TM 250fi


Detta blir mitt nya vrål åk 2012, det är en TM 250Fi 4-takt :D Den kommer till oss om ca en vecka! Hoppas den blir lika trogen som 125an har varit :P Älsklingen ska sänka den med 7cm så jag kan nå ner riktigt. Det ska bli riktigt jävla kul att få köra en TM.

Det ända som kommer bli lite närvöst är att man ska byta från 2-takt till 4-takt men det kommer att gå super bra tror ja. Jag har ju kört Peppes 4-taktare och det har gått bra. Så till våren så är det träning som gäller om man ska kunna ställa upp på en tävling i sommar men går det bra så blir det fler! Sattsar på att komma bland top 3 på mittcupen. Vi har planerat köra lite ner över i landet kanske hoppas på att få åka med fler tjejer som kör där.

Älskling du är BÄST det vet du! <3 Du lyckas alltid överraska mig!


v29


Vackraste bebis magen <3

Inga bristningar än så länge men det kommer :P


29/11

Igår var jag barnvakt åt Tuva och Teus, jäklar det skulle jag inte ha varit själv kände att det tog för mycket på min kropp för att lyfta Teus. Så idag blir det en jävligt lugn dag. Jag ska inte lyfta ett skit och Peppe fick ta med Eros på jobbet så slipper springa upp och ner för trapporna idag.

Igår kväll så såg jag och gubben hangover part II och drack milkshake och bara myste :) jäklar vad goda milkshakesen blev! detta kommer göras om. 

Idag hade jag tänkt plugga! Så det ska jag banne mig göra oxå! :)

Åhh nu börjar graviditeten bli otymplig jag bara snurrar runt i sängen och hittar inte alls någon bra liggställning. Jag kan knappt ta på mig skorna eller strumpor det är bara jobbigt att böja sig ner, känner av i ryggen oxå. Ja men det är som de är men allt är lätt värt det när jag till slut får träffa våran bebis! :D

Jag är nu i v 29 (28+1) så snart är jag förbi v 30 så de är ju hur bra som helst. Jag har 82 dagar kvar till beräknad förlossning så jag hoppas ja får gå den tiden ut.

ooh skit vilken kick jag precis fick, magen åker ut typ 1cm ser det ut som. Han är stark lillemannen :P


Kanon dag

Igår var det verkligen en kanon dag! Började med att jag åkte ner till skolan och hämtade alla mina saker som jag hade skåpet. Sen for jag till Peppes jobb och pluggade lite, och duscha lilla skit Eros oxå :P

När älskling slutade jobbet så for vi till BiteLine och svullade i oss en pizza som vi delade på. Det var gott jag som har längtats efter Biteline länge! När vi kom hem så överraskade Peppe mig med något som jag fan inte kan bli gladare över! han kan verkligen överraska, så jäkla glad jag är!!! Längtar tills jag får den.

Jag ringde sedan till Angelica och frågade vad hon gjorde, Jonas och hon funderade på att gå på Twilight så vi hakade på! :) Den var den mesigaste av filmerna men se bar. Efter filmen så for vi ut till brunbyn till Jeppe och Camilla! :) och där slutade våran kväll!

Hela fredagen var helt fantastisk, bästa Fregaden på länge!

Nu ska jag ta och göra mig iordning för vi ska åka och gratta Farmor :) sen på kvällen så blir det en superkväll hos mor och far, Tess och Rikard kommer oxå så det kommer blir en kanon dag igen! :D


vad gör man!

Jo jag är ju sjukskriven nu till 19/2 så jag har all tid i världen att umgås med folk, städa och bara vara! 
 Jag ska plugga klart yrkesförar beviset så jag klarar det! :) sen har jag bara E kvar. Ångest har man ju att man inte han klart med skiten men det är inget att göra åt, jag får ta det som de är nu.

Igår vid 2 så for jag hem till Tess och bara umgicks och mysade. Jag färgade håret till denna färg! :) tyckte min färg var så tråkig nu så ville ha en förändring och snygg blev det! :) nu är det bara en klippning som fattas.
 


Jag blev ju bjuden på kalas hos Tess mamma oxå! :) Så gulligt, det var verkligen super god smörgåstårta och trevligt! Jag gick ju därifrån propp mätt :P På lördag ska jag Tess O karlarna umgås men vi har fan inte en aning om vad i ska hitt på för jag får inte göra något typ bara ta det lugnt, :jo vi kan shoppa och killarna kör oss i rullstorlar hahaha :Citerat från Tess: ;)

Ja på dagen på Lördag dag ska vi åka och gratta min älskade farmor som fyller 69år! men det är bara siffror ;)
Jag är så glad att hon ska få bli gammel farmor igen :) hon har ringt mig flera gånger när jag låg på sjukan hon var så orolig. men det var ju alla i min närhet!

