Sjukan

Har legat inne en natt på BB för att jag fick en rejäl höjning av blodtrycket så jag spydde som en gris och hade en satans huvudvärk. Men nu så har jag fått blodtrycksmedicin iaf. Så nu hoppas jag slipper ligga inne nå mer innan bebis kommer! :D det gick en vecka så fick jag åka in igen det är ju helt otroligt vad jag har fått natta över på BB mycket. men det är bra att dom har koll på barnet vårat :)

Men dom tror att en havanskapsförgiftning är på g den kan komma så här smygandes. men hoppas han får vara inne någon vecka, men blir jag så dålig som jag blev igår så vill jag att dom tar ut honom orkar inte må så skit igen.

Till veckan ska jag in på UL igen och kolla hur han har växt och sånt om han nu inte har växt som han ska så bli det nog att dom tar ut honom.

Nä nu ska jag och älsklingen åka till Sara och Niclas o fira in det nya året! :D

GOTT NYTT ÅR! :D


29/12

Inte långt kvar nu till nya året! :) Ska bli kul att gå in i det nya året 2012 det är då mitt och Peppes liv aldrig mer kommer vara desamma igen. Vi har en mycket spännande tid framför oss! :)

Har varit hos sjukgymnast idag och kollat var det är för fel på någon sena i axel/hals det visade sig vara en muskel som är förkortad då jag ska stretcha, nu när man kommer åt den. Han lyckats gör så det känns hela tiden nu vilket är bra för nu vet jag hur jag ska stretcha som. de kunde bero på att jag vurpat med crossen och har kommit ett tag efteråt. han sa även att jag har en dålig hållning så jag ska sträcka på mig när jag går! vilket är bra vill inte ha några problem när jag blir gammal. Men en bra sak var ju att jag hade bra leder sa han :)

Nu snart ska jag till bm och se hur mycket blodtrycket ligger på nu då. hoppas det är bättre. och att inget annat  dåligt. 

Peppe ska lacka min hjälm åt mig med She Devil loggen som är på bloggen. Tess ska fixa till den så hon får en svans. Sedan kanske man får den med snygg text som det står She Devil på hjälmen. :D det kommer bli så snyggt.

Tänkte man kanske skulle ner till Peppes jobb o sedan åka på Ikea imorgon med älskling och köpa hyllan så ska vara vid spjälsängen. Sen kanske hitta några gardiner.

 


28/12

blev en tidig uppstigning idag efter som Tess skulle komma vid 10 för att vi skulle till birsta. Men ursch så mycket folk det var. är helt slut nu när jag kom hem. men jag fick med mig en super snygg klocka och ett linne. känner mig nöjd så tänker inte köpa några kläder fören bebis har kommit.

Men med tankte på det så är de mindre än 7v kvar. och det kommer gå fort dit känner jag. 

min dag har varit kanon med Madde och Tess har varit väldigt mycket prat om babis och graviditet men det är så de ska vara när 3 gravida umgås! :)

ska gå och slappa fram för tv nu tänkte jag 


<3


Älskling o Jag! :D underbar jul tillsammans har vi haft! <3 Har fått god mat och en massa fina julklappar! :)


GOD JUL


God Jul Önskar Jag o Birger Er! :)


I LIKE IT



Like it a lot! :D Blev fan bättre än vad jag trodde, få se om jag ska ha denna färg ett tag innan jag byter. Riktigt jävla nöjd blev jag!!!!


Systrarna!

Lillasyster


Sotrasyster


Måste säga att dom passar jävligt bra! Mina riktiga rocksyskon! :D
Kul att dom tog min idé ;) Jag ska klippa mig helt annorlunda iaf :) men det får ni se sedan. :P


21/12

Ska ner på stan nu och göra lite ärenden åt min kära sambo. Eller nja en sak ska jag köpa till mig själv vita strumpbyxor. Sedan ska jag in på systemet köpa lite dricka till älskling, ska även köpa en julklapp. Sedan hem och äta lite, sen åka till stora syster och kolla på när hon blir klippt :)

Måste säga att det är så jävla underbart med spotify premium fick med det när jag köpte mobilen. Tänkte jag och gubben skulle ner i förrådet och leta rätt på min dator högtalare, dom är grym.

