:)

festen va svinkul! :) men förbannad blev ja oxå fast ja fan inte ska lägga ner mer tid på vissa arselhål nu.

dra åt helvete. rent ut sagt. sista jävla gången man ska engagera sig som man gjort jävla fitt svin. hör av sig kl 20 att man fortfarande bakis. men denna fest va ju inplanerad sen länge. fy fan! ena fick ja reda på i bakvägen att han inte skulle komma men hade pratat med honom dagen innan och då va de självklart att komma. men tänk att en besvikelse kan förstöra mer än va de roliga vi hade igår. vi hade skoj men ändå så tar besvikelsen över! fy fan!

god natt

skrev ett jävligt långt inlägg nyss men valde att ta bort de.

därför väljer jag bara att säga. be om ursäkt annars är de ganska kört mellan er. vet att du läser. få se om du gör det annars vet man ju va du står.

Lördag

yes suget på att skaffa hund och träna är verkligen tillbaka nu. börja avla och ha mig en kennel igen. så otroligt roligt och ställa ut så sjukt kul. jag inte bestämt mig för någon ras än men ville ha en sheltie förut men jag måste bestämma mig va ja ska ha hunden till i vilket område. utställning är ju min grund så de är prio 1. sen om de är någon träning eller ren sällskap vet ja inte. kan bli sugen att börja på brukshundsklubben igen. tankar går kring dobbermann eller staff. staff vet ja ju va jag kan få för de har ja haft stor koll på förut oxå. så otroligt trevliga och lagom storlek. bland dom bästa hundarna.

men innan ja skaffar mig hund ska vi ha husvagn ja ska ha fast och tid. mina krav. och suget ska vara lika starkt som nu.

idag började ja med en jogging runda i skogen. sen kom farmor och vi samåkte till min lilla kusins 1års kalas. :) sen ha ja bara varit hemma och kollat när min gubbe har jobbat i garaget. så jäkla stort och fint de kommer att bli.

ja då har vi bestämt färg till huset! :) och 7juli då börjas det! nästa år blir de till att måla om husvagnsgaraget och bodarna bygga ut altan och likaså till garaget. ser de framför mig hur fint de kommer att bli!

jag har lyckats ändra mitt beteende mot peppen och ja mår fans så mycket bättre han med förden delen.

dra åt öge!

hahhah är pigg som ett arselhål :)

ikväll har vi garvat som in i helvete. kändes som när man va 14. kul att vi delar humor!

en ny dag imorgon! peppe däckade vid Tuva i soffan! sötnötter.

kung

Fredrik my man! gjorde en jävligt bra affär med honom. köper mig en till s4 för ett kung pris. ;) så jävla glad.

annars så grejas de pä som fan i garaget. snart har äntligen gubben sitt egna kryp in ;)

tisdag

min fina son ligger och sover bredvid mig. och de ända jag hör är hans vackra andetag.

vilken toppen dag alltså! äntligen rullar saker på igen.

imorgon ska jag med farmor och kika på tyger som ska bli min klänning :)




Så glad!!

Pratade med Rosanna idag och hon kommer på festen! så jävla kul och Kajsa oxå. Nu är de bara några få som ja vill ha svar ifrån resten skiter ja i! ;) ångrade mig att bjuda in ett par. men dom kommer inte ändå och de är som vanligt.

ska ställa ut högtalarna på balkongen👍 kommer nog fan bli den roligaste festen på länge med tanke på vilka som kommer😆

mums



va gott! vaniljkvarg med jordgubbar :)

tisdag

ut och jogga efter jobbet. sen trimma hämta hem lilleman. gjorde en super god kyckling i ugn som ja själv kokade ihop.

på torsdag ska ja fixa till sista av rabarbersaften. på fredag ska vi till hornöberget😊 och förhoppningsvis en sväng till hemsön innan.

ser ut att bli en ganska bra vecka.☺











fick conversen sålda idag plus innestående barnvakter. Skönt då slipper ja måsta använda dom. ;)

hell yeah



Shedevil efter 2 cider. fuck that day. fortfarande åt helvete med allt. mest för mobilen skull. men den överlever. nu är de bara njurundas bildel som ska få fixa deras jävla misstag.