rock on!



Hahah... jag förväntade mig inte att ja skulle kunna alla svaren. men jag bryr mig inte så mycket om att läsa om band el om diverse. jag lyssnar mest och njuter. :)

Thailand

nu är resan bokad! :) helt underbart hoppas ja de blir!!!


bokrea

har köpte lite böcker idag. köpte en till mig som expediten rekommendera denna bok stark. så hoppas ja gillar den! :) har inte läst bok sen 7an




när ja va på coop så kunde ja inte låta bli att att köpa denna till peppe! de får bli en försenad alla ♥ dag present ;)


Början av veckan

klippte mig i morse. blev nöjd men tyckte inte hon gick i genom håret som jag sa att hon skulle. går inte till henne nå mer iaf. Efter klippningen gick jag till Maria och hörde om hon ville med till stan. gick på apoteket och köpte migräntabletter o lite annat. sen shoppade Maria lite tröjor. köpte även med mig saltvatten till håret. :) sen så for jag vidare till Mia :) satt där och va social ett tag och syrran ringde och ville ha hämtning på stan. så vi for till dollar och jag hittade resväska som ja ska ha med mig till Gävle på fredag:)

vi for och hämtade lilleman på dagis sen hem och syster är ju underbar som dammsugar mitt hem!♥ bjöd på käk och sen kom svärmor och vi tog oss 1 timmes promenad. va varmt men de blåste. :/

har bokat tid för ögonfrans förlängning på fredag innan jag drar till Gävle. hela helgen uppbokad med Vickan:D




söndag

var en väldigt skön dag igår. åt middag med släckten och sen for vi till Hagagatan och umgicks. for hem och sov vid 22 va helt slut.

idag va vi iväg till klingre för lite cross träning! :) va skönt idag. Måste få upp konditionen mer så kanske ska börja löpa lite :) men de kommer jag säkert ledsna på. skidspåret kanske är bra nu har inte kollat de än.

torsdag

livet är otroligt bra ibland! just nu är de så iaf! :)

gubben och jag funderar på vad vi ska hitta i sommar. en sak är bestämt att en tävling blir de för mig. har även planerat in en sväng till Storuman med min familj. sen så börjar vi prata om igår att vi kanske ska köpa en husvagn till sommaren och åka runt. så otroligt mysigt.

varje sommar är så otroligt underbar. alltid så mycket att göra och en massa mys!

tänkte på det här med bröst. kommer säkert ångra mig och köpa mig då jag väl har pengarna! :) kommer väl kanske gå till något nöje istället. vi får väl se vad lusten ligger.

ihelgen blir de att laga palt till halva släkten på lördag. sen på söndag är de thai hos svärfar i Yoyo. full fart! :)

silicea

om de är silicea som gör att jag får utslag så då jävlar.. har aldrig fått sån biverkning i mitt liv isåfall. skulle inte rekommendera den till någon. har sett att få människor har fått biverkningar av dom. så ja slutar med dom och hoppas på att det är silicea som gjort de! och den påverkar olika på alla.

boobs

har väldigt mycket bröst i huvudet nu. och har blivit medlem i ett forum och fått väldigt mycket tips. har bestämt mig för att göra det på clinic strömstad. dom har väldigt bra recensioner oxå. jag ringde dit och frågade om en konsultation. och tydligen så behövde man inte resa ända dit utan jag skulle knäppa kort på mina bröst från båda sidor o framifrån och sedan maila det till läkaren. har bestämt mig för att göra runda bröst. är så snyggt. så nu är de bara till att spara som en idiot.

äntligen!

har idag varit och träffat min blivande arbetsgivare. fick mig ett positivt bemötande! :) och jag slapp jobba helger :) sen så skulle han försöka fixa så ja nästan kommer upp i 100% ordinarie ligger på 75% :) sen så lovade han mig nästan fortsatt jobb efter vikariatet. det skulle var några som skulle gå i pension. blir så jävla glad när jag tänker på att jag äntligen får ett schema!



ikväll har jag åkt skidor. men spåret var värdelöst ikväll. skulle ha åkt med klister istället på istället för tejp. när jag kom hem så frös jag som bara den så tog mig en lång och varm dusch! men de hjälpte inte.