HAHAHA stod och dansade framför spegeln det ser ju förjävla kul ut med magen! :D Ja men ska ju inte till krogen så det är ju tur. Men lite charmit är de ju ;)

Vad händer på nyår då!?? Inga förslag??? Har ingen som helst aning om vad vi ska göra. Tänkte det skulle vara kul att fira med Tess men då har dom ju redan planerat annat som vanligt! Aja men det löser sig alltid kan man hitta på något jävulskap :P

Måste bara skratta, mamma och pappa tycker jag ska sluta svära men jag vet ju knappt att jag gör det, men jag vet att jag skriver svordommar. Ja i iaf så vill dom det för att dom vill inte att barnbarnet deras första ord ska vara en svordom. Skulle vara lite komiskt. men det kommer inte att hända. Det är ju annat när man har barnet i famnen inte fan sitter jag och svär då häller så sitter man väl mer ååhh så söt mamma älskar dig mm.

Ja iaf något som jag kommer bli förbannad på är om någon lägger sig i hur jag uppforstrar mitt barn. Det är annat om man ger än råd, det är helt annan sak. Men inte när någon säger hur man ska göra som eller om någon lägger sig i när jag tillrättavisar honom. Jag och Peter har pratat mycket om uppforstran och vi vet hur vi vill ha det som. Men mest av allt kommer vårat barn få kärlek och uppmärksamhet. Vi älskar det som inget annat. Längtar som tusan tills han kommer <3 mamma o pappa kommer pussa upp dig hjärtat!


packar

Håller på att packar BB-väskan nu, känner att hjärtat kan ju komma när som helst. Packar 4st ombyten till Birger och 3 i stl 50 och en i stl 40 om han är liten när han kommer.

Till Mamma:
blodgrupp 
tofflor
kläder
schampoo/ducshcreme
hårborste
tandborste/tandcreme
amningsinlägg
bindor

Till Pappa:
Kläder
tandborste

Birger:
Babyskydd
ytterkläder
blöjor
våtservätter

Övrigt:
Kamera/laddare
mobil/laddare

Säg gärna till om jag har glömt något! :)


20/12

Tänkte jag skulle ta mig en promenad nu innan det blir mörkt :) Så fint när solen skiner.

Nu har lillsyrran klipp sidecut och storasyrran ska göra det i veckan :) Haha 3 systrar som har sidecut COOLT! :P
Tänkte jag skulle lägga upp bilder på hur det blev som sedan! jag ska ju inte klippa mig fören på fre så nästa vecka blir det bilder.

Känner för att baka men har inte orken att ställa mig där, skulle vara roligare om man är 2.

Ikväll ska älskling köra enduro, jag är inte alls avvis. Fan jag hade mer än gärna satt mig på hojjen och köra nu! det var ju as länge sedan jag körde.

Nä men om det hade kommit någon snö någon gång så hade jag gärna åkt skoter efter nyår för då får hjärtat vårat komma om han vill :)

Aja ut och röra på dö fläsket :P


V32

Idag är det exakt 8 veckor kvar till BF :) känns helt fantastiskt längtar så troligt mycket nu!
Jag och Peppe var på tillväxt UL idag och allt så bra ut och vi fick se i 3D as häftigt! Så nu har man fått ett ansikte på Birger :) Han vägde ungefär 1600g. Han låg med huvudet neråt så läkaren trodde att han mycke väl kunde ha fixerat sig för han har legat neråt hela tiden sedan uppsala. Sen så sa läkaren att jag har ett stort bäcken så det var skönt att höra. Jag tror att lilleman kommer om 3 veckor det känns som om han har gjort sig redo för världen.

Jag kan inte sluta kolla på 3D bilden det är de vackraste jag sett. Så jävla SÖT.


V 32 (31+0) 62 dagar kvar till BF

Ikväll ska jag på stan och köpa en julklapp och sedan kolla om jag hittar några strumpbyxor till klänningen som jag ska ha på jul! :) Dom ska vara vita stickade iaf. Älskling ska äntligen klippa sig ikväll, det behövs verkligen! ;)

På Juldagen så ska det bli hur mysigt som helst! :D Camilla, Jeppe och Jordis ska fira den med oss hemma hos mor och far det ska bli 3 rätters middag! :) Sen ska dom som inte är gravida dricka en massa god dricka :P Tror lillsyrran skulle fixa drinkarna.


Natt

Vi bjöd lillsyrran och Oskar på mat, det blev kovstråganoff Peppes specialare :) skönt att man slapp laga mat idag igen och imorgon är vi bjuden på mat hos mor o far! 

Är precis hemkommen ifrån Jeppe o Camilla, när vi kom så drog grabbarna över till grannen och drack lite öl o vin medans jag och Camilla spelade guitar hero, alltså det var säkert 2 år sedan jag spelade de sist men det gick ganska så bra ändå, kunde köra på medium iaf :D men fick spö ändå.

nu är töjningarna klar i öronen det gick fort. blev samma stl som förra gången 8mm, de tog 2 dagar men nu har jag mina snyggaste smycken i, få se hur länge jag kan ha dom denna gång innan jag vill ta ut dom. Det ända nackdelen med att ha töjning är att man måste tvätta varje dag annars luktar det surpulla, och man får lite större hål än förut när de läkt men jag har ju redan förstört mina öron så jag kan lika gärna ha dom i ett tag nu.

