torsta

härligt fredag imorgon och ska men till farmor och käka! ♥ sen till övik på lördag och gratta morbror. sön middag hos morsfarsan! :)) härligt slipper laga mat på hela helgen! :)

alltså nu håller jag på med en förändring igen! vill ha långt tjockt hår. och klänning köptes idag.. :) kommer att användas nu i jul o så. har tappat så fruktansvärt mycket hår efter Birger så vill ha tillbaka mitt tjocka fina hår igen så silicea ska funka mycket bra tydligen! :) så prova väl då och hoppas de funka!

PH

alltså fan vilken underhållning!:))

slut

denna helg har man fått att gå oxå:)

har inget vettigt att komma med. men jag saknar att köra cross som in i helvete... hatar min jävla karaktär.. för jag fick tydligen ingen. men hur skaffar man sig en sådan skulle vara väldigt bra att ha en nu :) matmissbrukare. ja det är väldigt många som är de men vissa lider inte av den som andra.

beställt en trimmer nu så jag kan raka katterna. helst harry sån jobbig bebis päls han har nu.

färg

har hittat min hårfärg som jag kommer börja använda! :)



Filurar även på kommande frisyrer! :)






söndag

peppes kalas va grymt trevligt!:) verkligen lyckad och tårtan va verkligen pricken över i:et.. peppe blev lite rörd tror ja. väldigt gla blev han och ville nästan inte ta en bit av den!

blev en tidig kväll igår. va helt slut efter allt främmande:) vaknade mitt i natten av att de blåste utav helvete ute! :/ trodde fan taket skulle flyga av. men kunde somna om efter ett tag :) fick höra att peppe oxå vakande någon timme efter mig och va vaken ett tag sen kröp han ner i sängen i igen och kall va han så klart så skulle han värma sig på mig! :P

man ska ju inte ropa ej fören man hoppat över bäcken. och de tänker jag inte göra än håller :P men o så glad jag ha blivit på sistone. känns bra i magen:)

vill ha långt hår nu. till rumpan! :)

ha varit lite emot katter för man har ingen kontroll över dom som med en hund. men jag ångrar mig verkligen inte att jag skaffat Iza o Harry. så otroligt skönt att dom är självgående och trevliga sällskaps djur är de. och Birger får lära sig att respektera katterna. :)


















torsdag

igår efrer jobbet så stor handlade jag. har köpt allt som kan behövas hoppas jag till att göra alla pajer:) kommer bli mycket folk så, men tror ändå jag måste handla mer. 30 pers kommer.

ska baka 4 Västerbottenost paj. 4 köttfärs/tacopajer. sen bjud de på sallad och ?mangochuthny?.

oxå tårta o kakor till fika.

ställde mig o gjorde snickerskaka igår kväll. ska smaka den ikväll.
annars så rullar allt på här hemma. :)

onsdag

har fått 3 st positiva besked. så otroligt glad! :)

tisdag

jobbat idag då ska jobba/praktisera hela denna vecka sedan så får man se vad som händer :)

Harry har åkt rätt in i våran hjärtan sån mysig kisse ja hittat. Iza håller på att vänja sig vid honom. men de går bättre och bättre:)

bakade falsk potatisbakelse till gubbens fest/kalas ihelgen. tydligen så älskar han denna bakelse. så bra då ;)

opps

råka skirva lördag men mena fredag som jag la ut igår :)

lördag

varit lugn dag förutom att jag åkte till övik och hämtade hem världens snällaste katt. så fin o trevlig. Men han hade så stora tover på båda sidor av bakben och under magen så ja bad peppe hålla honom så jag kunde raka Harry. men så snäll så han bara låg där. så när jag var klar så tänkte jag, nu ser han förjävlig ut ett tag framför men han har så mycket hår så de syns inte, borstade igenom pälsen efteråt och jävlar vad mycket hår jag fick bort. sen så är han så mager så ska köpa kitty foder åt han o ge äggulor. 1,5 år är han så nu kommer väl riktiga pälsen fram. kollade även igenom hans stamtavla och bara CH var med typ. :) vägde han oxå 3,8kg jävulsk lite för att vara hane. men nu när han är kastrerad så hoppas jag han är påväg upp i vikt.












lördag

hela veckan har varit kanoners! jag trivs som fan på praktiken och beröm fick jag oxå! jag kan mer än vad jag tror. vi har så jävla roligt på jobbet! :) sköter jag mig nu så kan jag få fortsätta jobba. :)

håller på att förbereda Peppes kalas. det kommer verkligen bli minnes värd dag för gubben;)

idag ska jag träffa Therese förhoppningsvis :) eller jo jag måste träffa hon♥ min andra hälft. hon är den enda jag pratar i telefon med länge.... :)

har lite ärenden att göra idag så upp ur sängen och käka frukost med familjen♥

fint!

hittade detta idag! :)




haha

så jävla roligt att se folk ha ångest dagen efter.. något jag aldrig ha haft.. varför gå och ha ångest när man kan ha rent samvete istället! :) roligt pm jag fick idag angående om de.

men hemma är alltid bäst! :) hade super trevligt hemma men trevligt folk. och privat frisering hade jag oxå så skönt när man blir ompysslad. jag vet ju vem som kommer få fixa min brudfrisyr ;)

köpte en tidig födelsedagspresent till gubben och gla blev han för han tycker TS är grymt bra live. ska bli kul att se dom.

jävligt roligt med rockklassiker live. :))

tänkte först bjuda med honom till julshowen men de kan ju slänga sig i väggen. .