Birger och jag har busat som bara den idag. han är så roligt att umgås med. blir glad så fort jag tänker på ♥ mitt.






söndag

mamma ringer och säger att vi är bjuden på middag! :) härligt slapp man äta resterna idag. i samma veva ringer Therese och vill att jag ska med henne till Ikea. så klart jag och Birger hänger på :) skönt att få umgås me na.

när vi kom hem så for vi direkt till Angelica för att få i oss lite käk med hela familjen! :)
passade på att fråga Helena om mina hudproblem och när hon kollade på dom sa ha hon att de är psoriasis. läste lite om de och stämmer in bra. fy fan tycker de är en jävla sjukdom. ska ringa tillbaka igen och jag vägrar att betala för samma sak igen! när dom inte vet eller kollar med en hudläkare. så nu får dom fan gå igenom mig noggrant!

alla ♥

alla hjärtans dag var ju igår! och jag åkte iväg på drakborgen med svärmor o sara med ungar. Birger tycker verkligen om att vara där. sist vi va där va han nog för liten. mem nu fick man bråka med honom för vi skulle hem. Han har en vilja av stål! :)

när vi kom hem så gjorde ja o lill ♥ lite ärenden på stan. Sen for vi och handlade till god middagen vi skulle göra till kvällen. när jag kommer hem så hade peppe gubben skottat, hängt tvätt dammsugat och plocka i o ur disken. kan ju säga att det var värt så mycket mer än blommor!♥ det verkligen välbehövligt. så ja fick börja med maten ocj efterrätten:) sen så blev de filmmys med tända ljus som vi gör ofta. :) otroligt skön alla hjärtans dag.

fulla muggar

kom på igår kväll att vi skulle köra cross. :) och banan va ny skottad så de va ju en perfekt dag som denna att köra på. när vi skulle lämna birger till mormor och morfar så satt Erik ute och rökte. så han frågade om vi skulle köra cross och med den blicken och längtan i hans ögon så frågade jag om han ville hänga med. så klart så ville han de såg att de på honom:) nåväl när vi va framme i klingre så va de några som körde. jag körde av mig lite på banan. sen så bytte Erik av mig. gick skit bra för honom även fast det var as länge sen han körde. men man såg hur kul han tyckte att det var. :)

mamma o pappa ville att vi skulle käka ute med dom så ringde även Hucka och fråga om dom ville med, vi blev ett glatt gäng som for till matverstan och käkade. sen åkte vi Angelica och åt en hemmagjord semla och så god hon gör dom! saftiga och goda.

har precis kommit hem och lagt mig i soffan. så skönt. ska väl slå på en film snart. jag har ju fått stora jävla torr fläckar över hela kroppen. gick till doktorn för de men dom sa bara att ja är torr. men de har varit i över en månad nu. så då kom mamma på att det kan vara sköljmedel. har haft problem med det när ja va liten oxå. men det är ju bara att sluta upp med det...












torsdag!

har jobbat nästan hela veckan. imorgon vet ja inte om de blir något. :) men kul att ja fick jobba så pass mycket!dom flesta ska tydligen bo på hotell ihelgen och mysa. hade inte varit helt fel. men vi får mysa hemma med god mat istället blir lika bra det! :)längtar som fan att få åka till vickan i Gävle. :) hon har redan bestämt vad vi ska göra. så jävla skoj! :)
 
min älskade skrotunge! ♥ snälla gammelfarmor har varit barnvakt åt honom tis o ons så att ja skulle få jobba. han hade lite ögonfluss.ska åka skidor ikväll med svärmora! jävulsk skönt ska de bli! :)

onsdag

har jobb till idag för och imorgon ska jag pp intervju. :) få se om de jobbet är något för mig. :)

har även kollat upp kliniker här i sverige och jag har bestämt mig göra de här hemma. och har även hittat den klinik jag vill göra det på! :) gymt bra pris behöver inte betala så mycket som många andra har gjort.

