onsdag

jobb nästan hela veckan! :) underbart... är ledig på fredag än så länge.

har fixat vallningstejp till mina skidor! tänkte jag skulle ta en sväng på fredag. sen förhoppningsvis köra hoj på lördag, senare på kvällen är vi bjuden på middag hos grannarna så de ska bli trevligt. :)





tänk att man får reda på saker förr el senare. din stora jävla käft. du verkar ju veta allt du. du hade inget med vårat val att göra när de gällde husköpet. eller något annat när de gäller oss. du skulle ha sagt de i mitt ansikte istället. sköt ditt så sköter vi vårt... tack för mig...

Gävle

nu har jag äntligen preliminär boka gävle början av mars! :) längtar så man får se hur vickan bor och själva gävle stad :) tror de kommer vara uppfriskande för mig och åka iväg själv :)

fick jobb hela veckan ändå! :D och de har redan börjat rulla in jobb för nästa vecka. kan ju verkligen hoppas på att det är sånt här flyt hela tiden:)


vänner

jag har verkligen underbara vänner runt om mig! ♥ tack för att ni finns!

underbart!

nu kanske mitt liv börjar flyta på. jobbar hela veckan förutom fredag! :)

roligaste jag gjort på länge är att få jobba med barn! :) har varit med 5 åringar och skött dom helt själv! :) så otroligt roligt.. vissa kommentarer är ju bara för roliga men får hålla minen ibland!

kanske har valt fel yrke hela tiden. plus att man tar med sig den positiva energin hem! :)

jobb

de kanske lönade sig att åka till varenda dagis och lämna cv förra veckan. för idag fick ja jobb! :) otroligt kul :)

söndag

Helgen gick fort! :)

hela lördagen gick åt att sitta under nålen! :) här kommer en bild på något som inte är klart än! :)



idag va ja o birger på kalas hos edwin o rickard! :) jätte trevlig.

haha är så jävla gla! gått ner -3 kg på 6 dagar! och sötsuget är borta! lchf funkar ju på mig med ;)

babyboom

jaha nu är de babyboom igen! är glad för er som väntar. kan ju säga att jag har gjort mitt. är inte alls sugen på en till så länge som de nu. men ja kommer få snusa på dom små när dom kommer! :) de räcker gott ^^

Birger

min son min kärlek. snart kommer du få dig en plats på min kropp. längtar till den dagen! jag lever för dig♥

helg!

äntligen är de helg snart! :) har hela helgen fullbokad :) ska bli så skönt att umgås.

cirkelfys är gjord idag! :) skööönt. imorgon vet ja inte va som ska göras. kommer väl på något. söker lite mer jobb kanske! :)

energi

jag blir så jävla less! fattar inte hur ja kan vara så pass gla som ja är. men ändå känner ja mig som en bitterfitta. för de är något som ja ha blivit mer o mer. och fattar inte var min enegi kommer ifrån. varje dag jag söker jobb som en idiot ja tränar tar hand om sonen städar diskar dammtorka torka golv dammsugar hänger tvätt blocka ur diskmaskinen blocka i. oxå går de runt så nästan varje dag.

sen så är birger vaken varje dag till 12. spyr på detta.

bättre dag imorgon! :)

tisdag

tagit bort fb och har varit utan den ett tag! :) de enda jag saknar är mina släckningar som man inte bara sätter sig o ringer till. men att man gillar deras bilder o status och ger en kommentar ibland bara för att visa att man finns där.

men nått som är jävligt roligt är att ja har nog aldrig fått så många sms som nu! :) så jävla roligt.

andra diet dagen är jävulsk sugen på godis o bakelser. men nu känner jag att en lite smalare kropp lockar betydligt mer. Inte en sommar till vill ja se ut så här!




:)


 
 
 
 
 
 
Ska beställa lite saker sedan! tänkte ja skulle sattsa på pinup utseende med touch av rock :) vilka otroligt vackra frisyrer de är på pinup flickor! något ja länge tyckt om.
Blir inte alls dyrt detta:P

söndag

Helgen slut och träningen är i full gång. körde mitt tredje pass ikväll. så jävla skönt så ja dör. ont i hela kroppen :) funderar på om ja ska ta mig en jogging runda när vädret tillåter:)

Birger min älskade ängel.. har så roligt med honom varje dag är lycka med honom.

har funderat länge och på att tatuera in Birgers namn och nu har ja fått ett bra tillfälle då min kompis karl har blivit lärling. grymt duktigt är han så nu funderar ja på tex o typsnitt :)






tisdag

hade måndag i huvudet så klart så missade ja de okända igår! :(
har skrivit ut mitt cv idag så tänkte åka
o lämna till några.

fick även en tid till kuratorn idag. så glad att ja gick dit. :) jävulsk duktig va hon!

lördag

full fart hela dagen! min älskade son har haft sitt andra kalas. så många som ville komma och gratta honom. han är bäst min älskling!

på kvällen så fort vi ett glatt gäng och bowla så otroligt roligt. nästa gång blir de längre! när vi va klar med bowlingen så for vi och käka på mongoliska:) vi hade pratat om att åka kolla på eightbolls på mats o karin. men vi sa att vi skulle skita i det. men så fick lena för sig att vi skulle åka dit ändå. så då for ja Lena Anders och Yoyo dit. de va jätte mycket folk och trevligt. vi drack gott o dansade! :)

kom hem i god tid så de är skönt. ska dricka lite vatten sedan sova! :)

god natt gott folk

Ursäkta

Ursäkta alla mina stavfel läser igenom och tycker de ser bra ut men lyckas alltid missa de 😞 men ni förstår nog.

torsdag

Birger fyller år på söndag men ska ha kalas på lördag. kommer komma så otroligt många så ja bakar snabbtårtor o bju på något tilltugg. på eftermiddagen är vi ett gäng som drar ut o käkar och bowlar😊

beställde parfymen out moment och locktång för över en vecka sedan och blir galen på alla röda dagar och helger så man får dom ju aldrig! :/ köpte ett linne idag som jag hoppas kommer sitta snyggt! :)






onsdag

Jobb imorgon då. asa skönt!!!

jag har fått en stor sten som lättat i från mina axlar. så skönt hoppas det fortsätter rulla på så här. tillslut så blir det bra! :)

2014

vi går mot ljusare tider. och de hoppas jag för min egen del med. Ska gå till en kurator, så jag hittar tillbaka till mig själv och vet vem jag är. för jag är helt lost som de är nu.
pratade med en kompis som hade gjort de och de hjälpte henne jätte mycket. kände igen mig de hon sa att hon inte känner igen sig själv och hon fått vägledning och grävde fram saker som hon inte trodde fanns. så jag är väldigt förväntansfull.

god fortsättning!