysigt att ta hand om lillmannen han är ju för go. Sen när Syrran var och hämtade Teus så var det bara att åka hem för att byta om för vi skulle åka till Sams för att gratta Peppes mamma för hon fyller år! :) Det var mysigt och trevligt :D

Jag har nyss kommit hem ifrån garaget, vi har idag bytt kolv i 125an, så till helgen ska vi förhoppningsvis åka till Ånga och äntligen köra lite cross :)

Imorgon ska jag med Peppe till hans jobb igen för att tvätta kapellet till båten och miljömattorna till crossarna. Sen ska jag väl börja slipa på sovrumsdörren så den äntligen bli klar men vi har ju iaf fått upp garderobsdörrarna, det blev snygg :) och om jag hinner så ska jag tvätta bilen oxå!

Over and Out


9/4

Igår kom Jessica igen, men typiskt att det ska snöa men det hindrade inte oss för att åka med hundarna till bruksan. Vi släppte hundarna så dom fick springa och leka :) vad kul Eros hade! Sen åkte vi och vägde Eros och Bombah, Eros vägde 47kg skit alltså han kommer bli tung när han har vuxit klart, han är ju bara 10mån nu. Sen har jag märkt att han har blivit väldigt vaktig, men det är ju så den här rasen ska vara och jag visste ju vad jag valde för hund så jag tycker inte det är något negativt. så länge man har ordning på honom. Men folk är ju redan rädd för honom. Eros följer ju med Peppe på jobbet och han har ju lyckats srkämma skiten ur folk där, så nu har dom fått lov att sätta upp varning för hund lappar :P Hörde en kvinna sa "ja man blir ju mörkrädd för den här hunden han har ju stort huvud" men jag tycker ju han är liten fortfarande :P



På kvälllen så åkte vi till Jeppe och Camilla köpte med oss lite dricka och godis. spelade lite kinect sen åkte vi hem och sov.

Idag fick jag sälja min micro till Jerry :P så nu ska jag köpa mig en tröja som jag tycker är as fin :) Sen ska vi åka till båten och ta bort kapellet och sätta dit bränsle slangen. Snart så är båten äntligen klar :) 1 mån kvar tills den ska i vattnet! Vi blev bjuden på mat av mamma idag så gott det ska bli med palt och skönt att slippa laga mat :P

Ikväll vette fan vad som händer, det visar väl sig :P


You're so full of shit and you made an enemy, No one can stand you ;)




This Is For You Babe So Rock N Roll MF


Jessica =D

Idag har jessica varit på besök mycket trevlig snackade en massa skit, och hon tyckte vi bodde stort och fint :) kul att höra :) Vi åkte till stora syster och och blev bjuden på fika av go Tuva hon ville komma och sova över hos mig och Peppen ;) men idag ska vi fixa med crossarna och båten så jag tror inte hon tycker det kommer vara så kul då. Men nästa gång hon är hos mamma/syrran så får hon komma och sova över :) jag tror Peppe tycker det är kul oxå :)

Jessica målade mina naglar så nu försöker jag sluta bita på dom igen. Jag började säkert att bita bara för mamma och pappa tog av mig tuttarna förtidigt (när jag var 4år) höhö,, jag skrek iaf i 3 dagar efter dom där jäkla tuttarna så då kom jag väl på att man har ju fingrar man kan gnaga på.

Det blir svart nagellack så klart :D så nu ska jag måla andra gången innan Älsklingen kommer för jag måste börja med maten snart.


