måndag

älskling ringde och berättade de blev inget jobb för dom idag.😕 men när ja slutat mitt jobb så for ja o hämtade lilla kärleken på dagis också så for vi till rutiga duken o luncha tillsammans. 😊 så mysigt när man kan göra något sånt på en vardag.

sen har Peppe varit och kollat på ny bil idag på north car. han blev lite sugen på att köpa en ny fiat. så vi får se om de blir 9-5an eller en ny. men skulle behöva en bruksbil som man kan dra husvagn! :)

hupp

jahapp då va de slut med fransar. Noina har tyvärr höjt priserna nu tyvärr. märsk att de går bra för henne vilket hon är värd. så sjukt duktigt på de hon gör. nu får man se ut som ett troll igen :'(

har inte så mycket att säga än att jag hatar när folk säger saker som man inte kan hålla. eller om de är mycket snack och lite verkstad. fy de är de värsta... vissa irriterar mig mer än andra just nu.

nåväl kortison har man fått utskrivet och de blir till de bättte. men drygt att smörja in över 50 utslag. nu trodde dom att jag fått medaljongsjukan ändå. grattis. hoppas skiten försvinner någon gång då.

och inga bilder kan ja lägga ut ifrån dagen häller :) men de gör inget. vi hade de mysigt iaf! :)

Mar. 29, 2014

bloggjävel. går ju inte att ladda upp bild. har inte funkat på flera veckor nu.

shoppaholik

jag måste skaffa mig en förmyndare! :)

köpt

har köpt mig nya golv högtalare! väntar bara på att dom ska komma hem! brorsan fick ta mitt gamla surround system :) en sub måste man ju ha oxå! men har inte bestämt mig för vilken jag ska köpa än 😊 om ja ska ha en 10" eller 12". bad gubben beställa smart tv ifrån ebay åt mig :) kommer blir så jävla bra med en sån. då slipper ja köpa en dator.

imorgon ska ja fylla på fransar och tatuera ögonbrynen för 3dje gången. hoppas på att de blir den sista gången! ☺ har inte fastnat som de ska pga utslagen.

ska ta o sova nu ja. älskar att sova!

äckligt

vidriga jävla pundar jävlar 💊💉 tål fan inte att se er! punda lite mer så mår ni bättre!!!!

:)

nu har jag jobb! allt är så jävla skönt nu! längtar till min första lön! :) fuck you arbetsförmedlingen! you suck! haha

älskar mitt jobb verkligen så jävla bra och jag slipper migrän var o varannan dag pga att jag slipper stressa! :))) helt o hållet ett jobb för mig!

mamma min!

min söta mamma kom på en briljant idé! hon tyckte jag och gubben skulle sy upp brudklänning och kostym i Thailand! det vore verkligen hur kul som helst! 😄 att få bestämma allt själv! en sak som man verkligen ska fundera på!

onsdag

kan inte mer än att säga vilket underbart jobb jag kommer att ha under ett års tid. inte behöver man stressa häller! :)

gubben är bara förgullig. snacka om att han skämmer bort mig! ❤💋 men vem vill inte bli de! ;)

puh

är så jävla gla över att ja får ett schema nu och de ska bli så himlens skoj att få jobba!

tänkte ja skulle hinna med sov morgon innan de drar igång men så blidde de inte för idag kl 16 så ringer chefen och säger att jag börjar imorgon kl 7. man blir ju lite paff
man inte förväntar sig så snabb inskolning. så fick ringa upp till förskolor som ja lovat att jobba med och förklara att jag fått jobb. tur ingen blev sur! :)

så otroligt jävla glad med ett 7-14 vardagar och inga helger. ska få mer timmar när en tant går i pension oxå! :)

ett tips till ni som söker jobb. ring runt eller gå runt och lämna CV nästan enda sättet att hitta något jobb nu förtiden. som sagt sök dom dolda jobben. vem som helst kan sitta o söka via förnedringen. men de kommer inte ge så mycket. och CVt ska/måste sticka ut annars kan man glömma det på en gång. har ett grymt cv nu som ja kommer att fortsätta använda.. den dagen den sorgen. stackars satar som sitter kvar på WFY sedan vi började där i okt. samma ansikten. säger då det att man är fan inte kaxigt när man är arbetslös så jävla självförtroende nedsättande och självkänslan försvinner. mår verkligen skit och går in i en depression. iaf jag. men mår betydligt bättre idag! :)

sen det här med dagis. föräldrar som säger att ett dagis är bra. men när man själv får höra av anställda att de är under all kritik så måste man ju fan undra vad de är för fel på föräldrar som inte se sånt med egna ögon via inskolningen. nä fy... säger bara att kommer aldrig att våga byta dagis. är så otroligt nöjd med de som är nu. klart bland de bästa i härnta. det är något jag säger till Birgers fröknar att jag är så glad att Birger är här med er! och då säger dom alltid att vi älskar våra barn dom är underbara och de är sånt man vill höra som förälder. de är inte många förskolor som säger så om sina barn kan ja lova!

måndag

Jag har inget att säga! puss!!

middag!

imorgon ska vi käka ute med en av mina äldsta vänner och hennes karl! ska bli så jävla kul ☺ längtar❤

lill lörda

har hållit ifrån mig fb ett tag. loggade in i går och ska sälja lite saker. men inser att de är ju bara bortskänkes som gäller för alla jävlar. och nu idag så ser jag bråk. som vanligt jävulsk dålig stämmning på en gång där inne i deras lilla värld. blir helt slut på dom!

shopping tisdag

farmor följde med mig och Birger till birsta idag:) fyndade mjukis byxor och 2 skor för 149kr :) nöjd med dagen. Birger fick en massa försenade födelsedags presenter av farmor bortskämd blev han.

är lite trötter nu så tänkte gå o lägga mig o läsa lite. går trögt med boken. men de går. ska se på farmen oxå om ja orkar!

monkey monday :)

har varit hemma idag med Birger som har lite feber men verkar må bättre nu innan han somnade blir att han får vara hemma imorgon också! :) fundilurar om ja ska åka ner till svall och köpa lite behövande saker. tycker det är super mysigt att åka iväg med Birger själv!


sån otroligt fin människa jag fått lära känna! hon är helt underbar.


idag sa peppen något som värmde så mycket. och på de sättet han sa de :) man blir så glad.

god natt!

Gävle

summan av helgen har varit bra, skönt att få åka bort och sen få börja längta hem till sambon o min son. hade en fullproppad helg men men olika saker god mat, fest, shopping. :) fick tips att man ska färga med henna om man vill att röda färgen ska sitta kvar och inte tvättas ur. så de tas att tänka på.

hade så klart härliga efterlängtade sexet. som oftast utbrister med skratt. vi har nog svårt tillsammans att ha de allvarliga sexet. :) blev så klart super glad av att se peppe ikväll. betyder ju bara bra saker!

Jag har ju gjort ögonfrans förlängning oxå ifredags innan ja åkte till gävle och jag har inte tappat någon frans än så ja håller tummen att dom här sitter bättre! :) har nu mer o mer tänkt på brösten och jag kommer inte låta mig själv se ut så här. de kommer vara värt de tror jag!


fick ett till tips på att göra en lätt och fin frisyr. Amanda som hon hette är Vickans kompis. as trevlig och ekologiskt :)












söndag

har käkat frukost. och har nu hem längtan. som sagt tur att man bara är i Thailand i 2v skulle få krup annars av att inte få komma hem. :)