Snappsvisa

Ni som kommer på lörda! denna kommer ni får inpräntat i skallen :D
 
murr murr, murr murr, murr murr murr murr murr murr murr murr murr murr murrrrrrrr
kissemurran inga tänder har men vill ha korv en då.
 
pettenick pettenick pettenick
pettenicklas inga ben han har men han kan stå ändå
 
SKÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friday

hade fullt upp hele dan igår, när ja vakna så for ja till Carro o rakade skallen sen åkte ja ner till birsta, träffade Valle sen köpe Sony laddare till Peppe. Åkte till mor o far för att träffa Eva för att lämna mobilen, fick även pannkakor med hemmagjord blåbärssylt. Mot härnta för att hämta hämta upp carro för att få bli klippt o färgad, sen till mc donalds för att göra Carro sällskap där, hem igen och kolla på Ture blood efter som de int blev nå igår! :)
 
Efter ett tag så ringer Carro och säger att hon har fått biljetter till matfesten el va de nu het, så hon ville bju på lunch idag.
 
Ligger i sängen men tänkte ja skulle in i duschn o sen ner på stan.
 
Ha en trevlig dag!

Skräckis

Ni får jätte gärna tipsa om en bra skräckis! :)

Tittut

Jahapp då skriver man här igen,
 
Var och köpte mig ett par AS sköna röda jeans på Chill det känns som man har leggings på sig :) Sen så har jag sålt min xperia och köpt Tinas gamm Iphone :D fixade oxå blogg appen men fy fan det går inte att logga in, flera som har klagat läste jag men mailade dom så hoppas dom kan fixa det! 
 
Imorgon blir de äntligen klippning och färgning! ;D måste ju se någorlunda ut till på lörda! hehe,
Hur många är det som ska ut på lörda? det är cruising igen :) 
  
 

Jäklar!

 Oj vad folk det är som fortfarande går in på bloggen min varje dag! :)
Trevlig trevligt! 

Stop

Jag har nu kommit till insikt att jag ska lägga bloggen åt sidan på obestämd tid. kan ju fortfarande följa mitt äventyr på Fb. men det kommer aldrig bli så personligt som på bloggen om den nu kommer att uppdateras nå mer! Trevlig midsommar på er!

kväller

imorgon åker vi iväg till Storuman :D lång resa dit men det kommer säkert gå fort om vi har skoj i bilen! :)

hmm

nähä tråk Peppe kom fram och sa vad han tyckte om frisyren och det lät som om jag inte skulle få nå sex efter det haha. det blir vanliga ett tag till sen får man väl spara ut skiten och skaffa långt och sätta upp det i en jätte rolig hästsvans.

I den Stilen


Tänkte mig den stilen så det är bara att raka på nu då! att jag vågar mig på skiten. Men det är inte 100% säkert än. Ska egentligen ha ett godkännande av Peppe först ;) Ful utväxten ser man men det ska bort.


Frisör

 gjorde ett impuls ryck, jag ringde till Carro och bad henne om hjälp att klippa mig sen göra kanske något nytt?! men jag får fundera, har några i skallen som jag tycker är snyggt. Men jag är inte tillräcklig snygg för att ha det! HAHAA.... Och jag som skulle ha denna frisyr ett tag till, Hell NO

Provade faktiskt att ställa håret så det såg ut som en tuppkam och spretade till långhåret där bak! såg jävligt coolt ut! skulle ju faktiskt kunna vara något. Carro ville även att jag färgade så jag hade svart underhår och på topparna så skulle det bara rött. Vilken jävla metal brud alltså! Rock ON

Carro är fan bäst! jävligt kung att ha en personlig frisör! :D

Man måste ju vara lite annorlunda, ja ä int som alle andre ja e ;P

Det är ju fan en stor fest snart på gång! måste fixas innan dess isf.


Iron Maiden

Hoppas verkligen att dom kommer till Sverige 2013, men rykten säger 2014, men hallå så jävla länge tänker jag inte vänta! Jag och älskling har bestämt att åka och kolla på dom när dom kommer till Sverige nästa gång :)

Mina favorit låtar på Iron Maiden

Älskling har verkligen präntat in dom i skallen på mig, hade typ nästan aldrig lyssnat på dom tills jag träffade Peppe. Kommer ihåg första gången el våran första dejt, då vi skulle åka ner till Göteborg och hjälpa Tina flytta. Då fick jag lyssna på dom hela vägen dit och hem! Kan ju inte annat än bli bra då ;) Haha   


Natt

man lever bara en gång, jävligt tragiskt att säga så men sant! jag är en tänkare, jag tänker alldeles för mycket ibland. magkänsla är nog det bästa, då vet man att man har tagit rätt beslut. livet går ju ut på att ta beslut hela tiden. skulle man göra bort sig och ångra ett beslut så hoppas jag man kan återställa det. men man kommer att ta fel beslut någon gång och då får man lära sig av de. livet kommer gå vidare ändå. jag fick ta ett jävla stort beslut för snart 2v sen. jävligt ego man var, vill aldrig mer vara med om de igen. men OM det skulle hända igen då kommer jag välja den andra vägen. jag kommer att vara lycklig ändå.

