kuksugardag

fitt jävla helvetesatans analklåda från satan vilken jävla sugdag. tog till med alkohol och fick en att glömma för en kort sekund vilket helvete ja haft idag. allt ja tagit på gått sönder.

befinner mig i soffan hemma där ja hör hemma en sådan dag.

bästa!



bästa hårfärgen ever. trodde de skulle bli koppar men nej den är fire red. :) och billigast på marknaden så jävla kul! moussefärgen sög ur tvättad efter 4 tvättar kanske.








måste

sluta med fb! de tar upp förmycket tid. men nu har ja ett evenemang på gång så får bli efter de. men de tråkiga är att man inte får reda på evenemang lika lätt och ja läser aldrig tidningen el kolla på nyheter. måste iaf dra ner på det så in i helvete. kolla max 2 ggr per dag. lika så insta för man missa ju aldrig något ändå. de som är där de finns ju till senare oxå.

kanon dag med lillemann idag. :) men längtar till furuvik som bara den. jag tycker de är skit skoj. men imorgon har vi fullt igen för lill hjärta. känns skönt att vi är bra föräldrar som hittar på saker med vårat barn. och att hela familjen har samma intressen. 👍men vi tycker de är lika skoj som Birger tycker allt är som vi hitta på.

rix fm

lyssnade på radion när ja skulle hem ifrån jobbet. och ja är en arg människa. blir arg för minsta lilla. de intygas av min kära sambo som får stå ut med mina utbrott. även min familj. men ja är älskad ändå.

men till saken så när man börjar bli arg så bildas de en massa "hormoner" kom inte ihåg namnet, i hjärnan som sedan hjärnan vill ha mer av så har man lätt för att bli arg så kan de bero på att hjärnan vill ha dessa hormoner.

för att ändra på detta och avvänja hjärnan så måste ja själv kontrollera min ilska. typ andas 5 djupa andetag. och tänka på om de är värt att bli arg över detta. måste även tänka positivt på allt. ska försöka ändra mitt beteende men de är svårt har provat förr och gick tillbaka till mitt gamla ja och dess tänkande. för när ja blir arg eller börjar då ser ja inte va konsekvenserna kan bli. ja tänker inte längre än näsan räcker... kansks ska börja gå till kurator igen.

måndag

tiden går fort. 2 dagar kvar att jobba sen ledig i 4a :)

har en hylla och en liten skönk el va de het som ja ska måla vitt. ska ställa upp mina strykjärn och annat gammalt ja köpt på hyllan ovanför trappen. jävulsk bra marknad om man gillar loppis/gamla saker. fick se en sån här skräckrullstol som finns på psykfilmer. fan bland de äckligaste ja vet. måste varit från 40 talet el något. rös i hela kroppen. hade mer saker ja vela köpt me någon måtta får de vara. pappa hade nostalgi på en cykel som alla barn hade i hans ålder va ett speciellt märke. hucka sa att han hade köpt dom bara för att. han blev lika nostalgisk som pappa när han berättade va han hittade på marknaden :)

god natt gott folk! :)

fucked up day

Vilken jävla dag fy satan. mycket har hänt och mina känslor har svängt i negativa banor.

men sen hände de saker. hämta Birger åkte direkt och fixa frisyren på syster då hon skulle på företags gala. åkte till svärfar för att möta upp peppe o käka. men då åkte vi alla till skeppet istället. så gott de va. tog mig en cider och nerverna började komma i balans efter denns dag. vi for vidare in i skogen för att träffa oskar o Johanna Fredrik och Groop. as trevligt fick skratta så tårarna sprutade. helt underbar blev kvällen. nu hemma och ska sova fär imorgon blir de cross och grillning :)

:)

har gjort min röst hörd idag. Känns bra att rösta och att ja står för de. :) tycker de är för mycket påverkan om vad man ska rösta på och vilka man inte ska. yttrandefriheten existerar ju inte iaf.

blir tokig

har inte haft kontakt med en person nu i ett år kanske!? pga av olika själ. nu får ja helt plötsligt en vänförfrågan av denne bara sådär. och alla "hot" och lögner är väl bara som bortblåsta för den. men ja är ju ingen ängel häller men ja sa de ja tyckte och tänkte. den blev rädd och då kommer hoten.

ska man bara släppa allt och gå vidare o förlåta? år de så de funkar att genom man bara är ifrån varandra och inte har någon kontakt så är de som bort glömt alltihopa.

har känt den i hela livet. har glömt den o inte tänkt så mycket. men man ser ju saker ändå om den och skvaller.

ja vad gör man. vill ju ha en jävligt bra förklaring. den måste tycka ja är en ihärdig jävel som inte tar kontakt el visar känslor. därför gjorde den de istället. visar sig svag eller saknad kanske?

fy faaan

fy för att spara ut håret! då pratar ja om sidecuten. helvete va drygt de är när man fan inte kan se normal ut i hövve. det är bara att gilla läget om ja säg så.


