31/5

Jag tycker faktiskt inte folk ska missunna andra, vad tjänar man på det att vara bitter på andra som lyckas eller att det går bra för dom eller att dom är lyckliga?! Man ska vara glad för andra, jag har aldrig kännt att en människa inte förtjänar det dom har. jag är glad för andras skull!

Jag är super lycklig och jag har hitta en man som jag kan dela mina intressen med! Ja vi gör allt tillsammns, men ska folk kommentra det då att vi är upp i varandra för mycket då? jag tror vi kan svara på den frågan själva och vi vet väl vad som är bäst för oss.. vi är vuxna. Ska folk få snacka skit om mig då bara för man mår bra? näe det kallas för avundsjuka, svartsjuka!

Men det är något som jag kommer att få leva med det kommer alltid finnas gott om sånna människor.


30/5

Kom precis hem ifrån en promenad från båten, Eros var super duktig att kliva på båten! han var rädd ifrån början men till slut så fattade han och han kunde lita på oss. Men det blir fortfarande inte lätt. Vi får ta och köpa oss en större när jag har fast jobb ;)

Jag har fortfarande ont i knät, det verkar aldrig bli bra, var ju till doktorn och han sa att det var menisken och att det skulle läka av sig själv! ja men visst när då!! när jag är död eller gubbfan, blir lite förbannd att man betalar för att få hjälp inte gå dit och få höra att blir det värre så kom in igen.

Nu tänkte jag inte skriva mer för jag har en skola att sköta imorgon somnade på lektionen idag, kunde fan inte hållla upp ögonen. så nu måste jag lägga mig!

Over and out


Eros i sin nya flytväst! :)


Äntligen

NU är äntligen våran båt i vattnet där den hör hemma! :D fick prov åka den idag men skit vad kallt det var de blåste på bra. men bortsätt från det så var det underbart att få åka med älsklingen, kunde inte ha ett bättre sällskap! Eros ska vi försöka få med till helgen men ska bli spännande och se hur?!..

Vi funderar på att åka hem till mamma och pappa med båten för dom bor vid älven så det är inge långt att gå till dom ifrån båthamnen i Mörtsal :)

Det är så kul när man har en massa vänner som har båt så vi kommer nog umgås med dom när vi åker ut på en massa skoj. Vi ska ju till kramfors stadsfest med båten för då ska Tess och Rikard vara där med hennes föräldrars båt.   






Efter sjösättningen så åkte hem och grattade Mamma <3 och fick mig en riktigt sommar tårta! :) sen så for jag hem till Peppes far för att ta oss en promenad med Eros med det spö regnade så det sket sig. Vi var bjuden på tacos hemma hos Hucka så det var super gott och man slapp tänka på vad man skulle laga förnågot :P nä nu blir det filmmys med gubben min <3


Music

Jag är ju lite av en allätare när det gäller musik! brorsan har lärt mig lyssna på dubstep det är nog ingen som vet vad det är för något men här är ett lyssnings prov
http://www.youtube.com/watch?v=IUGzY-ihqWc 

http://www.youtube.com/watch?v=56VqsSY3SQ0

Det är mycket bas som jag gillar! :P men det är nog ingen av er som kommer att gilla det!

Idag har jag färga håret sen blev jag brun igår :D

så här blev det iaf!

Idag for vi ju hem och firade bror käkade tårta sen någon spansk mat rätt som bror hade valt. det var gott! sen så blev det att vi drog till cruisingen i solle mycket folk var det men kallt. åkte med Kanoten några varv fan vad det är fart på den mannen. han höjer verkligen tempot. sen gick vi och tog oss hamburgare och munk! stötte på en massa trevligt folk där när man sprang runt! trevligt verkligen. 

man längtar så in i bomben till nästa helg nu, det var ju super längesedan man åkte båt det var när farfar <3 hade båt. Jag tänker på min farfar varje dag, han fattas här på jorden. allt gick för fort!   

