Bilder ifrån Klingre






Nästa helg blir det förmodligen cross i klingre igen hoppas på bra väder!
Igår var vi i verkstan från 12 till kl 19 på kvällen det jävlades en del. skulle byrta lager i svingen hittade även ett problem det är en spricka i svingen så det är bara att svettsa sen slirar den på kopplingen som fan så hoppas vi hinner får iordning på det. skar ur dynan på hojjen oxå så nu når man ner bättre förhoppningsvis ska få ihop hojjen så man kan testa :) 

Sen på lörda så blir det hårdträning då ska Peppe åka bakom mig och rätta till fel jag gör. jag gör allt för att utvecklas! det ska blir jävligt skoj iaf!


Klingre crossbana

Igår kväll så var vi och mekade på 125an i 5 timmar fixade lite allt möjligt. Men idag när vi skulle köra så insåg jag att den slirade jävligt mycket på kopplingen trodde inte det var så mycket, även fast vi flyttade om lamellerena tydligen så hjälpte inte det.

När vi kom på banan så började vi med att knäppa kort för det hade tydligen inte varit så många på den banan någon gång så dom skulle se om dom kunde få med kortet i tidningen.

Dom första 4-5 varverna på banan var uppvärmning och kollade läget på hur den såg ut, körde sedan in till depån för att dicka lite vatten och vänta på att armarna inte skulle vara så stum, märks att man är otränad.
När man körde ut igen så hade jag den inställningen att jag skulle iaf ta minst ett platåhopp, andra varvet så klarade jag det klockrent, då var mitt mål avklarat för dagen, men kände att jag kunde bli bättre att ta kurvorna så började träna på det gick frammåt men nästa gång blir det hård träning på det!

Jag har inte kört på 6år och då körde jag 85cc och nu kör jag 125a och känns redan kanon och det är andra gången jag kör på bana! jag säger då det att det jag lärde mig för 6år sedan sitter i ryggmärgen men är ringrostig. Jag är jävligt stolt över mig själv då jag ser att jag utvecklas för varje körning.

Mitt mål 2011 är att jag ska ställa upp i klubbmästerskapet och det ska bli huffsat resultat. 



Har även gamla bilder så jag körde 85cc




En gammal bild då vi alla ifrån Nora körde 85cc i Sveg
Honda freaks var vi :P


Klingre eller Njurunda?

Imorgon bli det crossåkning för fulla muggar! ska bli strålande sol och plus grader :) men vi vet inte vilken bana det blir än. Jag kommer nog få köra på 250 då 125an måste servas upp lite innan man kan köra!



Måste fixa en kamera jag har ju tappat bort laddaren till min, så vi får hoppas på att vi kan få låna av någon :P
Jag ser framemot att få köra imorgon då jag märker så markant skillad på varje gång jag kör hur jag utvecklas. forsätter det såhär så blir det förhoppningsvis tävling till sommaren!


Husqvarna 125a -06

Då har älsklingen fixat en cross till så jag kan får köra på till sommar :D Så jävla underbart! Peppe fixade en ram som dom ska sänka hojen så den blir ungefär 6cm lägre, nu är det 15cm innan jag når ner med platt fot. 

Jag vet inte hur jag ska bete mig för jag är så full av lycka och glädje! Tusen tack för allt du gör! är jävligt tacksam!


Denna skönhet kommer jag har jävligt skoj med!

Innan vi får och hämta hojen så bjöd jag Peppe på mat! :D det blev McDonalds. men hoppas på att få mina pengar så jag kan få ge han sin julklapp :)


Älska de människor....

Idag har jag fått reda på en mycket fin vän som har gått bort! Han fick en alltid att le och var alltid så snäll mot mig. Det var MÅNGA år sedan jag såg honom men har många fina minnen med han och kommer aldrig glömma honom! många nära och kära kommer att sakna dig.

Igår var det något jag hade glömt som är så otroligt viktigt som många glömmer tror ja! man tar dom man älskar förgivet. Man måste visa uppskattning, tacksamhet och kärlek. Det är något som är så otroligt viktigt för nästa dag kan det vara för sent. och då kommer man ångra sig resten av sitt liv. jag skulle aldrig vilja skiljas som ovän med någon som en gång betyder väldigt mycket för mig skulle det hända något den personen så skulle jag aldrig förlåta mig själv! VARJE DAG KAN VARA DEN SISTA!

Jag älskar min familj. blodet är tjockare än vatten! Vi har en sån bra sammanhållning i familj släck är lycklig över att vi har det.

Jag vet inte hur jag ska förklara hur jag känner just nu men en sak vet jag att jag kommer kriga för dom jag älskar!! men här en låt som jag lyssnade på när jag skrev detta!