onsdag

gubben är och mekar. jag ligger i sängen fy fan vad skönt.

tänkte Peppe skulle få min gammtele och ska laga den åt han men kostar det 1800 spänn så är de inte värt de när man kan köpa en ny för de priser.

har varit väldigt harmonisk med mig själv ett tag nu. känns skönt kan bero på att saker o ting har ändrats till de positiva :)

god natt

sova

så otroligt skönt att sova. älskar sängen. blir en tidig kväll pga migrän...

jobba hela veckan sen börjar jag på praktik!

ska börja planera inför lördagen oxå. men just nu orkar jag inte med något. bläää

va på en jävla snabb promenad igår med Lena. hade gått 2km innan jag slog på den hade totalt glömt bort den :P




hatar

hatar förnedringen. det är inte bra på ett skit. vill ha jobb så jag slipper dom!^^

kusin

kusin gjorde de igen! 12 timmar tog denna. Teus fina tårta vart de:))




torsdag

jobbar imorgon. tröttsamt som fan hatar att vara timvikarie. tycker om att ha rutiner på vissa saker.

lördag ska vi ner till birsta och shoppa julklappar. sen ska vi till Teus och grattis stor killen som blir 3år. på kvällen ska vi till Sara och gratta henne kommer bli en trevlig lördag och på söndag hade jag tänk köra cross! :)

orkeslös

orkar inte ett skit längre när jag är hemma så vill jag bara ligga i soffan. blää mörkret har tagit mig:/

torsdag

har varit och fixa praktik.. ska bli roligt att prova på något nytt :) längtar som bara den....

farmor kom över igår och hjälpte mig med Birger. så jag kunde åka in till stan för att göra ärenden.

på kvällen fick jag mitt hår klippt och färgat. nu är de slut på de röda. har hållit på med det ett tag nu och de är ju ett helvete att ha snyggt. plus att färgen fastnar överallt. nu återgår jag till vanlig färg. :)

Birger den lilla ängeln gick och slängde kiss kattsand över hela övervåningen när jag duschade. kan säga att jag kokade då.

intressant








en 17åring som mordhotar barn mm är rätt att han blir uthängd! Jävla unge, admin hade till och med fått ringa till hans föräldrar för han höll på men nu resulterade detta att han tog bort fb o gick ur tp. han kanske lärde sig något!

hmm

Tänkte jag skulle börja med laktulos. är som sagt förstoppad jämt skiter 3ggr i veckan högst. och stenhårt är det så nu är jag less det och jag har inte fattat att det är något fel på min mage. har trott att de är normalt att bli som en ballong efter varje måltid. men hoppas detta funkar och att gaser och annat skit börjar komma igång! :)

torsdag

idag va jag o lill♥ och hälsade på mostrarna Johanna o Angelica på jobbet. sen for vi och handlade lite. Gjorde svin god fläskfile gryta med kantareller :)

imorgon blir det em spring runda. skönt de! :) sen på kvällen blir det middag hemma hos bönderna :) så mysigt o gott ska ta med mig efterrätt oxå.




onsdag

har varit med Birger till VC idag för kolla ögoninflammation. och de har Birger haft ni var o varannan vecka. så han kanske kommer att få kortisonsalva till ögonen om detta in slutar snart. så blir hemma med gubben imorgon.

har beställt S4an nu kan säga att de är lätt värt det att ringa får erbjudanden som inte finns på hemsidan.

har precis kommit hem från friskis och svettis. fan vad konstiga saker den tjejen har för sig som har detta pass på onsdagar. konstiga rörelser. tycker bättre om dom andra. :)

sjukt duktig

jag är helt jävla imponerad av min kusin! lyckas så jävla bra. :)




måndag

va och hälsade på Mia idag en snabbis. tog så klart med mig bulla o bju på. stressad blev jag för min son skulle hämtas på dagis oxå... :) men det gick. när vi kom hem så va Iza fortfarande ute och kollade in läget. och jag o Birger gick och kollade på grävmaskinen och lastbilen som stod utanför våran gård. håller på att lägga bredband :) Iza kommer när jag ropar på henne så duktig:)









lördag

idag kom Helena och Vilde förbi på fika, hur trevligt som helst! :)

hann med att raka lilla Iza idag för jävlar vad oskött hennes päls va. massor av tovor hela magen o naken o armbågen. :/





hittade peppes söta små skor som han sprang runt i som liten stl 20 är de så otroligt gulligt. nu ät dom hemma på väggen:)

underbart dag

underbart att få komma hem till Therese o Rickard på deras bondgård så mysigt att få vara där. Var längesen sist. Bilderna får tala! :)












ny familjemedlem








kisse

ska åka och kolla på denna lilla dam imorgon! :) verkar lovande:)))





ooop lite liten bild. ..