Igår var vi hos Maria och Lars-Åke, var där ett tag men tog det lugnt sen så skulle man ju klara av denna dag oxå, så det blev en ganska tidig kväll.  

Har tänkt på en sak, varför försvinner vissa människor som man umgåtts super mycket med, nu hörs man aldrig av varandra längre. man kanske har växt ifrån varandra, och man är dålig på att höra av sig. men man är väl rädd oxå på något sätt att det inte ska vara samma personer och kanske har ändrat på sig. vissa vill man ta upp kontakten med igen, men känner kanske att det är ett avslutat kapittel? vänner kommer väl och går dom med. men vissa dom består <3

Jag har ju svårt att ta in nya människor på livet. jag vill känna att man kan lite på personen innan man öppnar sig, jag är lite försiktig till en början. sen så märker man ju väldigt snart vad det är för någon person man har att göra med. man är väldigt rädd om dom vänner jag har, man vet exakt vart man har dom :)

Aja slut snackat om en massa skit ska ta och lägga mig nu så man kan ta sig upp imorgon båten ska till vattnet! :D


glad!

Vad roligt det är när det är folk som kommenterar utan att skriva sitt namn! men det roliga är att jag vet exakt vem hon är! ;) inte så svårt att lista ut.

Imorgon ska jag till Min Propp Maria ;) skoj!

Denna brud har jag en massa roliga minnen med! fan så kul vi har har haft tillsammans när vi var mindre.

 måste springa in på bolaget och köpa mig en massa söt dricka :D och åksjuketabletter tänkte testa om det stämmer så man inte blir bakis! :P det blir ju 2 dagars imorgon och på lördag! få se om man pallar med detta nu då! :P haha måste komma på var jag ska ha för kläder ihelgen! :) ja tänkte jag skulle bli brun imorgon älskling ska få spraya mig han som kan sånt där! :D inte för att Tess gjorde ett dåligt jobb i fjol men. 

Älskade bror som fyller 20 sen drar han till sjöss :D Han hinner inte ens med att ta studenten men han är lika glad ändå för han har ju jobb på en båt som han trivs på! han har gått sjöfart.
 



Pappas mustang! snyggaste i västernorrland :) åker nog en sväng med den på lörda :D

Haha måste lägga ut Peppes favoritlåt som han går runt och sjunger på! :D Peppe sitter och diggar nu när jag spelar den, sötnöt ;)

http://www.youtube.com/watch?v=nJaTs8KO55Y

Åååh jag blev så glad idag Peppes pappa var så snäll han sa att vi kunde bo i hans hus i sommar. vad skönt för Eros slipper han vara i lägenheten när han kan vara ute hela sommaren! :D Peppe, han kan ju äntligen få bo i garaget ;D hehe det kan ju inte bli bättre! jag är ju ingen lägenhets människa så det ska bli skönt att få bo i hus :)

Eros har fått sig en dusch idag så nu är han fin igen :D sen har han fått sig en långpromenad med Anders idag så det var skönt för han, nu ligger han helt död här på golvet!

26/5

så då var räkningar betalda! skönt.

Har precis satt mig för att ta det lugnt i 5min för snart ska vi till båten och lägga i allt det köpte på Dollar :D köpte filtar schampoo tallrikar och bestick mm. det kommer bli så mysigt :) städade ju båten oxå här om dagen så nu är den fräsh! :) Pandora som båten heter ska sjösättas på söndag! :D Nästa helg ska jag och hjärtat åka till lustholmen och sova där! gud så mysigt vi ska ha det :D


vad är det för fel!

Vad är det för fel på vissa människor! man trodde att man kände dom men icke, det visade sig vara riktiga svin. Jag hoppas verkligen det slår tillbaka på dom! vilket det kommer att göra. blir bara så jävla matt på sånna sånt här.