skulle helst vilja göra de innan sommaren. :) så de kanske kommer att hända! :D

woop wooop

hela tjocka familjen kom igår på besök! så glad och trevlig. gjorde portergryta. svin gott! :) sen så sov Angelica och hennes barn, Johanna och Oskar över. super mysigt.

Ida började med att jag mötte upp Helena och min lilla kusin! älskade go unge lille vilde är! sån gla skit som man bara vill pussa upp♥ ja just... på ikea. :) fick med mig lite saker därifrån ändå. hade inte tänk köpa något men de råkade ändå hamna i kassen. nåväl vidare gick vi till birsta och lunchade och sedan så for jag vidare till centrum. kollade runt i staden och blev leds. sökte upp salongen jag skulle tatuera ögonbrynen hos. dessutom en timme förtidigt ;) men de gick. hon höll på och sätta lös ögonfransar på en kund. skit snyggt. 500 för första gången garanterat ska de sitta i minst 3 veckor. så påfyllning kostar 200-250. lätt värt de att få ha vackra ögon! :)

vilken jävulsk trevlig liten thai tjej hon är. hade humor och vi skrattade mycket plus att hon är riktigt duktig! :) hon har verkligen mig som fortsatt kund! frågade även henne om hon visste vad bröst operation kostar i Thailand. 15000 hade hon kollat upp eftersom hon oxå ska göra det där! :) och pataja hade något sjukhus där som hon sa va bra och hade tidigare operera näsan där. så nu blev man ännu mer taggad/sugen. sen så har man efter koll efter 5 dagar. så de låter bra! båda mina systrar håller med om att mina bröst ser ut som taxöron.. men som nå jävla häng strutar och små fjant bröst är de. vill ha stora... :D




paradise hotel russia! !

https://www.youtube.com/watch?v=53_Ic9BbbcI&feature=youtube_gdata_player

så jävla heta. underhållning!

tisdag

fick jobb i 3,5tim idag. men de är brq att jag ens får jobb! :D

for med svärmora på erikshjälpen och fynda! :) sen åkte vi o hämta älsklingen på dagis och hem o käka mat! :)

sen så for vi och träna på bonsjön. 5km blev det idag och igår blev de bara 3,5km. men dra åt helvete vilken dålig kondition ja har. men de ska bli bättre! :D så otroligt roligt att åka skidor. är mycket roligare detta år än förra! :)




ledig

fick mig en ledig dag idag! :) då passade jag på att åka runt med mitt cv till dom sista förskolorna:) hoppas de rullar in mer jobb nu. har varit lugnt i fredags o idag.

jag hann med långpromenad idag. så otroligt skönt må jag säga. och på kvällen så åkte ja skidor på bonsjön. lite för snabb och backig bana för mig. men de går :) Birger har smittat peppe med influensa. fy fan.. vill INTE ha det. och andra sidan så har jag inte tid att vara sjuk.

hucka sitter redan att planera in thairesan inför julen. haha ja de är ju bra att vara ute i god tid. har planer på att operera brösten då ja ändå är där. men 17.000 är ganska mycket pengar. så får se vad de blir med de. men de är ca 35.000 om man ska göra de i Sverige. Men men.. de är bara en dröm jag har haft länge. :)







söndag

en riktigt slappjävla dag! så skönt. men ändå kryper de lite i kroppen att ja måste göra saker men har bestämt mig för att inte göra något.

syster o oskar har kommit på besök! :) så vi planerar middag tillsammans. :) sen blir de en massa jävla bra filmer. kung söndag även fast de inte blev någon hojåka idag för peppe är lite sjuk.