Söndag

Igår var man på halloween fest, det var kul att se alla utklädda men måste säga att jag tycker syrran var bäst utklädd! :)


ja ni ser väl själv vad hon ska föreställa.


Peppe var 80-tals rockare! tyckte det klädde han som fan! :) han fick låna mina lack byxor! han var riktigt het i dom. det tyckte även brudarna på krogen haha..




Mange hade ju lätt den snyggaste kostymen men han var ju ensam att ha det med :P

Vi drog till krogen sedan jag, Peppe, Mange och Syrran hade trevligt, men varför ska krogen vara så jävla överskattat. Det är ju roligast på hemmafester :) iaf Peppe han dansade som fan har inte sett han dansa så mycket någon gång :P vilket fyllo haha!

Nu ska jag ta med mig en backis Peppe och åka till morsan och farsan på middag :) blir god palten! tänkte även sno deras tvättmaskin, jag har inga kläder snart att ha :P


lugna mä

Kung dag! kom hem och grattade Teus :D sen vidare och käka middag med morsan och farsan! :) sen dra till teatern och kolla på småstadsliv som var kung!! tror fan Peppe överröstade mig denna gång :P men Camilla sa att jag hördes haha..

Imorgon ska vi åka och kolla på kläder och fixa sånt inför lördag. Ska bli jävligt skoj att se sedan hur man ser ut och Peppe, haha


Tralalalalaaaa

Idag har jag varit och köpt mig en ny telefon! :D


Sony Ericsson Xperia Neo, vilken fin tele alltså, kung bilder blir det oxå! Hel nöjd!

Jag har även hunnit med att köpa Teus present idag :) imorgon ska jag och Peppe kolla om vi hittar några kläder till helloweenfesten ;)

Ska åka och lämna iphonen till syrran Angelica, oj vad snäll jag är som ger bort den till henne :P


Trucker

Idag blir det att köra med släp! Fan vad det är kul! Har kört 3 ggr innan med släp i birsta och det gick skit bra! Idag ska vi backa och det är de som är svåra med släp. Men det ska bli spännande.

Slutar vid lunch idag så då ska jag till sveriges största dollarstore som är i city gross huset :) sen ska jag åka till biltema och Elgiganten, ska kolla på en ny mobil.


......

Åhh vad jobbigt det är med hormonerna, för när jag väl får asgarva så börjar jag alltid att grina det bara kommer, så då är man ledsen istället när man nyss vad as glad. Det är helt sjukt. Iaf så nös jag när jag satt och åt frukost så det sprutade ut munnen på mig och då blev det att jag skrattade för det var verkligen så fult, sen så började jag bara att grina, Peppe han bara skrattade åt mig han vet inte hur han ska bete sig när man i ena sekunden skratta och i andra grina. Jag förstår honom. 

Det är lite som man inte vet vem man är ibland. För ena sek vill man ha kärlek och uppmärksamet som möjligt och i andra så är man självständig

Jag längtar verkligen tills jag får vara mig själv igen :) Sen kommer det ta ganska länge innan vi skaffar ett syskon till Birger. Eller så kanske det räcker med bebis vi har nu <3


24/10

Nu är det inte långt kvar till jul! :) gud vad jag längtar jag är som ett litet barn! Det är ju bara så mysigt.

Igår så var vi och åt hos svärmor. Sen så åkte vi med Jonas och Lillemor till syster och käkade tårta, det var Jonas som bjuppade eftersom han fyllde år i lördags :) vi hade super kul hos syster.

Jag ska vara chaffis på lördag för då ska vi på halloween fest, jag vet exakt vad jag ska vara. Syrran får hjälpa mig med sminket. Det kommer inte vara något speciellt. Måste köpa vin eller liknande till mig (alkoholfritt). Är så party sugen så fy fan. Men jag kan ha lika kul nykter :)

På torsdag fyller lilla filluren Teus 1år, så ska åka in på birsta och köpa leksak till honom! Sen in på systemet.


Lägenheten!!!!!

http://www.blocket.se/vasternorrland/Tullportsgatan_9_Harnosand_36807737.htm?ca=4&w=1


Lördag

Har städat hela jäkla dagan så nu är korten knäppta och ikväll åker lägenheten ut! :D hoppas det är någon som är intresserad.