Jessica :)


Jessica knäppte en masssa nya kort på Eros <3 skit så snygga dom blev så denna tror jag faktiskt jag ska hänga upp på väggen :)


Dom här tvån är ju hur tajta som hällst :P


Peppes bebis <3 


7/4

Förrgår så var vi i garaget och jag fick meka själv denna gång, så det gick lätt som en plätt :) roligt var det iaf. Nu är det inte så långt kvar tills vi ska på läger och vi kommer bo i crossbussen, förvånar oss inte om vi kommer att frysa ihjäl på nätterna men det är väl bara att man tar med sig extra täcken :) 

Igår så åkte jag med Peppe till jobbet, jag må ju säga att jag får ju mig ett riktigt gott skratt var enda gång jag är där, mycket trevliga människor där! Ja i vilket fall så skulle umgås med Elin och Madde denna dag! Jag åkte hem till Madde vid 11 tiden, men först var jag och köpte mig underställ som jag fick av mamma och pappa i förskott i present sen så köpte jag en bränsle slang till båten :) Ja iaf så var det så härligt att få träffade Madde vi har ju inte träffats sen det tog slut mellan mig och Daniel, Madde är btw Daniels syrra, för dom som inte visste det. Vi hade sjukt mycket att prata om ;) hon sa det att hon ser på mig att jag är lycklig nu och det värmde verkligen, och att vi verkar passa bra ihop :) Sen så gick vi ner på stan för att möta upp Elin, hon har jag inte häller sett sen jag flyttade till ettan, men grymt kul att se henne, hon har ju en sån jäkla cool frilla ;) jag skulle oxå kunna klippa mig kort med tuppkam om jag var pinnsmal :P Ja vi drog iaf till birsta och käkade på ikea, asså shiiit vilken bra mat dom har där för liten pengar. Jag vet ju iaf vart jag ska äta nästa gång jag är i birsta. Vi satt där ett bra tag och snackade mellan himmel och jord :) Sedan fick jag avbryta allt för jag måste hämta älsklingen på jobbet så jag körde hem Elin och Madde sen raka vägen till Peppe :P

När vi kom hem så åkte vi till Peppes mamma för att gratta Peppes syrra Tina :) blev även bjuden på go mat :) Det är ju väldigt många som fyller år nu de närmaste månaderna :)


Grymt bra band! :D nu när jag ser dom så måste jag fan köpa mig ett nytt nitbälte :)


Hittade en gammbild där jag hade tuppkamm en gång men klart man inte vågade raka sig på sidorna :P


Kärlek

Peter<3

Han får mig att känna mig hel och trygg, Han är min solstråle som lyser upp min tillvaro.
Han får mig att le varje dag, han är den underbaraste person jag någonsin träffat med ett stort hjärta.
Han är den jag vill leva mitt liv med. Jag ser en klar och tydlig framtid med honom.  
Jag är så otroligt lycklig med min Peter<3 Jag är tacksam och uppskattar allt det Peter gör för mig.
Jag kommer aldrig svika honom.

Jag älskar dig Peter! Jag är föralltid din. 
Det var verkligen kärlek vid första ögonkaset. Du öppnade dörren åt mig och efter det så åkte jag aldrig mer hem, då blev ditt hem vårat.


 

Jag ska ju tacka Jeppe och Camilla för det var dom som parade ihop oss :P det är Ödet må jag säga. Peter hade "nyligen" blivit singel och jag hade desamma. Peppe åkte till Jeppe och Camilla, och Peppe frågade om dom viste av några "snygga singlar" :P och då kom jag med på den listan på FB lite kul tycker ja. Så Camilla ringde mig och bad mig smsa Peppe, det gjorde jag så vi surrade på via sms och MSN. Ett tag senare så träffade jag honom live hemma hos Jeppe och Camilla, då var det första gången jag såg honom, Jag tänkte omg vad snygg han är ;) vi kanske inte sa så mycket tillvarandra då men det pirrade till riktigt bra i magen. Vilken härlig känsla det är! Sen efter det mötet så fick jag ett sms av Peter att han tyckte jag var fin :) Vi gick på dejt en gång efter det var det skört vi var förälskade <3 så började våran tid tillsammans. Jag måste ju säga att kärlek har ingen ålder. jag tänker inte alls på att Peter är 10år äldre än mig vi ligger på samma nivå. fick en skön kommentar av Peter när han fick reda på min ålder -va är du bara 22, nä du ljuger!" jag sa nä det är sant. -Jaha så du är lammkött! jag höll på att garva ihjäl mig :D 





4/4

I torsdags så tvättade jag Spider-Pepps bil och städade den invändigt och tvättade hundfiltarna. men nu är den lika skitig igen hehe men det är bara att tvätta om den igen :) snart så ska ju sommardäcken på, Peppe håller väl på att leta några fälgar som ska passa den.
 



