30/3

Igår var jag på föräldrarträff, kände inte alls för att vara där, inte alls kul tycker jag. Men Birger är verkligen EN liten bebis han var minst men äldst, oj vilken liten bebis jag har men mysigt och kul att jag får ha min Birger så liten så länge.

Igår gick det super bra att springa så idag tänkte jag springa igen och lite längre. Men får väl se när det börjar märkas på vågen :) 

Ska klippa mig idag tänkte färga håret på samma gång när jag kommer hem.


Torsdag

Tack Therese för nya designen!<3 Du är så duktigt!!



Nu ska jag ut och springa som ett tok, har varit förkyld och vill inte riskera att man bli ännu sjukare. Peppe han har ju åkt på influensan, stackare. Jag vägde mig idag och väger 69kg ska ner 9kg innan sommaren då är jag i den vikt jag är på innan jag blev gravid.

Idag ska vi på första föräldraträffen ska bli intressant.

Till helgen är det ju hotrod show som jag vill gå på! hela familjen ska tydligen dit, men vi får se Peppe mår inte så bra så vi får se om man orkar vara med Birger själv.


28/3

Snart går vi in i april! jäklar vad skönt! Idag har jag varit på dollar och köpt lite saker. snart ska jag ta mig lång promenad med Birger o Eros :) ska bli super skönt! Sen ska jag köra Peppe på sjukhuset, tror det är influensan han har fått :(

Ikväll ska jag se en massa bra filmer har jag tänkt :)

Har beställt nya tunnlar på tradera guld och silver med stenar på :)


27/3

Fullt ös har det varit idag. Dagen började med att jag for till coop och handlade och sen kommer man hem och dammsugar och duscha Birger <3 betalat räkningar och beställt tatuerings tid blev sista maj, syrran ska oxå med och göra klart sin. Sen åker vi till Sanna och Hampus o hälsar på :) vad fint dom har börjat få det! :) har inte varit där på asa länge :P

Har precis kommit hem ifrån syrra har varit barnvakt till Teus! tänkte jag skulle springa idag men det får bli det första jag gör imorgonbitti! :)

På fre ska jag klippa mig så skönt att kunna fixa frisyren igen.


26/3

Idag har jag sett på hela säsongen på American Horror Story 12 avsnitt. Jävligt bra serie om man vill bli skrämd.

Ajaj vilken träningsvärk jag har idag men otroligt skönt, får den känslan att jag vill ha mer! men imorgon ska jag springa igen tänkte jag skulle träna varannan dag så ska försöka hålla det.

Birger har haft en jobbig dag idag, har skrekit och haft ont i magen så hoppas man får sova inatt. och Peter han har legat i soffan hela dagen och haft 39graders feber.

Nu har jag mailat Big Street Tattoo i Övik dom verkar grym och syrran har gaddat sig där, tycker det blev bra! :)


Söndag

Jag vet inte vad det är med mig och helger! Jag har aldrig tid att uppdatera. Pluss att Peppe har datorn oftast på helgen oxå.


Min moster har äntligen ritat klart min tatuering som jag ska göra på under armen! Tusen Tack Linda!!! :D Nu ska jag bara ringa och boka tid, har bestämt mig att det blir i övik jag ska gadda mig. Jag tycker den är as snygg blev förälskad i den på en gång! Lillsyrran tycker jag inte har någon struktur på tatueringarna! men alla har sin historia. så skit samma jag tatuerar de jag vill ha. Men hon är väldigt duktigt på att kommentera oxå på hur saker och ting ska se ut. Men då får man slå döv öra till ibland :P syskonkärlek.

Jag väntar på att Therese ska bli klar med nya designen på bloggen :) ska bli kul med ny look.

Peppe har fått feber igen, han är ofta sjuk nu tycker jag. hoppas det inte är något mer än så bara! stackare.

Jag har nu officiellt börja springa, kan säga att det var svin jobbigt men det kommer inte knäcka mig, det är bara att fortsätta om det ska bli någon fortsatt viktnedgång + om jag ska tävla i höst.


22/3

Idag ska Therese o Edwin komma på besök tror det blir att vi går på stan för Therese skulle köpa något :)

Ikväll ska jag börja springa! Yepp och jag kommer inte sluta fören jag har kommit dit jag vill med vikten! Det ska bli skönt som fan ser framemot detta nu!

Längtar till sommaren som fasiken då crusingarna börjar. Måste köra Pappas älskade musse! :D det ska bli jäkligt skoj. 

I sommar har jag och gubben planerat att åka till storuman på midsommar! hur skönt som helst att komma iväg och träffa underbara släkten. Sen så ska dom få träffa nytillskottet Birger :) Helgen efter det ska vi åka till Uddevalla på motocross VM. Sen kanske det blir lite båt men det är tveksamt. Men en massa cross blir det iaf! 