Kväller

Vi var och käkade på Sibylla med Jordis, Lina och hennes dotter Freja :) Jäklar var göttans.
Sen for vi hem och väntatade på att lillasyster och Oskar skulle komma och hjälpa oss med att städa bussen. Jäklar vilket bra resultat det blev. fräsch och fin :)

Ska se på true blood nu sen skriva lista på vad vi ska packa imorgon.

Tur jag har Peppe och Birger dom förgyller mina dagar <3

Ha en fortsatt trevlig kväll


Irriternade

Det är något som irriterar mig så fruktansvärt nu så jag håller på att dö. Less man blir!

Ska tänka på annat så ska åka och äta med jordis och Peppe <3


Arger

Är lite små arg nu ja. varför är det så att man är omringad av falska människor?! vad får man ut av att vara de? kan någon svara på det?

En sak till, man skriver här på bloggen, de skulle vara kul om man fick lite reaktioner/kommentarer. för det måste ju finnas någon anledning till att ni läser? annars är det ju egentligen meningslöst att jag sitter här och skriver en massa skit!!

El så fortsätter jag skriver en massa skit för de är så jävla kul!
Bitterfittan i mig kom precis fram!


Dagens Låt


Snygg sångaren :d


Frillan


Har fått höra av så många att jag passar så bra i frillan så det blir att behålla den ett tag till! :)


Lastbil :D

Satan vad jag längtar till augusti :) Då jävlar blir det att plugga klart YK och E känns så jävla skönt att de inte är nå mycke kvar! Sen är det bara att börja jobba så pengarna börjar rullar in! :)


Ska faktiskt ta och sponsra dom! :) 


18/6

Städa bussen idag då med Johanna och Oskar. Måste åka och hämta klädseltvätten hos Jordis.

Vad jävulskt mycket det är nu måste få med mig allt!


17/6

På onsdag så åker vi till fjälls! fy fan vad underbart att få träffa alla goa glada släcktingar! :D Vi kommer bli där tills på söndag och varje dag är uppbokad. Vi ska fiska regnbågslax och kanske får vi öring och röding! riktigt fina fiskar finns det där. Dammen har gått sönder där så det är fullt med fin fiskar. Ska göra iordning spöna och byta drag :) Vi ska även hinna med och åka till Vilhelmina och köra cross.

Har varit och kört cross idag med älsklingen och fick prova på enduro, jag lyckades göra en fet vurpa med bakåtvolt, Peppe körde bakom så han fick sig ett gått skratt och jag skrattade för jag kunde se mig själv hur jag flög i slow motion. Sedan for vi till mor o far för att käka go maten!

Imorgon ska jag städa ur bussen och börja packa inför lillsemestern vi ska på! :D helt underbart att få komma bort härifrån. Oskar och lillsyrran ska åka med oss. Vi kommer ha fullpackad buss med allt möjligt.

ÅÅÅh det kommer bli så mysigt! :D längtar som fan! Får fan inte glömma kameran!!!


Natt


Glömde ju lägga upp bilden på dom ljuva grabbarna!

Har spytt som en gris idag, jävla skit cider ska aldrig mer blanda så där mycket skit igen. Höhö 4st olika sorter, vilket helvete att bli bakis på så lite. Nästa gång blir det bara smirri. Det blir jag inte bakis på än. 

Nu har älsklingen verka bestämt sig, sälja båten ev byta mot jänkare. Han ska bli raggare ;) Eller ja vi har kikat lite på blocket vad som man skulle kunna tänkta sig det finns ju hur mycket som helst! Men en Bonneville verkar intressant. Men det visar sig vad det blir.


Lillasyster



Fy satan vilket jävla bra band! Älskar dom! :D Har headbanga sönder nacken, fan vad jag har ont idag! Alla flyttade sig ifrån oss för vi stod och var helt galna och dom kollade snett på oss men vem fan bryr sig, jävla kramforsfjollor. Man är ju där för att ha kul! Haha det var någon snubbe som kom fram och börja snacka han sa att jag såg ut som 17! det är inte fy skam. då berättar man att man är morsa men det är ingen jävel som tror en. Haha

Hade en jävligt bra kväll men är lite sliten idag men sånt får man ta!