Glömt att skriva att min älskade lilla syster ramlade ner för trappan i lördagsnatt så hon fick åka ambulans till sjukan, hon fick hjärnskakning och 3 stora blåmärken på rygg och rumpan. sen har hon fått jävligt ont i nacken stackare tycker så synd om dig gumman! Älskar dig min lilla olycksfågel.

Snygging ;)



Jag funderar på att ta töjningarna ut öronen det är ju bara 8mm, men Peppe tycker inte alls att jag ska dom men jag är tveksam tycker det är så snyggt ju ;P aja det visar väl sig var jag bestämmer mig för att göra men jag är mycket tveksam till att jag kommer att göra det :P




Igår var jag och hälsade på kusin Selina gud vad smal hon har blivit men lika vacker som vanligt :) det var ett tag sedan man sågs nu men det får fan bli oftare nu när man bor i stan. Vi har alltid något att prata om, men det är lite skrämmande vi är så jävla lik varandra på sättet :P samma humor och tänker likadant ^^ oxå så är hon ju gravid gumman, gud så fin hon kommer att vara när hon får magen :) Man har ju själv barnlängtan, kommer ihåg när syrran väntade Tuva och Teus, så vackert det är med magen! det måste ju vara den största lyckan i världen att få en bebis! men snart ska ju jag och Peppe vara barnvakt åt Teus. men någon gång är det förhoppningsvis våran tur att få känna på bebislyckan! <3 Det är inte så långt dit förhoppningsvis.





Pappa ska sälja Mustangen eller iaf sätta ut en annons på den men han säger det att han vill bara se vad han kan få för den :P Peppe var och kollade på den igår tror han blev lite sugen på att ha en muskel bil ;) ska iaf ta med Peppe på cruising i sommar på sandslån, fan så kul det kommer att bli :D jag har redan bokat upp mig som chaffis då mussen den är helt underbar går som satan :) det kommer garanterat bli en jänkare i framtiden!


3/4

Nu är äntligen båten klar :D nu ska vi bara städa den men det går fort :) Nu snart ska jag och Älsklingen till mor och far för att käka lite grillat! mums.

Sen ska vi till garaget för att byta olja på alla crossar sen så byta olja i gafflarna sen börjar vi nog bli klar med dom med :)


2/4

Vad äckligt det var att dra tanden jag kom inte ihåg att det var så jävligt men skönt att det nu är gjort. Nu försöker vi hitta en husvagn eller något som vi kan sova i när vi ska till Ånge på lägret. Åååh längtar som fan till det då får man äntligen köra igen och med sommardäck det kommer bli underbart :D

nu ska jag sova :D natti


1/4

idag har jag varit på sista dagen i skolan! så på Tisdag ska jag till min handläggare och ska förmodligen plugga upp Matten så jag kan få börja med transport utbildningen i Juli.

Imorgon är det fullt upp kl 11 imorgon ska jag vara hos tandläkaren och dra ut visdomstanden, sen tänkte jag åka till Jula och köpa underställ till nästa gång det blir crossåkning. Sen ska jag klippa mig hos Helena, ska verkligen bli skönt :) 

När vi kom hem idag så åkte vi direkt till garaget för att servat crossarna och bytt till sommardäck! men det är mer som ska fixas med dom. Till påsk är det crossläger i Ånge ska bli kul som fan :)

Sen fick jag tips av Elin att det är tjejcrossläger i Årsunda 7-8 maj det skulle vara jävligt skoj att åka dit, så jag ska kolla lite hur man ska lösa för att kunna åka dit :)


Älsklingen :D