23/5

I lördags var vi och körde cross i ett litet ställe som hette Hällesjö, det var en kul ett tag tills man vurpade, tappade andan lite och slog fingrarna, men det hindrade mig inte från att köra ändå. Det är så kul när det är en okänd som kommer fram och säger att man kör cross bra! :) han sa: jag måste säga att du kör cross bra, om man inte visste det var en tjej så skulle man tro det var en kille!! ja det var ju en ganska rolig kommentar. men man får vänja sig vi det när det är en mansdominerade sport. Det är ju likadant som när man är i nora på cross träningen jag är enda tjejen som kör där men då säger tränaren kom igen nu Grabbar, så man är ganska van.

Nu är äntligen båten klar! :) tvättade upp alla sängkläder och de så det blir rent och fräsht.

Längtar tills på lördag! :D håller på att planera var jag ska ha för kläder på mig jag vet iaf vilka skor jag ska ha!! :)

nä nu måste jag åka till Hucka för att hämta Peppe för vi ska till peppes mamma och käka där idag :)


19/4

Snart helg! imorgon är vi bjuden på grillat hemma hos Peppes far :) jag och hjärtat ska fixa mango chatny (stavning??)  och marinerade championer :)

Idag var jag på skolan till lunch sen åkte jag hem för att hjälpa Tina med att hämta möbler på mio. det gick bra vi var faktiskt "starka" tills vi kom till den stora soff delen då gav vi upp :P haha nu sitter jag hemma och hoppas på att huvudet ska sluta dunka. det blir nog ingen cross ikväll :( få se om vi hinner med det. 

Jag längtar som fan tills på lörda den 28 så ska jag hem och fira bror som fyller 20 :D fan vad skoj! sen ska vi på crousingen i solle på kvällen det är verkligen den bästa man kan gå på här i när heten! Peppe ska tävla på lörda men jag kan inte följa med, måste ju gratta bror då. men Peppe kommer ju sedan på kvällen :) 

Igår blev jag och Tina bjuden på mat hos Syrran :) Nea tyckte att bus ungen Teus var lite för livlig kanske :P eller så var Nea bara trött för hon blev lite ledsen när Teus kom nära med sin gåstol :P 

Vem vet dom kanske bli polare när dom blir äldre :) 

Jag och Tina var och tog bort lilla Smilla för hon hade blivit sjuk stackare, men det var nog bäst att hon fick somna in för hon var verkligen inte pigg och hade gått ner i vikt. så något var fel. 

nu ska jag hoppa in i duschen SKÖÖÖNT!! :D   


18/5

tänkt vad underbart det är att det äntligen är ljust på kvällarna :) och det luktar så gott ute! träden har slagit ut och allt är bara så underbart :D

Jag har tänkte lite och jag är lycklig! jag tvekar verkligen inte på det här. det kom så naturligt för mig och allt har fallit på plats. känner mig hel och det är verkligen detta jag behöver. Finns inget bättre för mig :)

nä nu berättar jag inte mer om kärlek :P 

Vad händer? jo nä orkar inte skriva mer faktiskt... men skriver väl lite ändå.. har köpt måltidsersättning ska gå ner lite tänkte jag. sen tänkte jag bli brun!

ja just det jag körde ju cross igår! det gick som fan. vi tränade starter och jag tog starten och låg 1 ett bra tag till jag vurpade. jävlar så arg jag blev, ingen mening att körda mer då så jag åkte in och vilade. körde lite på teknik banan och det gick super bra tog kurvorna med fart :) nästa gång ska jag prova på enduro igen tänkte jag får man se om det går bra eller om man bara blir less. nä nu ska jag åka till Peppe för han är hos sin far för att tvätta crossen.


söndag

Bakis är man, men Peppe är nog fan värst idag! haha.. Vi var på inflyttningsfest hos Sunnie och Jon. Skit god mat blev man bjuden på och en massa sprit :P det var trevligt. Mange var så jävla rolig. vilken tur han har köpt båt nu så då jävlar får man festa och skratta mycket med honom i sommar :D Han sa det att han älskade mitt skratt, men han kunde fan låta likadant som mig :P haha man gör det bra om man lyckas :P

Just det satan vi var på Birsta oxå hela dagen på lördan nu har jag äntligen fått köpa mig ännu mer skor <3 köpte även kläder, smink. det var ju skit längesedan jag fått unnat mig saker :) men nu ska vi börja spara till Thailands resan :D inge mer slös på kläder eller skit för det kan man ju köpa sig där.

