She Devil

Längtar som fan till imorgon! :D Cross åka som fan ska jag göra ;) Birger ska få åka till mormor och morfar :)

Idag ska vi åka och handla när älskling kommer hem sen ska jag till lght en snabbis hämta lite saker! Har inte så mycket att skriva men
Livet Leker!


kväll

Oj vad jag älskar mina killar! Dom betyder verkligen allt för mig <3 Är så otroligt lycklig, finns inga ord att beskriva!

Shit, jag ska ha kul med Therese på måndag, Like Old Days! ;) Älskar dig gumman min, Du finns alltid där för mig! Städa gästrummet någon gång så jag och Birger kan få sova över!!!!!! PUSS!

Händer så mycket nu, nästa vecka ska jag operaras, fy fan vad obehagligt. Hade helst velat sövas men jag får väl klara mig på bedövningen. Jag ska ta bort en bit av livmodertappen har cellförändrningar som måste bort. Skulle ju vara riktigt olyckligt om jag skulle få cancer. Tro om man kan få det senare i livet även fast man tagit bort det? Paranoid som jag är. Samma dag ska mäklaren komma. Men som tur är så tar älskling ut en pappadag.


26/4

Imorgon kommer svärfar hem så ska städa idag och måste säga de att det blev perfekt städ väder :)

Igår så fixade vi mitt ryggskydd det är lite för långt så tog bort en platta och nu blev det perfekt! Nu slipper jag att ryggskyddet ska ta i hjälmen när man kör och det är väldigt störande!.

På måndag ska vi gratta
Therese ska bli hur trevligt som helst! ska köpa med mig några smirri.



Har köpt nya tröjor! Jag har börjat samla på Red Label tröjorna som finns på carlings.



Den har jag redan :)

Vill ha i stl L ;) fyller ju år snart ;)


Ånge Igen

På lördag ska vi till Ånge och köra med Peppe, Anders, Jimpa och VM och SM åkaren Kim Lindström :) Peppes pappa är sponsor åt Kim så då ska han komma upp och köra med oss då han ändå har vägarna förbi! Det ska bli riktigt skoj. Har lejt min lillasyster och fota mig! Så hoppas verkligen jag får en massa bra bilder nu.


----->Kim Lindström<-----


24/4

Nu har jag ringt och boka ett möte med mäklaren :) nästa torsdag ska dom komma och knäppa kort och fixa allt för sedan åka ut på hemnet! :D Vilken befrielse om man blir av med lgh :) Men det lät som om att det inte skulle vara så svårt att få iväg den.  

Tina och Nea har varit här hela dagen så då kände jag att vi måste ju bju på mat! Madde hämtade jag ifrån jobbet så hon ska oxå käka här:)

Ikväll ska lillsyrran komma och färga håret på mig! ska testa dollars billiga hårfärg för 30kr hoppas den funkar bra :)


Ånge

Vi var på Ånges crossbana igår och körde med en massa andra trevliga människor :) Jag hade det skuper skoj, jag körde 1,5 timmar och är nöjd med det, förra söndag körde jag bara 30min och var helt färdig då. Men vilken träningsvärk jag har idag men det är värt det för det var super skoj!

Jag vill tacka alla nära och kära som ställer upp att vara barnvakt åt våran Birger! <3 ni har hjärta av guld!

Per, Jonas och Jon

Älskling


Jon


Lördag

Pissväder alltså. ingen cross idag för de :( Så vi for till smörbrunn istället och hälsade på familjen ett tag, tills vi skulle åka vidare till Peppes familj och käka middag. 


 Imorgon blir det äntligen cross! Vi ska åka till ånge, känns som det kommer vara skit före där. men det får man tåla! jag hade nog hälldre åkt till Nordanstig igen. Jag kör nu Husqvarna TC250 as skön är den och för att sänka den så har vi kapat ur sadeln och den är perfekt för korta mig! 


20/4

Idag har jag varit till lägenheten och städat den, har vara golven kvar typ. Så nästa vecka ska älskling kontakta mäklarn och sen blir den till försäljning igen! :) Vi ska försöka åka ner till båten så fort vi har tid och göra i ordning den och sätta ut den på blocket. Skulle vi få iväg dom så skulle det verkligen vara en lättnad för oss! Tina hittade ett hus åt oss så ska försöka få Peppe att åka och kolla på det. Men han är ju så kräsen han vill typ ha ett nyrenovarat hus innan han vill köpa något. 

Imorgon så hoppas jag verkligen att det inte snöar. För då ska vi åka till Ånge och på crossläger, men det ser ut att skita sig eftersom det blir ett riktigt piss väder. Men vi får se hur vi gör det kanske blir Nordanstig istället imorgon och på söndag blir de Ånge.


19/4

Nu har älsklingen tagit ledigt midsommar veckan så vi kan åka till Storuman! :) gud så mysigt vi ska ha det längtar som bara den.