Jag ska får börja köra Peppes husqvarna om den är lättare att starta dvs, så Peppe ska ta TMen. Men annars om inte detta funkar då blir det nog en 2-takt igen.


21/3

Idag har mammas hjärta haft ett stort leende på läpparna och lekt med sitt babygym :) man blir så otroligt glad när man ser lillgubben ler. Det vackraste leendet jag sätt.

Vi tog oss en lång och skön prommenad idag och varit på coop och handlat lite mat sen så har jag renbädat sängen och dammtorkat nu ska jag bara dammsuga och torka golven sen så ska jag prova på att göra hemma gjorda köttbullar för första gången :) tror det blir gott.

måste göra ett ryck nu om jag ska hinna med allt innan älskling kommer hem! 


<3




Tror eller inte Tro

http://www.tv4play.se/hem_och_fritid/det_okanda?title=det_okanda_del_11&videoid=2172108


20/3

kan inte mer än att säga att helgen har varit super! I söndags var jag på Seans hos mamma pappa, och som jag visste så "spökar" det där. men det var skönt att få det bekräftat. Det är en vilsen själ som är där och ställer till med oreda och våran döda morfar försöker hjälpa oss att han ska ut. Det var så otroligt spännande så jag hade helst velat ha en timme till :) Oxå fick jag reda på att det är morfar som är i trappen, för jag får alltid en känsla när jag går i denna trapp att det är något där men då behöver jag inte undra vem det är som är där.

Ja hela helgen har varot fullt ös medvetlös! :P på fre så blev vi bjuden på matverkstan av svärmor och på lörda så körde vi cross och grattade pappa på kvällen! :)

nu ska jag se på det okända när dom är i boda borg!


test bilder








JÄVLIGT NÖJD


Nu har det gått för långt!

Herrejävlar alltså nu har BB rotat sig in i skallen på en så man drömmer om skiten! Drömde att jag var inne i det dära skit huset. det var verkligen en mardröm.

Imorgon kommer min kamera! :D ska lägga upp en massa bilder sedan. Sen ska jag ta och framkalla en massa kort! :)


jippie


Nu har jag beställt en ny Canon EOS 1100D den likadan som Nikon D3100. Längtar verkligen tills jag får den :D

Idag har jag varit till BVC med Birger och han väger 4250g och är 52cm lång. det börjar kännas nu när man håller honom ett tag :P

Efter vi var på BVC så åkte jag och hämtade upp Johanna och Oskar för att sedan åka till Peppes jobb för att tvätta blien och Oskar ska börja praktisera där så han ville se hur det såg ut som där :P


13/3

Sitter fanatiskt på blocket och letar efter en system kamera! Så jävla nice att ha en sån. Så om dom jävlarna jag har kontaktat kan svara någon gång så jag kan köpa en någon gång! jag har pratat om att köpa en i 3år nu...
Vill inte vänta mer vill ha en NU!


Har köpt nya hårfärgen! har sett en vän på FB färgat den och de blev exakt en sån röd färg jag har letat efter i hur många år som helst! så jäkla snyggt det blev! tänkte jag skulle vänta med att färga tills denna färg är mer urtvättad :)

Ikväll ska vi åka och gratta Hampus in kusin som fyller 20 :) ska bli skoj att träffa släckten!


Säljes



Trasig dator säljes! Bud!!


metal

Lyssnar på en massa metal medan man väntar på att lilleman ska vakna. När jag var nere i förrådet och letade Eros stamtavla så hittade jag oxå mina dator högtalare! så nu lyssnar man på kung ljud istället för skit ljudet på datorn :D

Till mat tänkte jag göra ett recept jag fick av Nicke, kyckling och tacosås o krydda mm :) hoppas det blir gott!
ikväll blir det promenad, sen så måste jag träna Eros!

har dammsugat och försäkrat Birger! Imorgon ska vi till min kusin Hampus och gratta honom :) och på tis ska Birger till BVC, han väger garanterat över 4kg nu, tycker det vara knakar i honom nu!

ÅÅÅH Nu slutar älsklingen, så väntar på att han ska komma hem så vi kan handla :D

!!!Rock N Roll!!!


12/3

Är det någon som är sugen på att hitt på någe! träffar gärna gamla/nya människor :) så hör av dig! :D 

Jag köpte huggins blöjor men det gör jag inte om igen! det blir märken på Birger efter dom, så nu blir det bara pampers, och tänkte han skulle börja med 2ans blöjor när dom här 1orna är slut. Han är verkligen min skönhet! vackraste som finns <3 Birger har blivit så vaken av sig! nu kan man inte sova lika länge längre på morgonen.

körde cross i lördags och det gick fort, MEN det är fan inte kul när man inte ens kan starta skiten, så älskling skulle kolla hur mycket det kostar att köpa elstart till den, annars tror jag det blir cross byte igen.

