30/3

Nu är det inte långt kvar till April :D det går verkligen till ljusare tider, men kanske inte för mig personligen. Inget går som man planerar eller tänker, så man får väl ta och börja om på en ny kula och börja fundera om igen. Men det blir nog bra till slut med allt!

Vi har nyss kommit hem ifrån garaget nu,vi håller på att lägga om däcken på crossarna till sommar däck! vi fick hemma gjord müsli av Peppes syrra, det var super gott :) det ska bli kul att åka till Ånge och träna. Jag hoppas på att vi blir några stycken. Det händer väl inte så mycket nu jag är otroligt trött jämt och ska snart gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, ska hjälpa till på Peppes jobb imorgon för jag ska inte vara på skolan fören vid 12,30.

Jeppe och Jordis har kommit på ett nytt smeknamn på Peppe ;) Spider-Pepp tycker det var riktigt kul då dom sjunger på spiderpig låten ifrån Simpsons :P


Idioter

Som vanligt i Hsand så kryllar det av skvaller fittor! så man blir så less på dom! och ja jag bryr mig annars hade jag inte skrivit något om det. Jag vet att jag kommer vara jävligt långsint på detta! men jag hoppas det slår tillbaka på skvaller fittorna. så nu har jag skrivit klart om detta :)

Nu ska vi dra till Camilla och Jeppe för att umgås Syrran och Jordis är där med :) ska uppdatera mig senare ikväll bye!


22/3

Nu är det slutkört med dubbdäcken, nu lägger vi om till sommardäcken istället och hoppas på att det blir bar mark snart :) Var och tvättade crossarna idag vi hade inte gjort det sist vi var och körde lite lata var vi men tror vi hade brottom oxå så vi hann inte :P Sen så har är det lite små fix med hojen så den är i topp in för nästa körning, tror det inte kommer att bli fören i påsk då lägret är i Ånge. Om nu inte Nora hinner öppna innan det.

Nu måste jag hoppa i duschen och sova är helt slut och har fullt upp nu när man jobbar hela dagarna :)


21/3

Mesta dels av helgen har varit underbar :D på lördag fyllde pappa 51 så vi åt tårta och hade preimär grillning, gott det är! man blir aldrig less på den maten. Jag, Peppe och Johanna och Oskar fick för oss att vi skulle åka pulka! så vi tog morsan och farsans overaller och drog iväg, vi hittade en brant och fin backe och fan vad kul vi hade. Det var så längesedan jag åkte det så jag minns inte när. På vägen hem så åkte jag och Peppe bakom syrran bil hon körde kanske 25km/h men det känndes som 70km/h :P men det var hur kul som helst kanske blir att man åker bakom skotern någon dag.

På kvällen så åkte jag till Tess för att festa lite, det var faktiskt mycket folk där och trevligt var det! Men jag for hem vil 23-24 tiden då var jag riktigt onykter på en cider en öl och en shot. Dagen efter ville jag bara dö! fan så bakis jag blev på det lilla jag drack. Och vi skulle ju ut och åka skoter hos Jeppe och Camilla, det gick bra tills kl var 11 då kom baksmällan som en käftsmäll fan så bakis jag blev och var inte alls social, hela dagen var förstörd. Så nu känner jag att det är inte alls värt det att dricka när man blir bakis på så lite, men det har jag sakt varenda gång jag blir så bakis att jag ska bli nykterist men jag lär mig aldrig.

Motocross har jag inte kört på en vecka nu, känns verkligen att man saknar det men jag har haft en sån mysig helg ändå utan cross så jag har klarat mig bra, få se vad som händer till helgen om det bli cross då eller om vi ska fixa klart båten. 

På påsklovet så ska vi förmodligen på crossläger i Ånge då är det bröderna Dygd som ska träna, det är 3 dagars det ser jag fram emot :D  


18/3

Jag måste säga att detta är den mest intensiva veckan på länge jag varit med om. Jag är HELT slut måste jag säga och jag har hur mycket som helst om jag måste plugga på nu, det ska vara förhör på efter praktien som jag ska ha nästa vecka. jag måste kunna multiplikations tabellen.

Ikväll blev vi bjuden på mat och tårta hos Jeppe och Camilla, Jonas var med för den delen på det oxå :) det var gott som fan! Sen sminkade dom mig grön för jag skulle sitta och camma på någon sån här chatt så det var lite kul när man fick se folks miner jag såg ut som Shrek :P

Imorgon ska vi till mammsen och pappsen på middag då dom ska grilla, wiee :D sen skulle få tårta där med, var är det som händer tårta över allt :P På kvällen ska vi till Tess och Rikard för dom skulle ha fest det ska bli trevlig var ett bra tag sedan jag var på fest nu men det ska bli kul.