hihi




håll tummen

nu har jag pratat med katt ägaren! och hon skulle fundera till imorgon.. men hon ville bara smälta allt de vi pratat om och han verkar vara en helt underbar katt stor och fin med mycket päls! han pratatde mycket och var allmänt trevlig! :) var van att åka bil så de är plus. :)

oolala

kanske har hittat en maine coon hane hon som har katten ska ringa mig imorgon! fick ett tips av en som har kattannons på blocket.
hoppas hon inte är svin dyr bara! och att de är en trevlig och rar katt! :D

kisse katt

men de är inte lätt att hitta kisse. hittade en super fin hankatt men så klart så va de en före mig!

en killkompis hade bäbisar nu så får se om man orkar vänta i 12v innan man får hämta;) mamman var iaf ragdoll o norsk skogskatt de är ett stort plus!:)

söndag

men herre jävlar vad bra det gick att köra idag! :) det märks att man rör sig mer än vad jag gjorde för en månad sedan! fick beröm oxå;) när jag var där slutet av augusti så körde jag som en nybörjare.. och han kom ihåg det tydligen, så han kom fram och sa att jag hade blivit grym och att han sa att de såg jävligt bra ut!! så jävla roligt att höra!

jag kände att jag orkade mycket mer och jag hade sån jävla flyt älskar när det går så bra! ^^

text

texten är jättefin så tänkte något sånt skulle jag kunna tatuera in!

Do not live faster than your guardian angel can fly




fredag

härligt med besök ikväll! har bakat hallonpaj och fixat ost och kex till kvällen, tänkte de skulle bli kyckling till middag. vinet är införskaffat så klart! :)








tisdag

kan inte säga att de ska vara lätt alltid. Men nu är jag så jävla besviken på mina föräldrar så de finns inte.. har inget mer att säga om de.

Idag har de varit en bra dag! :) först åkte jag in till stan för att möta upp svärmor och vi tog en promenad till kyrkogården och hälsade på peppes farmor. sen gick vi på Willys o handlade lite! :)

hade bokat lunch dejt med jerry så vi tänkte åka på nya d7 eller vad de nu het, och vilka träffar vi där jo Johanna o Oskar skulle oxå käka lunch så vi gick in tillsammans och kollade vad dom hade men såg inte så lockande ut! så vi bestämde oss för att åka till thaien, och så klart så träffar vi henke där som oxå skulle luncha så då fick han självklart joina oss! :) god lunch va de men är fortfarande putt på dom. med tanke på att jag fick helt fel förra gången jag beställde och dessutom har dom öppet när de passar.

när jag kom hem så väntade vi på fika besök av Helena o min lilla kusin Vilde:) bjöd på den goda choklad tårtan jag gjorde! :) den va uppskattad. Helena har ska hjälpa mig en hårförlängning och färga utväxten! :) tur man har frisör i släkten ^^

sen väntade vi på att pappsen skulle komma hem så vi kunde få i oss lite käk, orkade inte så mycket eftersom man hade käkat hela dagen! sen så skulle vi åka och Gratta propp Maria :) hela 28 år fy fan lärde känna dig när du va 11 helt sjukt vad roligt vi har haft de! :) fan vad glad jag är att du flyttat hem igen!

På fredag kommer klittan och sover över känner att jag behöver ventilera efter allt som hänt/händer! tänkte jag skulle bju på något gott och dricka lite vin! ^^ peppe är borta så de ska bli skönt! :) vill tillägga att han är nästan alltid hemma om han inte ska köra hoj eller meka.










blåst

vi har blivit riktigt jävla blåst av dom! va och städade "deras" rum som dom bodde i och jag hittade ju lite av de ena o de andra!

lite knart och kniv! kan säga att de känns skönt att dom inte är välkommen hit nå mer. Och nu är min bror död för mig!

igår blev man hotat av dom att dom skulle fucka ens liv mm men de är bara några pundare som inte har någonstans att ta vägen!

kan säga att de va dubbelt så mycket fimpar i rummet och i sängen tydligen har dom rökt inne!