Var med Oskar och lillsyrran på bio igår, vi såg på John Carter den var se värd :) väldigt bra 3d effekter.



 kvinno Kroppen är till för att föda barn med! men den kommer aldrig mer vara sig lik efter man varit gravid. bristningar kommer och fett lägger sig på kroppen. blääää. Jag gick upp över 17kg och fick bristningar på lår/rumpa, jag vill ju simma men tänker inte visa upp mig så här på badhuset. Sen så gruvar jag mig inför sommaren, men samtidigt så skiter jag i vilket, this is the way iam. Egentligen skiter fullständigt i vad folk tycker om mig, tycker dom att jag har blivit en knubbis så bryr jag ärligt talat mig inte. men jag tycker det kan vara fint att vara knubbig/mullig! men det är för min egenskull jag vill bli smal igen. jag har syndat ihelgen med godis men annars har jag har inte köpt mig ett skit! isåfall så är det nötter som gäller, och med maten så är det med motta.

Känner att jag kommer koka på en människa snart, det blir bara värre o värre för varje gång träffar H*n. men ja håller masken så gott det går, och än så länge så har jag klarat det väldigt bra! :) kanske är bäst att hålla käften ibland, man behöver ju inte göra en så stor sak av det. jag ligger nog lågt ett tag till. MEN det kommer ALLTID finnas människor som lägger sig i!

Jag längtar så otroligt jävla mycket till sommaren, jag ska ha det så underbart med min familj! <3 Älskar mina grabbar mest av allt :D

Hmm nu har favoriten Hanna W lämnat BB, så dåligt så nu blir det inte lika spännande längre.


8/3

Intresset har växt fram igen! Åh vad jag ska tycka det blir skoj att börja ställa ut Eros igen! :) har nu letat fram Eros stamtavla i förrådet och så klart så skulle det ligga längst in och underst! Jag har anmält Eros på sin första Nationella utställning i Sundsvall den 14 April :) Så nu blir det att träna han men det kommer gå bra han är så fruktansvärt lättlärd och duktig!

Har inte haft någon lust alls med att hålla på med hundar på ett tag men nu har gnistan tänts igen! Längtar som fan och känslan att få gå på utställning är så häftigt!

Cross kommer jag att ändå hålla på med, det är väl så att jag älskar att vara sysselsatt. Jag har Birger, Eros och cross som håller mig sysselsatt och jag älskar det! :D

Ska ta och köpa ett utställnings halsband åt Eros, om jag hittar något som passar honom dvs. 


7/3

Imorgon blir det att byta bank och vara barnvakt åt Teus :) Han är en riktig busunge, man måste vara vaken när man är med honom.

Hade tänkt ta en promenad idag men man blåser ju bort, typiskt härnta! hoppas på bättre väder imorgon, eller inte kollade nu och det ska blåsa lika jävligt till på fredag. Så vi får sikta på lördag.

På fredag blir det palt hos mor o far, ska bli gott! :)


6/3

måste bara skratta lite för Peppe säger att Birger är lik Benjamin Button :P men riktigt så illa är det väl inte :P Idag ska jag ta mig en långpromenad med Birger <3 varför sitta inne och andas damm.

Igår hade jag och älskling super mysig kväll kunde ha blivit bättre! När man blir småbarnsförälder så har man  inte tid för varandra på samma sätt längre. Denna omställnig som blir, och vi vet inte riktigt hur man ska hantera det. Men nu har vi äntligen kommit på hur vi ska dela upp sysslorna mm.

Nä ska ta och göra iordning oss för en promenad!


:)


Hittat en metal mulisha väska som jag ska köpa när tillfälle ges. Hittar den inte i Sverige så det blir import ifrån USA :)


Tog mig ett mupp kort liks när jag var ute :P SÅÅÅ skönt med plus ute.

Nä mata Birger sen tvätta och hämta Peppe :)


1/3

Lyckliga tjejen skriver!

Jag blev otroligt nöjd med färgen men mörkt som fan blev det, men snyggt! ikväll ska vi till banken och fixa ett sparkonto till lilleman och sedan ska vi till Tina på kryddparty :)


Missa inte! för det hade inte jag tänkt göra! nu kommer raggar bruden fram i mig ;D Äntligen händer det något skoj! hör av dig om du är sugen på att gå med mig, skulle vara kul om man blev ett gäng :)