ååhh vad jag längtar tills på fre nästa vecka då ska jag klippa mig och äntligen kunna göra något snyggt! sedan åker jag till Madde och kanske Tess följer med. Mysigt med tre gravida brudar :D mycket att prata om. Sen på kvällen så blir det hårfärgning för fulla muggar :)


17/12

Igår blev det birsta som sagt. Sara o Joline var ju med oxå :) så det var trevligt. men jag kände att jag orkade inte med mycket. var helt slut när jag kom hem och ont i rygg och fötter. och jag slocknade halv 10 och sov till 12. så otroligt skönt!

har fått tid till UL nu på mån, dom ringde igår och sa att dom var rädd för att bebis är för stor. Så det visar väl sig när dom har mätt. men när syrran har gjort tillväxt UL så har det aldrig stämt.

killkompis på fb skrev att han var så less på att höra alla verkade vara så lyckliga. Men då skrev jag: Jag är så jävla less på alla som är dramaqeens och bitterfitter hela tiden och bara klagar. sånna tycker jag är jävligt drygt att läsa om!

Visst allt är inte bra men kan man inte försöka fixa till det då?
Nog om detta, det är inte jag som är i den sittsen så varför jag bry mig egenliten? ;)

Fick iaf super god mat hos syrran det var inte julbord som jag trodde haha. Nu tänkte jag åka till syrran och se på när hon ska klippa sig få se om kör på en sidecut oxå! :P tror inte hon vågar ;)


16/12

var ju hos BM igår och blodtrycket är för högt undertrycket ligger på 91. Så nu måste jag göra ett tillväxtultraljud nästa vecka för att se så bebis har växt som han ska. Men sist när hon mätte magen för 2v sedan så var han helt plötsligt förstor. Jag fattar ingenting men då litar jag mer på UL. Jag säger då det alltid ska det vara något! Kommer säkert vara en helvetes förlossning oxå. 

Efter jag var hos BM så åkte jag och hämtade upp lillsyrran på stan oxå köpte jag ny hårfärg! :) 


Det blir violet, tror det blir bra till min nya frilla :P 

Jag och syrran åkte till Camilla och Jeppe för att hämta min dator, Jeppe tusen tack! han formaterade hårddisken oxå tog han ut alla bilderna. Så nu ska datorn ut på tradera.
Sen när gubben kom hem så får vi och käkade på subway, känner att det är lite uttjatat med det nu. är inte lika gott som förr.

Idag ska jag, Tina och Nea åka till birsta och kolla runt. Jag ska till mio tänkte jag och köpa något. Sen får vi väl se vilka affärer som blir utsatta för oss :P

Ikväll så blir det julbord hos stora syster ska bli hur mysigt o gott som helst har längtat efter det faktiskt! :)


15/12

Vaknade kl halv 12 idag som alla andra dagar. Känner att det inte är okej när man vill ha saker gjort.
Tänkte jag skulle plugga och tvätta idag sedan ska jag iväg till BM och kolla blodtrycket igen för det är på gränsen till högt.

Knäppte lite nya kort med Tess förra veckan då hon var här och hjälpte mig med att flytta ner saker till förrådet.
Hon är så duktig med kort och sånt :)




Jag ville att bilderna skulle vara så naturliga som möjligt. dvs inget smink. Jag kom precis ut ur duschen där som det kanske syns på håret. Haha frågade Peppe när jag stod där om han inte ville vara med! :P han ville inte vara halv naken :P


14/12

Har varit med Tess hela dagen! :D har varit hur skönt som helst att bara få vara med henne !
Vi åkte in till kramfors och gick in på Terra-Cotta tänkte mest för att kolla på bebis kläder sen så blev det att Tess hittade en klänning som var jätte mammig men söt så den tänkte jag ha på jul :)
När man väl är i kramfors så är det ett måste att gå in på dollar. Som vanligt så köpte jag något . 

Var och hälsade på Jeppe och Camilla igår ikväll vi satt där ett bra tag klockan var närmare 23 innan vi for därifrån. Men det var mycket trevligt längesedan man hälsade på dom.   


Sidecut

Har LÄNGE velat klippa sidecut men har aldrig vågat men nu har mina vänner övetalat mig! :) . Så det blir nu när jag ska klippa mig nästa vecka, skiter i vad Peppe säger denna gång :P

Det kommer bli hur snyggt som helst!! :D

Nu när jag har tagit mitt mod att göra det så kanske jag ska ta och töja öronen igen! :D 


Lucia

Stora syster fyller år idag 29 hela år! :P men inget firande blir det idag då vi var där i söndags :)Grattis syster!!

