underbart

Allt är så himmla bra! Jag kom in på transport så nu ska man bli lastbils chaffis :D jag har fått 3 veckor semester :D jag är så glad så det går inte att beskriva allt bara flyter på och jag är så lycklig över att jag har bästa vännerna och familj!

Peter jag är verkligen så lycklig att få dela mitt liv med dig! <3 längtar så mycket tills vi ska åkta till Thailand det är inte så långt kvar nu! :D

Snart ska Tess komma och då ska vi åka och handla saker till smörgåstårtorna! åååh vad gott det kommer att bli.


festival

Funderar på om man ska dra till GetAway rock festival i gävle nästa helg! :D Kan man ju åka och bo och umgås med Vickan! :D skulle verkligen vara en upplevelse och skoj som fan!  


Misommar

Vi åkte med båten till lustholmen för att fira midsommar. det var trevligt och skoj med alla lekar klart vårat lag vann så klart ;) men alla som hade deltagit i tävlingarna fick välja super fina priser. Måste säga att det var super fint väder regnade inte ett dugg det blev bara molnigt mot kvällen.

Gubbben mådde mindre bra dagen efter han söp som in i helvete har nog aldrig sett han dricka så mycket. jag låg i båten och var vaken typ hela natten för jag var så jävla orolig! han hade först somnat i bastun som tur var så bar någa ut han och han fortsatte sova på sanden bara i badbrallor sen kom han in till mig kl 6 på morgonen, jag tror han drog in hela sandstranden i sängen as mysigt!! jag som hatar om det finns något minsta lilla tillstymmelse till korn i sängen! iaf så låg Peppe så nära mig som han kunde full och as kall var han men jag kunde inte bli arg på honom han låg och skrattade och hans skratt smittar av sig så jag kunde inte mer än le och hoppas på att han skulle somna vilket han gjorde och han fnittrade sig till sömns!

Vi åkte iaf hem på lördagen Peppe orkade inte vara i båten när han var så bakis. tyckte faktiskt synd om honom då jag vet hur man blir själv.

Vi åkte tillbaka idag för att hämta båten! det gick smärtfritt. När vi kom hem så klippte Peppe gräset och sen for vi hem till mor och far jag åkte dit för att vara social och Peppe så han kunde se på Formula 1 tur pappa är lika intresserad som Peppe av det dära.

Jag fick super mysig present av Peppe idag han bjöd mig på hornöberget. kan ju säga att jag åt så jag trodde jag skulle spricka. jag är fortfarande mätt hehe :) 

På fredag blir det iaf kalas och Go gumman Tess ska hjälpa med alla tårtorna på torsdag :) jag tycker det blir så lätt att laga när man är med Tess och roligare! :)  

jag är så vansinnigt trött så jag tror jag ska sova snart! :) hoppas alla hade en bra midsommar.


22/6

Men herregud snart är ju Juni slut! känner att jag kommer få ångest när det är september man hinner ju inte ens blinka så kommer man vara där.

Igår flyttade jag och gubben till svärfars hus! :) man blev ju helt annan människa när man fick komma till hus. det är ju så mycket friare och jag kan spela musik när jag vill! :D

Imorgon ska vi tydligen till lustholmen så jag måste fixa köttet sen packa. Tror inte det kommer bli så kul då de ska regna hela helgen. men en typiskt svensk sommar :)

Ska ta och sova jag för är helt slut har nyss kommit hem ifrån crossbanan! gick bra som fan :)


20/6

hej hopp gummisnopp!

Idag har man beställt tid för matteprov, blev nästa onsdag.


Såå stolt över Peppe i lördags! Han kom 3a av 34st :D han höll ett jävligt bra tempo hela tävlingen! och jag stod på sidan och skrek och hejjade på honom! den galna flickvännen vettni ;) det uppskattade iaf Peppe!

vi var bjuden på grillat hemma hos mor och far sen drog vi in till kramfors stadsfest! jag har nog inte haft så mysigt med någon förut som jag hade med Peppe den kvällen<3 vi kollade på Corroded och diggade, tycker dom är bra! sen småstadsliv och livin cover

Haha det är lite roligt för jag känner mycket mer folk i kfors än vad jag gör i hsand! :) jag måste säga att jag har alltid gillat kfors bättre än hsand.


Corroded - Age Of Rage bra som fan!


17/6

Har köpt en ny kudde! :D Jag har nog aldrig sovit så bra förut :)

jag vet inte vad jag ska skriva längre är helt slut har så mycket att tänka på just nu, men jag kan ändå säga att jag aldrig varit lyckligare! :)

Imorgon ska älsklingen tävla jag tror det kommer gå bra för honom han är ju super duktigt!

Nästa söndag fyller jag år! hoppas det blir fint väder så man kan vara ute! tänke göra en skinktårta och en tonfisktårta mums längtar redan :) 

Aja nu har har jag annat för mig! 


13/4

Vad tiden går fort jag tyckte jag och Peppe träffades nyss men nu är det över ett halv år sedan! :) jag har aldrig mått bättre!!

Stakars stora syster hon åkte in till sjukan på fredags natt för dom trodde det kunde vara hjärnblödning fy vad läskigt! men nu är hon iaf hemma och är sjukskriven då se var proverna säger.

Jag hade en super mysig dröm inatt, men jag hade tydligen puttat på Peppe så han vaknade oxå hade jag varit helt exalterad och sagt "GRATTIS du ska få trillingar" Peppe frågade imorse om jag drömde något inatt och då kom jag på vad det handlade om och han skrattade när han berättade för mig vad jag hade gjort och sagt, jag tyckte det var lite pinsamt :P  jag kom ihåg att jag var på ultraljud och då visade det sig att jag och Peppe skulle få trillingar jag blev skit glad iaf :) men risken finns att vi får tvillingar för att mamma har tvilling syster.