söndag

Helgen går så j*vla fort tyvärr. men nytta har vi gjort. kommer inte ihåg va vi gjorde i fredags? :) men de va något iaf. Igår så for vi tidigt till morsfarsan för att klyva och stapla ved. höll på i 7 timmar non stop. vi fick även en full proppad buss med björkved till oss. så den hann vi med och stapla hemma i vedboden. så nu klarar vi oss i 2 år hoppas vi på. beror ju så klart på hur vintern blir. men skönt att få det gjort innan sommaren drar igång på riktigt. Efter maten så vi blev bjuden på hos mamma och pappa så drog vi ner till Birsta träffen. :) va så jävla kul. proppfulla parkeringar från birsta huset tilm systemet. jävligt skoj att se så många. synd ja inte hade med mig mobilen så jag kunde knäppa kort. men kan ju säga att ja somnade ovaggad igår.

idag har Birgers fått lunch på donalds med sina kusiner. sen så for vi hem och fixa lite med vardagliga sysslor. men otroligt skönt att få umgås med min bebis själv så kul vi hade. denna ålder är ju underbar. vi bjöd svärfar med familj på middag här. lyckades verkligen med marinaden👍



god natt!

lill lörda

fick så lov att grilla lite. hade så mycket i kylen som vi va tvungen att göra något åt! :) gott blev det och mor min blev bjuden på middag.

rabarberpajen fick inte vara kvar länge. det gick åt i ett naffs. :)

tog mig en jogging tur idag med sabaton i lurarna 👍 jävligt bra träning musik. blir en runda imorgon med om vädret tillåter.

nä nu blir de go natt snart en dag närmare fredag! :)

Är inne på 4e året med dig nu! mycket har vi hunnit gå igenom tillsammans men vi har ändå inte släppt taget om varandra. de är kärlek de. kämpa! :)

denna sommar minns ja så väl. vi hade båt o de va super mysigt att få bo på vattnet och se vackra kusten. men den tiden är förbi. nu är det husvagn som vi är inne på. de kommer bli minst lika bra! :) men de får bli nästa år.



god natt! :)

så jävla glaaa

nu är de vår känslor och ljust ute! :) jag har jobb som jag tycker mycket bra om. jag ska äntligen få kunna lägga undan pengar 💲💰 jag ska spara pengar som aldrig förr. inge mer onödiga stuff. men en sak kommer jag att fortsätta med och de är att förlänga fransar. så jävla fint de är. de ska ja unna mig men kläder har jag så ja klarar mig.

imorgon ska ja sola på jobbet. har läst att prickarna kan försvinna med hjälp av uv. hoppas bara ja bli brund nu då! :) ska prova ett tag och se resultat så jag inte bara blir röd! 🌞

hehe....

ja men då va man och fixade sig en tid idag☺ känner att de är värt pengarna och han sa att de skulle ta 2 sittningar så är min sleeve klar! halverade kostnaden verkligen än om ja skulle gå tillbaka till.... han blev skit glad dessutom och han undrande om ja skulle bestämma något och ja sa de att han fick fria händer! :) han blev skit gla. fan de är så där man vill bli bemött! 😄



han skulle även fixa Eddies käft som är helt fucked up. tur att han höll med mig om de att de va inte snyggt! 👍 känns detta bra så har han garanterat mig som fortsatt kund! 😊




öhh

en kompis som tatuerat sig på samma ställe som mig.... 20,000kr för en sleeve och 48tim tog de. För mig låter de helt jävla orimligt! visserligen gjorde han något på bröstet oxå. men för helvete den är inte ens i färg bara endel. Min halvsleeve tog 18tim vill inte säga va de gick på ens. För de är förjävlig. När ja va i gävle så skulle ja impuls tatuera mig men så klart så va alla uppbokade.  Men de va en tatuerare som frågade hur lång tid de tog för min påbörjade, ja sa ca 18 tim och han typ bara skrattade och sa jag är ju lurad. Aja då vet man att han va ju ärlig iaf! :) nä nu har ja kollat upp med en ny tatuerare som fan är snabb och duktig. hoppas bara han vill göra klart min på började sleeve. för han tatuera inte vad som helst. för han vill att det ska synas att de är hans konst! :) vilket är seriöst och bra! vet flera som droppar med att gå till dom btw... inte bara jag alltså. :)

haha oj

såg att ja skrev att det blir en ful panda. menar att det inte blir någon panda! ;)

söndag

Imorgon är de jobb sedan så åker ja med farmor till svall då hon har fått fransar av mig o syster! :) de är hon värd❤

gick jävligt bra idag med träningen. nu är axeln nästan helt läkt. :) blev jagad av Krille, så skoj de är och fart fick man..

4 dagar har rusat iväg. har haft en underbar ledighet. men vila har man då fan inte hunnit med. :)

jag och kärleken va och kollade på en bil som ja är fruktansvärt sugen på north car! :) det blir iaf en ful panda. så otroligt oskön. men vi får se vad som händer! :)







ommålning av hus är på tapeten. men ska skaffa in en massa offerter så får vi se...

oldie

såg att ja la upp gammalt kort.. någon mån gammalt. fy fan så man ser ut. och har 300 prickar kvar på ryggen. o lite överallt på kroppen! virus helvetet verkar aldrig vilja DÖÖÖÖ!!!!!




:)




har varit och hjälpt syrran o svågern att flytta idag så då fick man sig go middag av dom. älskar er!❤

har världens finaste familj! ni är mitt allt❤

på lördag ska ja åka och gratta min stora kärlek Therese☺ saknar dig som in i helvete.