Nu är Tina och Nea här och hälsar på, fast Birger o Nea ligger ute på altan och sover :)


Tattoo


Helvittes vad ont det gör att tatuera foten! R:et blev inte bra för att det gjorde så jävla ont så jag kunde inte ligg still. Annars är jag skit nöjd! tack syster! :D


17/4

Har haft en lugn dag, väntade med att dom skulle bli klar med alla fönster idag, sen så for jag och Birger till lillsyrran o Oskar. Dom följde med oss hem sedan :) kollade på tvn och slappade bara. Sen kom storasyster med Tuva o Teus :) kul att man får besök nu när man bor i hus det fick man aldrig annars inte så där spontant. Det måste vara trapporna?!?!

Imorgon kanske Angelica ska gadda mig på foten, tänkte skriva in Rock N Roll i skrivstil. Vad kul att hon har så många att träna på ;) tycker det är kul att hon har börjat med något som hon tycker är skoj! :)


Fult men så jäkla bra! :D


Måndag

I Lördags så for jag, Mamma och Jessica till Nordic hallen på nationell utställning. Det gick skit bra för Jessica och hennes hund, Han blev Bäst imotsatt kön = BIM så det var ju skit skoj :) Eros fick bara ett Verry Good :/ inte nöjd. Jag ville iaf att vi skulle gå vidare. men det vill ju alla men kul var det iaf :) Men jag ska ta att anmäla Eros till Internationella utställningen som är på samma ställe i Oktober. På kvällen så ringde min älskade farmor och frågade om vi inte skulle komma ut med Birger så han kunde sova över hon henne, vi fick lite seperations ångest men de gick faktiskt bra. Men skit vad vi saknade honom. När vi kom hem ifrån farmor får gjorde jag mig iordning för att träffa min lillhöna Vickan. Det var så jäkla kul! Sen så blev jag helt plötsligt chaufför åt stora syster så for till Jon och Sunnie och hämtade henne fick även med Mange och någon annan idioit som var jävligt dryg. Han luggade mig och min reaktion var att ta tag i hans äckliga hår och höll i tills han släppte mitt. Var så jävla nära på att flippa på honom. Inte acceptabelt för 5öre. En vuxen jävla människa beter sig som en 5åring

Igår så for jag och älsklingen till Nordanstigs crossbana och det var typiskt att vi glömde kameran. men vi hade svin kul och banan var as skoj den var exakt som jag minns den då jag har tävlat på den en gång i tiden :) Jag körde allt som allt i en halvtimme och jag var helt jävla slut! Idag har jag nån jävulsk träningsvärk :P Syrran har köpt sig tatueringsmaskin så nu ska hon få gadda mig när hon ha lärt sig lite, under foten hahah :P


kväll


Har beställt dom här kläderna av Nocke och färgat glas till glasögonen, så hoppas jag hinner få dom innan nästa helg då det är crossläger i Ånge :) Farmor och Faster ska vara barnvakt åt lill hjärtat. Det är så otroligt snällt att dom vill ställa upp.
På söndag ska min älskade gammel farmor vara barnvakt åt Birger då vi ska köra cross i Nordanstig. En riktigt jobbig sandbana är de. Har tävlat på den banan en gång i tiden då jag körde 85cc.

Tänkte jag skulle skriva Lindberg på ryggen oxå på crosströjorna. :)

Peppe han är så jäkla gullig kille. Han säger till sina cross kompisar att jag är duktig på att köra cross man blir så glad när man får höra sånt av sin älskade.

Varför kommenterar man anonymt? vågar man inte stå för de man skriver?
Ähh skit i de. Det är bara jag som är så Jävla nyfiken av mig :) vill man inte skriva vem man är så är de upp till den.

Ska ta och lägga mig så man orkar kliva upp imorgon! ÅÅÅhh jag ska få träffa min älskarinna Vickan, fan flytta hem igen! skit i jävla gävle
 
Sötgumman!


13/4

jag skickade tillbaka datorfan och tog pengarna tillbaka! :) känns som jag ändå inte kommer sitta så mycket vid datorn nu när det börjar närma sig mot sommar! Då får de räcka med Peppes dator. Jävligt nöjd med valet och det känns skönt! 

 Måste packa inför imorgon! jäkla kul det ska bli! :) men jag hoppas inte på något för då blir man inte besviken sedan :P Nä röra på tjockis arlse och ut med oss! :)


12/4


Funderar på att klippa mig så här sedan eftersom jag redan har rakat på andra sidan. Lite roligt att de är Kelly på bilden.

Allra helst hade jag velat ha långthår med lugg men det är kört så då får man bli korthårig. Men min frisör vill helst att jag ska vara korthårig så hon blir nog glad när jag säger att jag ska bli korthårig :)

Idag har Lina min kusin varit och kollat på lägenheten och tycker den är super fin så hon ska fundera om vill hyra den. det vore ju härligt om hon bestämde sig för de :) Sen så gick vi på stan för lite tidsfördriv och köpte glass.