Jag åkte och hälsade på syster en snabbis innan jag skulle åka och hämta Peppe i garaget, jag fick mig go pannkaka med hemma gjord blåbärssylt, ååhh vilken njutning :D 

Nu ska vi bessa något men vet inte vad eller var! vi kommer nog på något. Sen har vi aboslut inget att göra ikväll! vilken skit lördag :P äähh vi åker väl och våldgästar någon! :)


Wordfeud

Glömde säga att jag har börjat spela wordfeud så om någon är intresserad att spela mot mig så hojta till så får du mitt användarnamn :)


Helg!

Dricker julmust och äter pepparkakor medans jag bloggar det är inte dumt. Chattar även med en vän på FB oxå. Har precis kommit hem, jag har varit barnvakt åt syrrans kids! Dom fick bada så nu har syster rena små troll :P Man kan inte säga mer än att man älskar Tuva och Teus! :)

Peppe är och skruvar i enduron han har fått ett nytt elsystem då det andra slutade att funka. vilket skit att det inte höll längre! Men nu har han fått sin prestent av mig, han fick Shot crosskläder! Han blev super glad <3 han har ju inga crosskläder som är hela längre så då var det ju prefekt att han fick de.



Åh vad jag längtar till år 2012 det är så mycket som händer då! vi får träffa vårat barn och vi ska åka båt och kanske man bor i hus då! Sen ska vi åka till Thailand. Vi skulle ha åkt nu när Tina och Anders åkte men jag har ju skolan som jag vill helst bli klar med innan våran son kommer så jag hade inte riktigt tid! Men Thailand finns kvar till nästa år oxå! :)


18/10

Jag fick en konstig känsla igår när jag tänkte på att det är faktiskt människor som läser om mitt liv här på bloggen. Tanken slog mig helt spontant och fan ni känner ju typ mig, förutom dom som redan gör det. Ja men det finns väl inga nackdelar i det? Dom som kanske har en massa fördommar om mig kanske tänker, det är väl inget fel på henne eller så kanske någon av er känner igen sig i mig? Eller kanske inte kanske endel tycker jag är helt bakom flötet.

Men det är klart folk får tycka vad dom vill om mig det skiter jag i :P Men som alla vet ingen är perfekt!

Jag sitter och beställer en sak till Peppe jag vet han kommer bli super glad! :D jag kommer inte kunna hålla mig ifrån att ge honom den så fort den kommer :P Vad har man gjort idag då, jo sett på en massa serier Dexter & Desperate Housewives och det har varit så skönt :) nu tänkte jag hoppa i duschen och sedan fundera på vad jag ska laga för mat :P  


Shinedown








Förkylning

Jag har åkt på årets förkylning, har ont i hela kroppen, hals öron och ögon! Fy fan men så är det, sjukskrev mig idag ifrån skolan så får försöka plugga hemma idag istället. Men det finns en liten risk att jag slår på Dexter eller någon annan bra serie!

Igår var vi och hämtade sågen till listorna så i veckan eller helgen så åker lägenheten ut på blocket. Någon som är intresserad?

Tänkte man skulle gå och käka lite frukost nu, blir rostade mackor med oboy så klart!! :)


Dddf


Söndag

Igår så åkte hjärtat mitt till nora och körde cross. Så jag ringde till Tess och frågade om hon var hemma Tess: "ja det är jag" Jag: "okej bra! jag tar med mig hårfärg så du kan färga håret på mig" Tess: Jaha utnyttjar du mig? Jag: "ja det vet du!" haha ja sån relation har vi ;) hehe men det är så skönt att vi har vet var vi har varandra och i ställer alltid upp på varandra! När jag var där så fick jag se min försenade födelsedags present som hon höll på att bli klar med :) Längtar tills jag får den! Sen så färgade hon underhåret svart på mig hon kletade på bra kan jag säga hade fan svart färg halva ansiktet och på kvällen skulle man till hornöberget, men jag kan slå vad om att Tess stod och små log när hon smetade på färgen hehe :P lilldjävulen. Det sa även Peppe när jag kom hem han sa vad fan har du gjort. ja det var Tess sa jag haha.. Peppe sa desamma som mig hon log säkert :P
Men iaf så gjorde det mig inget ;) Jag fick ju blåbärspaj sedan det var super gott!