Det verkar som om det kanske bli cross på söndag men det beror på vädret och om min fot är bra, det blev en liten olycka när jag och peppe busade jag sparkade in foten på kanten av bordet så nu är den svullen och dunkar.


15/3

I söndags var vi till Klingre och körde snöspår, jag kan säga det att fy fan vad less jag var på denna skit! jag ramlade hur mycket som hällst och jag ville bara därifrån, jag frågade Peppe hur långt det var kvar på snöspåret och han sa: vi har inte ens åkt hälften än. Satan vad arg jag blev det var fel på precis allt tyckte ja, hur som helst så tyckte jag snöspåret var för löst och inte alls som i Östersund där det gick så jävla bra där. när jag kom till depån så var jag fan inte sugen på att köra någon cross alls längre för den dagen, så illa var det. Men jag for ut på crossbanan och körde några varv men jag var inte alls koncentrerad på det jag skulle träna på, så det skit det med. Men det var otroligt mycket folk där på familjedagen :) det var kul att se. Sen fick jag beröm av en gubbe som sett mig från första början jag körde på klingre och han tyckte att jag hade utvecklats bra och att jag kör riktigt bra. Jag sa det ja jag har ju inte kört på 6 år så och han blev lite ställd han trodde säkert jag hade kört länge. 

I måndags var min första skoldag! vi är 16st elever och alla kommer ifrån olika städer som Övik, Solle, Kramfors, H-sand och S-vall. Det är en riktigt trevlig klass må jag säga :) vi är 4 brudar resten grabbar :) jag måste ju säga det att jag är så himla glad att jag har börjat där! lärarna är hur bra som helst. Idag gjorde vi ett prov/test så dom ska kunna bedömma oss inviduellt på hur lång utbildning vi ska få. Sen har vi beställt stålhätteskor sen hoppas jag på att man får arbetskläder :) men jag måste ju ta mig in först och nu är det 3 veckor prövotid så man måste visa framfötterna om man vill vara kvar på utbildningen. jag ska ge allt! för detta är verkligen något för mig :)


10/3

Hej alla glada!
Idag har jag fått mig en skön träningsvärk, som det ska vara då ;) Vi har precis kommit hem ifrån Camilla och Jeppe, vi test körde mini radiostyrda bilar as söta :) Imorgon ska jag med Peppe till jobbet ska slipa våran sovrumsdörr ska även försöka övertala Peppe att jag ska få lacka den ;) jag är mycket tveksam till att han kommer låta mig gör det men värt ett försökt :P Han ska även lacka mina fälgar till hojen jag vill ha lila men tror inte dom hade den färgen hemma. aja det blir vad det blir :P
På lörda så ska jag äntligen få se småstadsliv Live! fan vad kul jag kommer att skratta ihjäl mig! :D Peppes kompis skulle inte gå så jag fick ta hans biljett! :D Kung Kung Kung.

På söndag blir det klingrebanan, det är familjedag där så dom bjuder på banavgiften :) sen får alla köra där och dom skulle även låna ut cross till den som vill prova. Tror det kommer bli en mycket trevlig dag! Min kusin Kajsa kanske komma och test köra, skulle vara kul om hon blir intresserad.


snöspår

Blev väckt av älskling vid 8 tiden imorse det var bara att kliva upp och göra sig iordning för färden till Östersund. Vi drog till garaget så fort vi käkat frukost, så då var det bara till att lasta hojarna i bussen för dom var färdig servade och kör klara. Färden till Östersund var inte så jävla kul fy fan vilken tråkig väg det är i 2,5 timmar.

När vi kom fram så rastade vi Eros gud vad han tycker det är kul att få följa med :) han blir så glad. Sen lastade vi ur hojarna sen var det bara att gasa, slingan tog ungeför 25min så den var jävligt lång som tur var körde Peppe efter mig första varvet och det blev några vurpor. Hucka han körde i förväg. Men jag kan lova att satans så mycket roligare det blir när man hade plast under stövlarna! man bara följde efter crossen. Fick låna ett par stövlar av Peppes kompis och han har stl 42 kanske och jag har stl 38 men man få ta det man haver så länge, nästa år får jag fixa nya stövlar som jag ska ha till snöspår. Dom andra 3 varven körde jag själv fast Peppe kom som ett spjut och låg bakom mig då han varvade mig :P 2 sista varven fick jag in tekniken fan vad fort det kändes som att det gick bara för man körde i skogen. Men roligt var det när man kom på hur man skulle göra som och det gäller att man gasar annars vurpar man.