Nu ska vi åka ut till hemsön och se vad som händer där! :)

Ha en jävligt bra dag
Rock ON


15/6

Fredag idag då!

Ikväll blir det Lillasyster!! ska bli jävligt kung, har lyssnat på deras nya album som ett tok. Så jävla bra texter.

Har fixa rockfrillan och nu är det bara sminket som måste on!

Jag ska ha en jävligt bra kväll!


Studenten för Lucas

Ska åka och kolla när Lucas kommer ner för trappan idag! Jäklar nu är det bara en kusin kvar som ska ta studenten! :D

Ska få jävligt god mat idag hemma hos Lucas för hans mamma är kökschef på hornöberget så det kan inte bli mer än gott!


Favorit


Lugn och skön! sexigaste rösten har han! mums


13/6

Igår var jag och körde cross med en massa killkompisar! jävligt skoj var det. Alltid lika kul att vara med öviks pojka! :)

Hoppas på att man kan köra cross idag oxå! Fast då med älskling. Ska ta mig en långpromenad nu efter jag matat Birger med gröten. 

Jag har fått fulaste jävla solbrännan man kan tänka sig. ser ut som jag har på mig solbrillorna.

Jag ska nog åka och kolla på lillasyster som spelar på fredag på kramfors stadsfest! :) skulle vara jävligt skoj.  


12/6

Ska åka med Birger nu så han får vaccin, huga då stackarn. han blir så ledsen oxå får han feber men kanske han slipper de idag!

Såg på true blood igår fy vad bra den serien är! alltid lika bra och spännande.

Blev inbjuden till MX Angels evenemang i Västerås, skulle vara jävligt skoj att åka dit och köra med andra tjejer! :) 4 augusti är det. jag hoppas verkligen vi kan åka så jag kan få göra något skoj med hojjen!


Fest för mig!

Som dom flesta vet, som läser även min blogg vet ju att jag ska ha en stor jävla fest för mig!

Ska försöka vara på en fotbollsplan här i närheten så vi kan spela ölbrännboll, sen tänkte jag att vi går och käkar någonstarns el grillar. sen är det bara att fortsätta festa! tänkte jag skulle fråga någon som har bil kan komma och spela lite musik på plan. Hoppas på jävla bra väder annars satan blir jag arger...

Det ser ju lovande ut de är ju faktiskt några som vill komma :) få se om det blir fler oxå :D


Kärlek

Älskar min snygg jävla karl! Som tog studenten -97 haha ett internskämt ;)

Du är förjävla snäll! men dryg ;) älskar dig min go jävla karl!


MUMS! ;) att få sätta tänderna på denna go bit :D


Måndag

Idag ska jag och Birger åka till Therese o Edwin, sedan vid 16 ska vi tillsammans åka och gratta Jessica :)

Ikväll blir det en springtur och hoppas på att det går bättre denna gång! ska ta och gå ut med Eros nu när lilleman har somnat.


Cross

har kört cross hela dagen! fantastiskt det är, men var inte alls pepp först men blev det till slut när man fick ge några grabbar tjejspö :P självförtroendet bara steg.

Nu ska vi åka till mor och far och äta go mat! jag sa det till mamma hur ska jag klara mig utan din mat när du gått bort? jag avgudar min mammas mat! så otroligt gott. men det är konstigt de där, för när man flyttar hemifrån det är då som man uppskattar den! dum i huve man är när man bodde hemma!

Älskar er Mamma & Pappa <3


God Natt


Peppe älskling kom 2a idag :D :D :D han låg 1a fyra första varven men orkade inte riktigt med på slutet.
Jag och Birger har stått och hejjat på honom hela tiden! <3


När vi kom hem så var det bara att fräsha till oss, så skulle vi åka till Allstar med Jordis :) var riktigt god mat och älskar hot wings som dom har där, så jävla goda! :D Sedan så åkte vi och kollade på Cruisingen i svall när vi lix var där. Efter det så åker vi till kusineran Lina och Frida, kollade på när dom förfestade :P Jordis körde ner oss till hamnkrogen, nå reggae skit musik var där och spelade så vände på klacken och ringde Jordis så han kunde köra hem mig. Så värt de när man har barn då vill man inte vara ute och slira hur som helst.

kanon bra dag! hoppas imorgon blir lika bra! :D


Tävling

Jag och Birger ska snart åka och hejja på pappa Peppe :) han tävlar enduro i dag på Norabanan! Imorgon ska jag köra i klingre, fan vad nice :)

Lustholmen

Har precis kommit hem ifrån Lustholmen, vi åkte dit med Malin och hennes karl. Skit trevligt var de. men nu jävlar måste vi sjösätta! nästa helg tänkte vi åka till Lustholmen om nu båten är i.