 





dom vägde och mätte våran bebis och han var stor för sin vecka och dom kollade upp var han kunde tänkas väga och ungefär 900g. Våran lill kille :)

Ska snart börja åka till rö och hälsa på Selina min kusin och hennes nykläckta bebis Belina :) ska bli mysigt att få träffa dom! :)


22/11

Hemma efter en långt besök på Uppsala sjukhus, jag har legat där sen förra tisdagen tills igår. Det var inget att hurra för, dom har stuckit mig ett antal gånger i armar, händer och i fingrar. Sen så har jag fått 2 stora kortison sprutor på rumpan, dom ska utveckla Birgers lungor snabbare om han kommer förtidigt, risken ligger på 80-90% så risken är stor. Jag vill bara mitt barn det bästa och att han kommer till världen oskadd, längtar tills jag får träffa vårat <3 men gärna efter v 30. Peter är verkligen den bästa för mig! han har varit där för mig från start och hållit mig i handen. Sitter nu och gråter tror allt kommer nu, har hållit tårarna inne hela sjukresan men nu när man sitter hemma och tänker så är jag så glad och lyckligt att Peter finns! jag hade inte klarat det utan honom! Det är så stort allt som har hänt så man fattar inte för en nu när man har kommit hem! Det blev väldigt många känslor på en och samma gång i detta inlägg

Vi fick åka till prematur avd och kolla på barn som hade fötts förtidigt. Måste säga att vi blev mycket rörd av att se dom små liven. Dom var så liten men ändå starka och kämpade på för sina liv i sina kuvöser. Det var så man  började gråta när man var där inne! men det kommer nu istället! Jag orkar inte skriva mer om detta. 


Förvärkar


Mina <3

 


14/11

Idag har det inte hänt så mycket gått i skolan och plugga hade även backträning med släp idag, det gick bra!

Sitter och väntar nu på att Peppe ska komma hem så man kan få i sig lite mat :) Funderar på att simma på onsdag skulle vara super skönt!

Känns som om jag inte kan hålla ögonen öppna snart är SÅ trött! ursäkta men världens tråkigaste inlägg :P


12/11

Fullspäckad dag! har varit hos Jessica som jag inte träffat på skit länge. De var trevligt att se att hon lever :P Nu har Peppe precis kommit hem ifrån enduro träning och jag ifrån mor och far, jag fick mig julskinkmacka med senap så jäkla gott! :D Och nu ska vi åka till Tess och Rikard på middag så trevlig att bli bjuden på mat :)

Igår var vi och köpte julklappar på birsta så nu är det bara min mamma och pappa kvar! Det värsta är att jag har ingen aning om vad jag ska köpa till dom men det kommer jag väl på snart förhoppningsvis!

Ha en trevlig helg!


Snart 100 dagar kvar

Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 2 fulla dagar (v25+2).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 19 feb 2012

Du har 102 dagar kvar till beräknad förlossning.

Inte så långt kvar nu! :) längtar så mycket tills jag får hålla vårat barn i min famn för första gången! <3

Jag måste bara säga att jag är så glad att Peppe finns i mitt liv! Han är verkligen underbarast och han vill mitt bästa på alla sätt och vis. Jag kan inte göra mer än att ge tillbaka <3

Sorry!

Ser att många har väntat på ett nytt inlägg! :) jag har som sagt haft super mycket att göra! men jag börjar att berätta om GGN helgen! :)

 Helgen var helt kanon! Jon och Per mina gamla cross kompisar var ju oxå med till GGN var skit skoj att umgås med dom! alltid lika kul :D När vi kom fram på gotland så åkte vi direkt till vandrahemmet och det var hur fint som helst där skulle jag absolut vilja bo nästa gång! :) På tävlingsdagen så åkte jag runt med Peppe på hans hoj och kollade på starterna, säger bara satan så häftigt det var att se! Sen åkte vi till hästskon där det är som jävligast, lerigt och halt. Man kunde inte hålla sig från skratt när dom vurpade i leran. Men man vet ju själv att man inte hade tyckt det var så kul, det var väl därför man kunde skrattade åt det när man själv inte var i den sittsen :P

När Peppe skulle köra så fick jag vara depå vakt, hjälpa Peppe när han kom in oxå :) det gick inte så bra för gubben han hade vurpat och blivit påkörd så det hade bara jävlats för honom. Hoppas på att det går bättre nästa år! :)

Idag har jag klarat C kortet så skönt! Men det känns lite overkligt oxå men jag fattar väl när man får köra själv! :D underbart WOOHOO!!!!! Nu är det bara E och yrkesförarkompitensen kvar!

Imorgon ska jag och Peppe vara barnvakt och Teus! <3 ska bli mysigt men han ska typ sova på engång när vi kommer men man hinner gosa på honom i 1 timme iaf :)

Jag tänkte jag skulle ut och gå med Eros nu så vi båda får röra på oss! :D sen blir det lussebullar!


Lill Lördag

Ja lill lördag är det för vissa men för mig är det en helt vanlig onsdag. Har inte hunnit med så mycket ätit, tagit ner tvätt och duschat. Vickan och Johanna kom och hälsade på en snabbis. Vickan skulle åka till Gävle (där hon bor) jag som har saknat henne så mycket och fick bara träffa henne 1 timme max. Hon kom ju hit för att köra upp för B och hon klarade det! :D Grattis klittan! ;) Tänker snart gå och sova orkar inte hålla ögonen öppna tyvärr :( har fått stanna flera gånger efter vägen och för sova ett tag och sedan kunnat köra hem, det är hemskt!

Har tagit hem en massa jul musik på Spotify! :D så mysigt!!!

Imorgon är det fullt upp för det är sista kvällen vi kan packa och sånt innan Gotland Grand National! det ska blir så skoj! häftigt att se starten, riktigt mäktigt! Jag ska få åka på Peppes cross med honom så får han visa mig vart jag ska stå och sånt :) ska försöka klämma på mig cross kläderna oxå men byxorna känns som att jag aldrig kommer att få på mig.

Vi måste hinna med att tända ljus på gravarna var och köpte ljus igår!

Men det ska verkligen bli kul att åka på en tripp! men sömnbrist kommer jag få eller jag har ju de redan blöder näsblod nu lite då och då som jag aldrig har aldrig gjort det förr.