onsdag

då är denna dag gjord också. Helena kom idag och färgade hövve jäklar va nöjd jag är med den röda färgen alltså. hoppas dom fortsätter tillverka den ett tag till nu då.

när peppe kom hem så for vi o tände ljus på hans farmors grav. på vägen hem så for vi förbi Lena och hon blev glad. hon är så söt, har så roligt med henne. vi va där länge och kl rusade iväg så vi va inte hemma för en efter 22. och lilleman va dyng trött men så snäll så somnade han på en gång när man la ner honom i sängen :) gjorde julskinka när ja kom hem men orkade inte äta så de får bli imorgon till frukost istället :)

har kört med laktolos ett tag nu och vilken lättnad det är i magen. nu får jag bajsa varje dag och fisa. och stort pluss är att magen är mindre, ser inte ut som ja är gravid längre. :)

söker jobb nu som en idiot. hoppas att ja får komma på intervju till någon jag sökt till. vore hur kul som helst. men jag har bara sökt jobb i Sundsvall för de finns inga i denna byn...

tisdag

fulla muggar hela veckan. imorgon kommer Helena och färga håret på moa.

såg hobbit igår jävlar vad ja älskar den♥

torsdag är nog den oplanerade dagen men de kommer vara något då oxå.

idag va ja med svärmor på stan. blev julklapp till mor o far sen så köpte Birger present till sin farfar :) fyller 59år idag så åkte och lämnade den nu på kvällen :) farfar blev glad!

fredag ska vi ha liten mini jul för teus o tuva. sen är vi bjuden på middag hos Anders :)

måndag

helgen ha varit lugn och skön. va på kalas igår och åt en super god smörgåstårta som helena hade gjort! :) på kvällen så bjöd svärfar oss på mongoliska. super gott men hett. smakade även ölen Leo den va helt i min smak.

idag kom syster och bjöd henne på tacos. sen så la vi pussel. men långt ifrån klart. är helt slut i huvudet! ska nog hoppas i sängen snart. Så skönt men synd att tiden i sängen går så fort ;)









onsta

var och käkade lunch med maria idag på "nya" pinoccio idag. ska absolut inte klaga. de va helt ok buffe för 75kr.

tog med oss lite bröd och matade änderna! :) gla blev dom iaf.
omfg såg en fjortis brud idag på Åhléns som stod vid parfymerna och gick runt o luktade på typ alla sen när hon hade valt ut typ 3 st som hon gillade så började hon så klart spruta ner sig själv alltså håret, på jackan armar bröst allt hon kunde, och gick emellan dom parfymer hon gillade. kan säga att de stank som satan där och jag o Maria bara stod och glodde på henne. sen kunde vi inte hålla oss längre. de tog aldrig slut på sprayandet. så vi as garvade. kunde inte hålla oss nå mer. hon såg så desperat och sinnessjukt ut. och de roliga va att hon såg oss vi stog ju bara 3m ifrån o tittade hur hon betedde sig.
hon kanske ska önska sig en parfym i julklapp! :) kan ju behövas om hon använder så där mycket varje dag. hahaha... eller så kanske de va gratis är gott..

sova så ja orka mig upp imorgon:)

måndag

har sökt en massa roliga jobb idag så hoppas verkligen att det kan leda till något! :)
men med min tur så blir de inget men har hoppet kvar. ska söka några imorgon oxå.

träning blev de idag så tänkte ta en långpromenad imorgon om vädret tillåter det som. ska försöka hinna med 2 pass till denna vecka! :)









hoppas detta foto blev bra till cv :) måste vara proper om man ska få detta jobb. så därför åkte piercingen ut tyvärr:( men de bästa är ju ändå tatueringar. love it. . vill få ett jobb så man kan fortsätta på sleeven:)