Det kändes att man hade en crosshoj då stötdämparn var så jävla hård inställd var inte alls som en endurohoj, förstår nu varför man egentligen ska ha enduro till detta, för jag höll på att stuttsa över styret några gånger.

Nu sitter jag och är helt jävla slut i kroppen, detta tog bra känner jag. Imorgon ska jag till tandläkaren och dra visdomstanden, det ska bli skönt att bli av med den, bara i vägen ändå.

Eros :)


Jag

  
Peppe <3


Östersund

Som det ser ut så ska vi åka till Östersund på onsdag eller torsdag och köra snöspår, för de verkar som om Peppe fick ledigt! Snöspår är fan bland det jobbigaste jag gjort men tycker det är skit kul samtidigt, jag sa det igår till Peppe som låg bakom mig när jag hade vurpat "skjut mig någon" kroppen sa verkligen nej men hjärnan sa fortsätt! så sista biten körde jag bara på tjurighet.

Peppe sa det att så fort man lärt sig köra så kommer det vara mycket roligare! sen måste jag få upp farten då kommer det att bli mer stabilt.

Ikväll ska vi försöka fixa 125an hoppas vi får till det ikväll så crossen går fel fritt till det blir snöspår.


125an

Aa just det cross jäveln håller på att jävlas, nu är kopplingen slut igen har kört 3-4 timmar på den så det verkar vara något fel i kopplingskorgen! jävla skit säger jag bara blir så less när älsklingen nyligen fräshat upp den och det blir bara skit. Nu får han byta igen! Men han sa det man skulle ha köpt en ny hoj istället han visste av en Husqvarna 125a -10 ny men vi får väl se vad det blir av med det, allt hade varit så mycket lättare om jag hade jobb och inte pluggat.

  


mission complete

Träningen gick fan kanon! trodde fan inte jag skulle ta sista platån men det gjorde jag, fan vad gott det kändes! Jag körde även snöspår det var kul men skulle varit roligare om man hade sånt där glid under strövlarna, då hade jag säkert kunna köra lite fortare, men jag gjorde säkert 5-6 vurpor tur man landar mjuk :) för crossbanan den var stenhård så tur jag inte gjorde någon vurpa där idag!


Peppe och jag! jag ser ut som en knatte haha


Jag


Hucka, Jag och Peppe


5/3

Ställde kl på 7 imorse för det var tänkt att vi skulle åka med Peppe kände inget sug då han tyckte det är för lerigt och förstår om det inte är så kul att sitta och köra 16mil blöt och jävlig.

Klingre skulle tydligen öppna banan imorgon men skulle få besked imorgon kl 10. Jag hoppas verkligen att dom öppnar det så jag får köra! klarar inte av att vänta en vecka till.


Nordmaling & Sollefteå

Det blir jag Peppe och Anders som åker till Normaling imorgon det är ca 16mil dit men det är de lätt värt att åka för att få köra cross! ska även bli kul att få köra på en ny bana :)
Sen på söndag ser det ut som vi ska åka till Sollefteås crossbana det var 5-6 år sedan jag körde på den men den är tydligen vara ombygg så det ska bli spännande. 


Stängt

klingrebanan har stäng pga att banan är för lös för det har tinat. Jag som hade sätt framemot det men men inte så mycket att göra åt, det ska ju bli skönt att få köra på bar mark snart :)
Peppe sa att jag skulle ringa och kolla med Nordmalings crossbana så jag ringde dit och kollade den var öppen imorgon, så då ska vi bara kolla med gänget som samåker med oss om dom ska med.


På sportlovet kanske älsklingen tar ledig någon dag så då ska vi åka och träna! vi vet dock inte vilken bana det blir till eftersom klingre har stängt.


V11 ska jag börja lastbilsutbildningen, jag har längtat som fan till den! det ska verkligen bli super skoj.
utbildningen är bara 6mån så det kommer blir mycke pluggande :) sen blir jag lastbilschaffis :D


Gammlt kort



Tess hade en gammal bild på mig då jag tävlade 85cc jag var säkert 15-16 år här :)
 
Klubbmästerskap
 
1: Jonas Olson
2: Jonas Nilsson
3: Jon Söderström
4: Per Thelin
5: Malin Lindberg


2/3

Jag har kollat väder på lördag och det ser lovande ut! Så förhoppningsvis så blir det Klingre på lörda. Nu får jag bara hoppas på att jag inte blir mer förkyld var helt täppt i näsan imorse. 

Det första jag ska göra på lörda i Klingre är att jag ska börja med snöspåret och denna gång ska jag köra hela snöspåret, jag ser fram emot det verkligen och det kommer att bli en utmaning! Efter det ska jag träna på crossbanan ska försöka ta sista platån då.