Sitter här lite onykter och vill hitt på nå. men ingen verkar vilja :P Malin bjöd på lite viiin och jag som knappt dricker sånt men det blev godare med tiden, konstigt det dära. haha

Tack alla för en trevligt kväll det måste vi göra om :D


Spotify

Mycket Sköna

Trance <3

Klassiker
Om ni känner igen stilen på klassiker så kom gärna med mer sånna godingar! :)

Dela gärna med era spotifylister :)

HAHA tycker faktiskt att jag ska köpa en bas till bilen!  ;D

East Clubbers
Denna låt är det väldigt många fest minnen till, fy fan alltså vilken tid det var! gymnasietiden var fan bäst!

8/6

Idag är man barnvakt åt Nea. Måste säga att det var en jävla tur att de var sol ute så man blev pigg. Hade aldrig orkat mig upp annars!

Fredag idag då, så då får man väl se vad som händer ihelgen. Jag har verkligen inget planerat så jag hoppas på att man kommer på något roligt. Jag och Birger kanske ska kolla på pappa Peppe när han tävlar imorgon på hemma banan :)

Igår så rakade jag hövve igen, känner nu att jag börjar bli less på frillan. men jag vet ju att skaffar jag vanligt långt tråkigt hår så kommer jag bara att sätta upp det, så ändå är de lite roligt då jag nu har en frisyr :) kom gärna med förslag på vad jag skulle passa i :)


<3

Tina du är verkligen guld värd! Du är alltid där när det händer!!! Man ska vara glad för att man har så underbara människor omkring sig:)

6/6

Idag var vi iväg med Carro till svalls city och var på min nya favvo butik New Yorker :D har hittat jätte mycket snygga kläder där :) köpte ny bikini och 2 linnen, byxdress :) nu har jag lite sommar kläder så jag klarar mig.


BIO


Var och kollade på Prometheus igår med Mamma, Pappa, Bror Älskling och Jordis :)

Den var bra och en mycket väl gjord film!


Min Son

Birger har blivit en sån underbar kille sedan hans kolik försvann! I 3-4 mån har han fått stått ut med skiten. Men nu är han glad jämt han ler mot en så fort man pratar med honom. Det är så mycket kärlek så jag kan inte beskriva! Älskar min unge mest och jag kommer aldrig svika honom! På kvällarna när han ska sova så är han en busunge, han ligger i sin säng och skrattar o pratar för fullt! <3 

Rock N Roll

Top Cats - Sad But True

Så svängig :)

Lugn dag

Har sett 2 filmer och en massa Dexter :)

Blev sugen på att ha en myskväll med goa vänner en vacker dag, tänkte man skulle äta en massa goda ostar, kex, vindruvor, päron och melon :) kom på det heter ju ostbricka! Sen en massa go dricka. Hör av dig om du är sugen på att vara med!

Nu ska jag käka Yoyos goda thai mat :D


Filmdag

Ska ta och kolla på film hela dagen jag har inte lust med ett skit idag :)


Slut

Jaha då är BB slut, kommer bli tomt utan de men har fått tips på att games of thrones ska vara skit bra! har varit skeptisk till den men ska ge den en chans nu och hoppas på att den är bra! :) 


Löve mina nya! blir nog dom här som jag kommer nöta sönder före dom svarta :P

Peppe älskling gav mig överrskning imorse! Roliga saker jag kan göra för dom! :D 
Älskar dig mitt Tok <3 


3/6

Har varit på till båten idag och lämnat lite plast bestick och tallrikar. Men när jag kom dit så insåg jag att vi hade en massa sånt redan. Men det går väl åt någon gång. Peter och Jordis har satt tillbaka drevet på båten men funkade inte som de skulle så ska se vad dom hittar på för lösning. Sen åkte vi hem och fikade go fika, tror inte jag behöver någon mat idag.

Ikväll åker familjen till pullhuset och kollar på BB finalen, Jag tror och hoppas på att Hanna vinner. Men det visar sig!


Marknad

Är helt slut har gått på marknad hela dagen Birger sov hela tiden och Eros fick följa med. Lite jobbigt att ha med honom för folk ska alltid komma fram och fråga vad de är för ras. Oskar tyckte vi skulle säga att han är Chi hu hua och Mustang. jävla konstigt blandning med de funka:P

Köpte inte ett skit för det finns inte så mycket att köpa där, tror den marknaden håller på att dö ut. det är annat med Åsele marknad den är rolig iaf :)


1 Juni

1 juni o de är svin kallt, och dom säger att de ska bli varmare pga klimatförändring. bullshit. ska åka och hämta mina röda converse som har kommit :) sen ska jag på marknad med syster så upp o hoppa ur sängen :)