Är på sjukt bra humör idag för jag ska få vara barnvakt nu åt älsklings Teus :) syrran och Jerry ska på bio! sen ska vi till Peppes mamma och käka lite mat! det ska bli trevlig :)

I fredags så blev jag och älsklingen bjuden på mat hos Tess och Rikard :) gott som fan var det och trevligt :) fick testa på kyckling tacos det var mums!


10/5

Idag när vi kom hem ifrån jobbet så åkte vi direkt till crossträningen :) kurvorna går bättre och bättre, hade riktigt bra flyt idag som jag inte haft på länge. så det kändes skönt att man var på topp igen, har inte alls haft något sug att köra det hade jag inte idag häller men det visade sig gå riktigt bra och då blev man mer pepp! :)

Jag är helt slut i kropp och själ det är saker som ska göras jämt. Håller på att slipa dörrar på Peppes jobb och det tar en sån tid, men idag så lackades en sida iaf men det måste göras om! "gör om gör rätt". :) men dom ska, kommer bli klar denna vecka så då slipper man dom.

Imorgon ska det förhoppningsvis bli en lugn kväll så då ska jag bara se på en massa bra serier :) nä nu ska jag sova! hade gott


8/5

Onsdags var det första gången jag testade på att köra enduro, det var inte alls så kul som jag trodde det skulle vara. men jag ger det några chanser och se om det kanske bli roligare! :)

Torsdag var det premiär körning på hemma banan Höga kusen MK. Det var ju 6 år sedan jag körde på den och dom hade byggt om den men det var riktigt skoj att köra på! :D det blir nog mer cross körning till veckan.

Fredags var vi och käkade med Peppes jobb på Allstars sen så gick vi på Casino, det var första gången jag var där man blev ju lite spel sugen, men kollade istället på Peppe när han spelade black jack. Träffade Madde i baren oxå, kul att snacka lite med henne :)

Igår hade jag en lugn och skön dag, Johanna & Tuva kom förbi, Tuva hon fick äta en massa godis och målade Peppes naglar med nagel lack :) hon var jätte duktig, hehe sne åkte vi till syrran och var barnvakt med Bror han hade med sig en as bra film! fan vad jag skrattade åt den!

Idag har vi varit på crossbanan då det var arbetsdag, vi gick runt enduro slingan och täppte igen spår och kastade sten ifrån banan :) Nu är vi hos mamma och pappa för att käka lite mat :)


2/5

Ja du är det Maj och det har snöat. lite konstigt, men så är det ibland. Har nyligen kommit hem i från stora syster och kollat på film men det är typiskt att man redan hade sett den. men man får väl offra sig ibland :P

Valborg firades hemma hos Tess och det var super trevligt mycke folk och jag hade så skit trevlig för att vara nykter. Peppe han drack ändå men trevligt hade han iaf :) han somnade ju iaf inte denna gång ;) vi grillade och käkade god tårta som Tess hade bakat. men man fick inte i sig så mycket för man hade ätit så mycket mat.



I söndags var jag på bil utsällning med Selina vi hade det super mysigt och trevligt knäppte en massa kort på snygg bila! Peppe han stannade hemma och var bakis! likta lätt för att bli bakis som mig även fast jag spyr hela dagen efter :P 
Bilder på bilarna finns på FB

Jag har verkligen haft en kung helg! Nu är jag super trötter för jag ska upp skit tidigt imorgon och slipa på dörrar på peppes jobb sen ska jag till skolan plugga matte sen hem och vara barnvakt åt lilla Nea :D