Längtar till sommaren ska vi ta en riktig fest kväll hon och ja ;)

Idag så ringde Tess till mig och frågade om jag ville med och köpa ett soffbord som hon hittade på blocket. Det är klart man är på! :) hatar att sitta i lägenheten så gör allt för att komma härifrån. Jag och Tess for och köpte soffbordet det var exakt likadant som Peppes fast mindre. Sen for in till skopunkten och Tess köpte skor och vi köpte likadana tofflor as mysiga :)Sen så åkte vi till några andra affärer men det var Ikea och Rusta som vi handlade lite saker på sen for vi hem! Super nöjd med dagen


Fredag! :)

Har haft en ledig dag idag så ringde till stora syster och frågade om hon kunde följa med till birsta och köpa en massa saker till Bebis <3 så 11 kom hon och hämtade mig så vi for först till Peppes jobb och hämtade Saaben för Peppe skulle ta hem bussen :) Sen käkade vi en snabbis på Max sen for vi till babyproffsen och köpte skötväska mm. Vi åkte vidare till birsta city och hittade lite saker på apoteket, sen gick vi till rusta och köpte lite saker. Oj så mycket julsaker dom har där, tänkte jag skulle köpa en massa julbelysning där någon gång! Köpte ju även Peppes födelsedags present idag lite tidigt kanske men nu är det gjort iaf. Måste köpa något till Teus som fyller år den 27 okt, stora bebisen blir ju 1år!

Snart ska väl syster snart ta och be ge sig hit :) ska åka på coop och handla till nya maträtten :) Vilken lyckad Fredag! :D


12/10

Ja det var inte igår. Har inte haft tid med att skriva har fullt upp varje kväll, men idag så är jag bara så trött skulle egentligen varit hos Tina nu på ljusparty, men är helt död i kroppen o i knoppen.

Har kört upp idag för C jag klarade hälften, körning var kanon men funktionsbeskrivningen var lite sämre så jag ska få komma tillbaka och bara göra funken. Skönt som fan att man klarade körning för den är ju värst.

Var och kollade på hus med Hucka och Peppe, Tina och Nea var oxå med. men oj så fint det är där ute och så fint med sjön nedan för huset. Allt var bara så fint, läget ja allt! :) Det verkar som om Peppe ska sälja lägenheten, ska bara fixa listerna i rummet sen så verkar det som den ska ut på blocket.

Är bara allmänt trött annars, orkar inte ens med mig själv. Minsta lilla kan få mig att grina, usch men så är det nu ska jag ta och lägga mig.

Det bara 130 dagar kvar till beräknad förlossning! Längtar tills jag får träffa dig <3 Birger <3 


4/10

ååh herregud vad tiden går fort! snart är det ju jul! får lite panik när jag tänker på de. Måste tänka ut vad jag ska ge mamma och pappa! Sen så fyller ju Peppe år snart oxå.

Längtar till sommaren så otroligt mycket ska då äntligen få köra min första tävling :D så får Peppe och sonen stå på sidan och Hejja!

Jag har fattat att jag ska bli mamma det är så underbart och jag längtar bara mer och mer för varje dag tills jag får träffa våran pärla. OM jag får fantisera på hur han kommer att se ut så tror jag han kommer att ha mörkt mycke hår och kommer vara jätte lik sin Far :) men det ska verkligen bli kul att får se mitt hjärta!

Ska gå ut med Eros en snabbis nu sen kolla på Outsiders sen Desperate Housewives :) ska käka morotskaka till! hihi


hej hopp

Idag så har jag klarat C teoriprovet! så sköööönt!!

Idag har jag varit med Madde och vi har sprungit i varenda affär tror ja i birsta :P Men mycke shopping blev det iaf för min del till Bebis <3 och lite mamma kläder.

Vi har ju äntligen fått diskmaskin i lägenheten! så nu slipper man slita med disken.




I Lördags så var jag med Tess hela dagen vi hade super mysigt och trevligt, vi var på bytardag och markanden i kfors inget att hurra för men vi hade trevligt! när vi kom hem till Tess så knäppte vi en massa magbilder på varandra <3









Tack Tess för bilderna! Kolla gärna in fler bilder på Mig och Tess <3
http://tankarblirtillord.webblogg.se/