Igår kväll så sprang jag en sväng. hur skönt som helst förutom att jag höll på att spy :P snacka om dålig kondis men de är bara att forstätta. Imorgon bli det en löptur igen. Ser framemot den :)

Tycker det var lite roligt att Sara och min vän Madde fick barn samma dag :D
 



11/4

Har varit ännu en lugn dag här, men hunnit med att handla lite sen grillat innan gubben kom hem :) Johanna o Oskar kanske ska komma ikväll och kolla på film. Så hoppas dom kommer för det är bara skitpå tvn ikväll.

Ska åka till coop och skicka tillbaka datorn så jag får en ny någon gång :) Imorgon så ska kusin Lina komma och kolla på lägenheten imorgon får se om hon vill hyra den. Det vorde ju förträffligt!




Grattis!

Grattis Sara, Nicke och Joline till sonen/lillebror :D Vad kul nu kommer han fylla år samtidigt som sin mormor! :)


10/4

Åhh Herre min jävlar vilken patetisk människa! hon måste vara frutkansvärt deppad och olycklig. Det är så jag tycker synd om henne NÄSTAN. vilket skämt.


Ojoj vad bebisar det föds! Fick reda på att Madde och Tim fick sin lilla flicka idag, så söt liten tös :)

Igår kväll åkte vi hem till Therese och Rikard för filmmys sen såg vi på BB. Super kul att träffa min älskade vän Therese igen det var ett tag sedan för våra familjer har varit sjuka!

Ingen promenad idag, vilket pissväder, de såg jag i imorse med men man hade hoppet att de skulle bli bättre. Bajs det ska vara skit väder hela veckan! kan det inte bara hoppas över april och maj istället en trevligare månad :)

Ringde till dom som sålde datorn till mig och jag ska få en ny för att när jag kopplar in HDMI och stänger igen datorn så flyger musen runt hela skärmen. skit drygt på tvn när man ska se film.

Längtar som fasiken till gaddningen!


Slapp

Vilken slappar dag detta blev har inte lust att göra något alls. vi log och drog oss till klockan 12 och nu ska jag käka frukost sen ut på promenad tänkte jag, men det är inge lockande med skit väder.

jag trivs jätte bra i mamma rollen har jag insätt. Det är så mysigt och underbart! vill inte att tiden rusar iväg.



busfisen <3


poop


Gå lägg me!


9/4

Idag har vi bjudit mors farsan på middag det ska grillas hamburgare :)

På lördag ska Eros ställas ut! hoppas det går bra för honom men det är tveksamt på öronen dom är inte perfekta. men domaren kanske skiter i de, då dom ska vara kluperad egentligen :) Tro om man ska importera en cane corso någon gång en hel kuprad. men nackdelen med de är dom inte får ställas då men dom är otroligt snygga iaf


Eros Pappa

Eros Morfar

Hägnatorpets AF Pärlan's Tornado "Eros"


8/4




Igår var vi ut på Svenssons och Bittens hade faktiskt kul men det var bara för man träffade en massa gamla vänner på Bittens för svenssons sög.


Väldigt snygg Eros :) 


7/4

Nu börjar jag kunna vara människa igen efter graviditeten! Underbart! jag kan äntligen skratta hysteriskt och vara allmänt glad :D känner igen mig nu. Jäkla hormoner kan jag bara säga!

Jag och Peppe har börjat få alla bitar på plats igen! det är inte lätt att bli nyblivna föräldrar förstår varför man går ifrån varandra efter man fått den första. men det är klart man ska slåss för kärleken och försöka hitta tillbaka till varandra. Det har jag och Peppe nu gjort och hoppas det fortsätter så :)

När jag kollar tillbaka när jag var gravid så fy fan vad tråkig jag har varit och sur. Men när jag väl var där så tycker jag alla vad dum i huve som tyckte jag var sur hela tiden för jag kunde inte förstå de då. Men nu är de över och hoppas verkligen inte nästa graviditet blir likadan. Eller det spelar ingen roll egentligen för allt var värt i slut ändan det är bara hormoner jag hatar!

Nu ska vi ut till Smörbrun och umgås, tänkte jag skulle ta en promenad med Birger och Eros där ute oxå :D


Glad Påsk

Sitter och skriver på min nya dator, så måste man lära om sig på tagenterna.

Idag är Birger 3 månader, oj vad tiden går fort. kändes som man nyss låg på sjukan.

Imorgon ska vi åka och gratta Tina! sen på Lörda är de påskmiddag hos mamma o pappa :) ska bli en sån mysig helg!  


3/4


På torsdag så får jag min dator! hoppas de funkar bra nu bara och håller längre än 2år!

Det närmar sig mot läger snart, slutet av april blir de i Ånge. Ska blir grymt kul att få köra Husqvarna igen! Peppe ska köra TMen. Så nu har vi kapat ut sadeln och hoppas på att jag kan starta den själv.

Har köp resesäng till lilleman idag då babyproffset hade 200kr i rabatt. Så den ska vi ha hos svärfar då vi ska bo där tills han kommer hem ifrån Thailand. Vi ska försöka hinna med att flytta dit imorgon. Vi ska med Birger imorgon till BVC då han ska få sina sprutor. ursch så jobbigt det är med sånt här! stackars älskade bebis.