TA BORT, Radera

Funderar på att ta bort FB och bloggen för just nu är allt åt helvete! Finns nog inget som är bra. Allt är en sån jävla skit. ska försvinna så folk slipper en känner mig så jävla i vägen!


Hemma!

Inatt var det andra natten vi fick sova hemma med vårat hjärta! :D Det är så mycket skönare att få vara hemma med Birger än på sjukhuset. Nu är vi äntligen en familj!

Är lite frächare i huvudet nu! har färgat håret, blev lite för mörkt men det försvinner. Ikväll ska vi åka till Tess o Rikard han ska firas då han fyllt 30 år! :) ska bli trevligt :D

Tänkte vi skulle hinna med att ta en prommis, jag har några kilon att bli av med nu. fy fan vad tungt. men lika bra så jag har lite kondis innan man börjar köra! Hoppas verkligen jag kan delta i en tävling i sommar det var ju mitt mål iaf! 

Wiieee jag ska plugga klart i april föhoppningvis! underbart som fan att få göra klart det, längtar dit faktiskt lite. Sen är det bara att söka jobb :) 


24/1

Idag får vi åka hem igen! :D det är inte långt kvar tills vi får sova hemma fick vi höra! :D vi kanske får göra det till helgen :D

Idag ska Birger, Edwin och Therese ner på stan tillsammans <3 äntligen får man känna sig som mamma och göra sånt som mammor brukar göra när dom är mammaledig :D Sen ska gumman raka mig! fan vad skönt ser ritkigt illa ut nu, ursch :P

Jag känner mig verkligen levande nu när jag får komma mig ut och få umgås med vänner och får vara mamma! Nu är man lycklig!! <3

Birger har fått bada igen och nu ligger han på pappas bröst och myser! snart ska han få sitt sista mål här kl 14 sedan drar vi hem! :D 


23/1

Inga converse skor till mig, dom var lite för små, men det gör inget jag får hitta mig ett par andra! :P 
 
jo vi var ju hemma i dag i 9timmar, vi for till Tina och var där hela dagen, sen så åt vi tacos som gubben hade beställt! :) super gott var det. Men vart fan tog tiden vägen? Den bara flög iväg så skulle vi åka tillbaka till sjukan:( jag som äntligen fick känna på att vara i vardagen med Birger. Men dom sa när vi kom tillbaka idag att vi kanske skulle få åka hem imorgon igen, få se vad doktorn säger imorgon då.

Åhh jag tror jag tjatar på Peppe varje dag att jag vill gasa snart, jag vill så gärna rensa hjärnan och bara få gör min grej. Hoppas det blir snart. 

Måste åka och träffa min bästa Thereses bebis snart! :D Dom har fått en liten Edwin <3 SÅ fort vi får permis eller något så måste vi träffas! :)  


22/1

Hela januari har spenderats på sjukhus. Men man har lärt sig mycket och det känns skönt att man känner Birger nu när vi åker hem. Vi får ju åka hem imorgon med Birger och vara hemma i 9 timmar så det ska bli mysigt och äntligen ska man få vara mamma till sitt barn. Jag hoppas verkligen att vi blir utskriven till veckan! :) Men det beror helt på Birger om han orkar äta.

Imorgon ska jag pröva skorna och förhoppningsvis köpa dom! :D Sen så ska jag raka mig man ser ut som en mupp i huvudet nu! :P Sen tänkte vi äta med Peppes familj imorgon.

Måste bara säga att Oskar, Johanna och älskade mor var hemma hos oss igår och städade våran lägenhet och jag garanterar att den har aldrig varit så ren som den är nu. Tack så mycket ni är mina änglar! Birger kommer få komma hem till ett rent och fint hem.

Idag har mamma, Erik och Johanna varit och hälsat på oss! det var så skönt att dom kom livade verkligen upp stämmingen! :P Mamma tog med sig pappas köttfärsås och den är super god! sen hade mamma med sig sockerkaka som hon hade bakat och tog med sig hemmagjord saft :D Tänk vad lite kan få en så glad igen! :) 


21/1

Måste bara berätta min upplevelse om kejsarsnitt, det är verkligen det obehagligaste jag varit med om! Bedövning fy fan vad det är äckligt! sen så måste man ha kateter kände mig verkligen som en tant och vad ont det gjorde att sätta dit skiten. När dom hade snittat upp mig och skulle in och hämta lilleman så kändes det som alla inälvor skulle komma up ur munnen, vilket jäkla tryck det var och jag höll på at flyga av britsen fy fan vad läkarna tog i. Jag hade helst velat föda normalt! Sen så ska man ju få en blod förtunnande spruta i 7dagar så man inte åker på blodpropp, fy vad dom gjorde ont. Peppe fick ta dom 4 sista sprutorna på mig och jäklar var han tyckte det var kul, han såg lite tokig ut!



Det låter som att vi skulle få åka hem med Birger i veckan, vi skulle få vara hemma i 6 timmar sedan komma hit igen. men det kulle verkligen vara underbart att få lite ny energi.

Jag var ju och hälsade på Madde igår kväll, det var så skönt att få vara med henne! fick en ny kick av det. Det var gubben som skickade iväg mig så det var hur skönt som helst att jag fick åka iväg. Imorgon ska mamma, pappa och bror komma, det ska bli kul! :)

Såg att min "kusin"Linda sålde ett par converse skor som var så otroligt snygga och bra pris så jag ska bara ha dom!