Idag tänkte jag skulle gå och kolla på Tuva när hon är lucia på dagis <3 så gulligt det kommer att vara!

Igår var jag, gubben och brorsan på bio, vi kollade på Immortals, jag måste säga att fy satan vilken bra film! så jävla mäktig! Absolut värd att se på, ni kommer inte att ångra er. Jag hoppas det kommer en 2a!


1år

Idag har jag och Peter varit tillsammans i 1år <3 Ett kanon år måste jag säga att det har varit!

Försökte skriva ett inlägg tidigare idag men det gick icket. Men nu när jag slog på musik då gick det 10 ggr bättre :)

Tiden den bara går, har 69 dagar kvar till BF <3 det kommer gå undan.

Idag har jag tänkt åka göra lite ärenden på stan, måste handla oxå.


8/12

Idag ska jag iväg till Bm, jag ska lämna blodprov och lyssna på hjärtljudet och prata. 
Efter jag har varit hos bm så måste jag hem och städa klart sen så kanske man åker och våldgästar någon :P

Igår så kom Tess, och vi sprang upp och ner för dom här jävla trapporna som några tjockisar hehe, men vi fick ner allt som skulle ner iaf, så nu är det super fint i 3dje rummet är hel nöjd och så skönt nu när man vet att det är klart det tog ett år sedan jag flyttade in men puh nu kan jag släppa det hära iaf! 


v 30 


Sommar 2012

Fan vad jag längtar till sommaren 2012! sitter och lyssnar på party musik tänkte man skulle unna sig någon cider på båten då :D ska bli underbart att få åka iväg på semester med familjen <3 Men vi får se hur länge vi blir ute, sen så ska vi åka med Tess familj oxå. Ska bli hur mysigt som helst!

LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAAAAAAAR!!!!!


Vi har bara för roligt tillsammans! <3


6/12

Ikväll var vi iväg till Jon och Sunnie och lämnade saker som Peppe har haft här sedan han flytta in. Så nu är det mer plats här! :D

Tess ringde nyss och sa att hon tänkte komma och hälsa på. Så då hade jag tänkt att vi skulle fixa lägenheten tillsammans hon är så gulligt som vill hjälpa mig ;) Hon skulle även ta med gardiner som jag skulle få låna som jag tänkte sätta in i babyrummet :) Sen på kvällen så ska vi åka och hämta en malm byrå som jag ska ha där inne och jag tror det kommer bli super bra faktiskt! :D


5/12

Jag åkte till birsta med Farmor och hon köpte det sista som vi behöver till vårat hjärta <3
Farmor tack för att du finns älskar dig och tack för allt <3

In köpt:
Täcke
Lakan
Badlakan
Madrass
Filt

Igår så köpte jag och älsklingen:
Kudde
Nalle puh sängkläder
Cars sängkläder


Nu är sängen bäddad och klar till våran Ängel <3

Nu ska jag och Älsklingen åka till Sara, Niclas och Joline på middag :) ska bli super mysigt!


Fin dag!

Solen skiner och jag ska på en massa skoj idag! :) helt underbart <3

Jag har drömt 2 dagar i rad att jag har kört cross, oj vad kul det var! man drömmer väl istället för att man inte kan uppleva det på riktigt? så känns det som iaf nu.

Idag är jag i vecka 30 så nu är det bara 10 veckor kvar till förlossningen, det känns helt overkligt men jag vet att de kommer gå fort dit för jag tyckte jag nyss var i vecka 20. Jag längtar som bara den men jag kan på något sätt inte fatta att vi ska bli 3! 

Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning mig innan Farmor kommer :)


1/12

24 dagar kvar till julafton och 80 dagar kvar till BF :) våran längtan är obeskrivlig! Peter kommer bli den bästa pappan, jag ser hur mycket han älskar Birger redan! <3 

Imorgon ska vi åka till sos kärringen och skriva på faderskapspapper. Den där jävla kärringen måste ju hata karlar! Hon skulle få mig att ha ensamvårdnad för Birger mm jävla as alltså, sen sa syrran att hon hade det där aset oxå hon var likadan mot dom. Kan ju säga att är det hon vi har imorgon så kommer Peter inte vara trevlig mot henne för han är jävligt förbannand på henne av allt det hon vräkte ur sig till mig.

Vi blev bjuden på nybakat hos syrran på lörda för att hon och Jonas skulle stor baka en massa gotta! så det är klart man inte tackar nej :P