Nä fy vilken barnlängtan man har! men någon gång ska det väl få bli våran tur :)

När jag kom hem idag så har jag städat hela lägenheten och tagit ner alla gardiner för dom ska tvättas, sen renbäddat så mysigt att lägga sig i renbäddat :)

Imorgon hoppas jag verkligen på att jag ska få köra cross har längtat som attan!


Fick mina cross glasögon idag och våra nya bakdäck! så nu jävlar har man kung fäste!
Till helgen har ju Älskling enduro tävling :) jag tror det kommer gå bra för han :)

Nä nu hoppas jag gubben kommer hem snart så vi kan se på film! :D


11/6

Igår var det super trevligt, var med Vickan, fan vad jag har saknat henne! det var skit längesedan man umgicks! ;) vi satt på balkongen och drack lite vin, jag blev full som vanligt på 3 glas :P sen kom Selina och hennes kompis. Sen åkte vi och hämtade lillsyrran och Oskar.

Det blev aldrig att vi kom till hamnkrogen vi fastande hemma men lika skönt var det. jag fick migrän.

Ikväll ska Anglica och Camilla göra stan osäker så man kanske jag och Vickan åker och kikar vad dom har för sig :P

Nu måste jag klippa klorna på Eros och ge honom örondropparna för han har fått svamp :( sen fick han ju 1års sprutan igår :) 

Snart åker jag till Jessica och grattar henne hon fyller ju 23 idag :) puss på re <3  


Studenten

Idag har bror, syster och kusinerna Hampus och Frida + go Vickan tagit studenten fan var länge sedan jag träffade Vickan så kul måste åka och hälsa på henne när allt lugnar sig!

Det har varit en super trevlig dag har även blivit solbränd :P god mat och tårta kan inte bli bättre!

Jag fick ett tråkigt besked idag, jag har cellförändringar på livertappen så jag ska få åka in och operera bort en bit ifrån livmodertappen där vävnadsbiten sitter för att sedan skickas in för undersökning då man kan få reda på hur allvarligt det är. om man inte tar bort det då kan det bli livmoderhalscancer.

Jag förstod att det skulle vara något fel som vanligt med den oturen jag har. men tycker det är bara så drygt att ska måste gå igenom en operation och sövas. usch vad läskigt

nu jag gör kväll!


8/6

Idag har det varit ensam dag jag har bara velat vara för mig själv. var skönt faktiskt kollade på film och bara va! När Peppe kom hem så kollade vi på nya filmen Priest det var en riktig Malin film :) vampyrer och sånt övernaturliga saker. älskar ju även fantasy :) 



Tanken har slagit mig och jag kanske ska börja läsa, mamma har ju en massa bra böcker som jag får låna så borde ta chansen och testa på att läsa :) känner mig bara så gammal när man ska börja läsa. hehe. Men jag kan ju hålla med om när det verkligen är något spännande i en bok så kan man inte sluta läsa.  

Imorgon är det fullt upp igen då är det studenten för halva släckten och syrran kille Oskar :) det ska bli riktigt lillsyrran tar ju inte studenten för en på fre i svall så då ska jag gratta henne där!


studentparet :) så sött


kanon

Oj oj vad träningen gick BRA!! jag trodde aldrig jag skulle våga ta den platån men nu har jag äntligen gjort det!  jag väntat på detta i 6år! nu går det som rinnande vatten :) jag ÄR så nöjd för idag, men nu så är det kurvorna kvar.

Peppe han är så gullig han sa "ta det lugnt nu så du inte kör överförmågan så du skadar dig" jag tror han sa det minst 6 gånger men det är klart han är bara rädd om mig! 

nu ska jag hoppa i duschen och sedan sova! hade gott, gott folk. 


Helgen

Hello alla glada! :)

Helgen har varit kanon. fan vad skönt det har varit att inte ha dator eller tv :) jag har inte saknat det ett dugg! vi har haft syrran och Oskar på besök 3 dagar i rad, tror jag. Sen kom även Tess och Rikard på middag. Det var super trevlig. första dagen lillsyrran kom så blev hon full som faan men satan vad jag och Peppe skrattade åt henne! :P men resan hem för henne hade varit mindre rolig men inte för mig och Peppe vi skrattade när vi fick höra vad Oskar hade fått gått igenom med henne. dom åkte kl 2 ifrån oss och var hemma vid 5 på morgonen. Dom bor bara 1mil ifrån lusholmen. ja ni kan ju tänka er vad som hände.

Vi var på Lustholmen i 5dagar och hur skönt som helst. nästa gång vi åker ut med båten är när vi ska till kramfors stadsfest med Tess och Rikard med deras familj. Sen kanske Mange och Jonas följa med dit :)

Den helgen vi ska vara i kramfors ska Peppe tävla i Nora så det blir fullt upp.

Imorgon är det Cross träning äntligen säger jag bara. Igår när vi var där så hade vi totalt glömt bort att det var träningläger ifrån njurunda där. fan vad putt man blev. fick kolla på träningen medans Peppe tränade enduro.

Jag måste säga att noras crossklubb är inte alls desamma som för 6år sedan den var så mycket bättre då och det var en sammanhållning som ingen annan klubb hade. alla kände alla och vi hjälpte alltid varandra. ingen var nedverderande mot någon eller snackade skit. nu har det blivit en prestige grej allt ska vara nytt och fetaste bussarna är det som gäller. och är man nybörjade så är man ivägen typ. det är tragiskt men sant.