Stal bilden av dig hoppas det inte gör något :P


19/1

Man vill bara spy på detta ställe man får inte känna att man är mamma riktigt än för en man fått komma hem med Birger! Men en sak är ju bra att vi får ta promenader nu och det är underbart att få komma sig ut med Birger och att man får frisk luft. 




igår så gick fick hjärtat bada för första gången! han tycker det är så skönt så han somnade i badet! :) jag ska nog gå på babysim med han då får han må gott! :)


Birger väger nu över 2000g :D han har blivit mycket rundare :) så han växer så det knakar här! 
Jag ska försöka få permis och att Birger får följa med hem. det skulle vara helt underbart :D 


Blää

Blev så otroligt besviken när jag var på birsta idag, det fanns ingen overall till min Birger sprang igenom alla affärer som jag kunde komma på och ingen hade stl 44. började nästan grina för jag tänkte att min lilla kille skulle få komma hem utan ytterkläder och få frysa. en riktigt jobbigt dag har jag haft.

Sen så bröt jag ihop, mest pga ammningen. jag orkar inte mer känner jag måste sitta med den där jävla pumpen och känna sig som en kossa var tredje timme och nu börjar det bli en mjölkstockning i ena bröstet och det är jag så jävla rädd för. har hört dom som fått det så det är verkligen inget jag vill ha. känner bara att hela skiten skulle jävlas, graviditeten och nu brösten ska jäklas. jag som ville amma men nu känner jag verkligen inte för det. får ångest och känner mig dålig. Men som jag känner nu så är ersättning min utväg. 

Men jag kommer ändå ge Birger all min kärlek även fast jag inte kan amma. jag blir nog en sämre mamma om jag ska forsätta så här.

 


Ny Dag

Ny dag nya tag, har haft migrän i 3 dagar i rad pga ammingen. Det visste jag inte att man kunde få av det. men nu vet jag, så nu får man dricka super mycket för att inte det ska komma tillbaka. Som det känns nu så är det inte värt att amma när man mår så dåligt, så nu ska jag fundera om jag ska sluta eller fortsätta. Idag har det varit lugnt men kommer det tillbaka så kanske man kan halv amma och ge resten ersättning. Det är något som jag ska fundera på iaf.

Personalen är så otroligt gulliga här, gud vad snäll dom är här. Dom tyckte vi skulle skulle åka iväg idag och ha tid för oss själva, tänkte jag skulle till försökrningkassan och sedan åka till birsta och köpa en overall till prinsen min <3 så han har något att åka hem i. För den jag har är i stl 50/62 och är väldigt för stor för lill grabben. Provade kläder som han fick av fastrarna och farmor i stl 44 och det kunde han ha men lite för stora men då har han något att växa i :)

Ikväll kommer faster Sara, Niclas, Joline och Farfar det ska bli trevligt :D


AVD 45

Här händer det inte så mycket, men det är tur jag har familj och vänner som kommer och hälsar på oss <3 Men för Birger går det bara frammåt :D det är huvudsaken <3

Släppte iväg älsklingen så han fick köra cross idag :) lite avvis man är då. längtar så otroligt tills man får köra TM :D Och fram för allt till man kommer härifrån :P

ja har tyvärr inte så mycket att skriva men är det något ni undrar över så fråga :D


Älskade lilla Birger är HÄR <3

Den 5 Januari 2012 kl 15:20 föddes våran älskade Sven Birger Hultgren 42,5cm lång och 1900gram, med akut kejsasnitt pga att flödet i navelsträngen var sämre än dom trott.


Känslan att få eget barn går inte att beskriva, både jag och Peppe har förändrats, så mycket kärlek man kan ge har jag aldrig trott. När jag kom på BB efter snittet så kom Peppe en timma efter gråtandes och sa att han är så vacker. Jag fick se Birger en snabbis när jag låg på operationsbordet och började tok grina! En känsla jag aldrig känt förr. Han är verkligen det vackraste jag sett!

Jag tror vi blir här i 2v till, men så fort Birger ammar själv så får vi åka hem :) och nästa vecka ska vi börja dra av sonden så han ska suga mer på bröstet. Han är ju redan duktig nu för att vara så liten men han bestämmer sitt tempo.


Vårat <3

Har legat inne igen pga av mitt höga blodtryck. men nu har dom höjt dosen så får se om det blir bättre. Sen så var jag på tillväxt UL och det såg inte så bra ut. Våran lill pojk har inte växt något på 2v enligt deras mätningar men det kan man inte stirra sig blind på. Så nu har jag varit på koll 2 dagar irad ska dit nu med. flödet verkar inte 100% häller så. Men Birger rör sig bra och är pigg säger dom iaf så de är väl bara att lita på dom. läkaren säger de att han kommer komma ut snart så om 2v kan han vara här. Längtar så otroligt mycket tills jag får tråffa vårat barn. vilken känsla alltså att det är så nära nu.

efter ul ska jag, Tina o Nea till dollar och Ikea ska se vad vi hittar för något. vill ha en hylla och gardniner sedan är jag nöjd :)


Nytt År

Jag hoppas verkligen 2012 blir ett lika bra år som 2011! :D Fast 2012 kommer bli oslagbart egentligen med tanke på vad som är på gång!

Måste säga att 2011 har det hänt så mycket i mitt liv som jag är så lycklig av! jag mår så otroligt jävla bra, mitt liv började egentligen då jag gjorde mitt beslut att flytta i från långsele, xet 2010 då jag började på comhem och flyttade hem igen till hsand, då kände jag att jag lever! Vilken befrielse det var för mig att få komma hem till familj och vänner igen. Oxå träffade jag min kärlek 2010 i nov, alla bitar föll på plats när jag träffade honom <3 vi vill samma med våra liv och vi har samma intressen är så LYCKLIG och nu snart är våran bebis här! <3

En massa kärlek i mitt liv, så underbart!