Dålig början bra slut!

Igår så var jag med om en liten olycka. Det är så typiskt när man är gravid att det ska hända saker just då! Jag blev på körd bakifrån när jag var på väg ifrån Peppes jobb jag stod helt still för det var rött och han som kom bakom mig satt väl och fiffla med något annat så han körde rakt in i peppes bil. Det gick bra som tur var men man blev ju lite chockad men tog namn reg nr och tele nr men glömde så klart att ta person nr! När Hucka kollade upp reg nr så var det på en motorcykel så jag skrev helt fel reg, men tydligen så visste Hucka vem det var som som körde in i mig, han har en verksad i svall. Så jag hoppas dom får tag på honom.

Iaf så umgicks jag med Madde hela gårdagen super trevlig hade vi som vanligt :) vi gick och åt på mongoliska sen for vi hem och rastade deras lilla staff gud så fin han är! hel skön hund alltså :P jag ringde ju till kvinnokliniken och kollade om dom tycke jag skulle komma in och kolla hur det hade gått med lill killen i magen. Dom tyckte jag skulle kolla så jag åkte in och Madde fick följa med. Hon tyckte det var super häftigt, för snart är det hennes tur att kolla UL. Det är så kul att jag har så många vänner som är gravida :) Då har man ju en massa man kan umgås med när man är mamma ledig!


När jag åkte och hämtade Peppe på jobbet så åkte vi till babyproffset och köpte en Britax bilbarnstol super nöjd blev vi :) Vi har ju typ redan bestämt namn på våran lillpöjk! :) Jag tycker namnen passar super bra! :) jag trodde inte Peppe skulle tycka det, men han tycker som jag så det var skönt att vi kom så bra överens! Namnet han kommer att få som tilltalsnamn är ett gammalt svensk namn som jag vet många kommer att ha åsikter om men det skiter vi det är vårat barn! Han kommer att få heta efter min och Peppes far fars föräldrar. Men kommer att ha min farfars namn som tilltals namn Peppes farfar i mellannamn.

Nu har vi inte mycket kvar bara detta:

*Matstol
*Nappar
*Blöjor men köper det sist
*Våtservetter
*Salvor
*Säng

Jag åkte till Syster och hämtade en massa saker så nu har jag allt inom kläder, sängkläder strumpor kläder vinterkläder mm. Tusen tack syster för att vi får låna kläderna! :) Älskar dig!

Idag så ska Tess komma och vi ska gå och ta en fika på stan! :) Men nu måste jag plugga på C körkortet!


Vårat Underverk



Vilken Undebar känsla! det går inte att beskriva med ord man måste själv uppleva det. Det är ju mycket mer verkligt för mig nu än vad det var innan. Pappa Peter satt med ett stort leende hela UL sen när han fick reda på könet så tror jag det höll på att komma en tår för honom <3 Så nu är det bara att spåna på lite namn till lill pojken våran! <3 och det är 100% säkerhet att det blir en pojke för annars hade aldrig BM sagt det sa hon. Hon var riktigt bra att ha å göra med hon var ärlig och rak på sak.

Jag blev ju fram flyttad så jag är i vecka 20 nu 19+2 så jag har gått halva tiden! :D Beräknad Bf är 2012-02-19 längtar så otroligt.

Innan vi gick in till UL så var det en bild på ett UL kort där en bebis sög på tummen och Peppe sa då, tänk om våran bebis suger på tummen. Och det gjorde han så häftigt att se men BM sa att det är ovanligt att se så här tidigt men, vi fick! :D Han rörde sig hela tiden oxå så han kunde inte vara still.


Tisdag

Båten är nu äntligen upptagen. Nu är de bara att skruva isär drevet och kolla vad felet är.

Nu är Jimpa är här och hjälper oss med diskmaskinen. Skönt att slippa diska efter varje måltid. Senare ikväll så kommer Jerry och kolla på rummet och se vad som behöver göras, han ska få måla lite lister.

Jag har beställt biljetter till småstadsliv, längtar tills man får se nya teatern :D beställde till Mig, Peppe Mamma Och Pappa :D sen så hörde jag att det var fler som skulle gå :)

 
OJ vad tiden går på söndag har jag gått halva tiden. Imorgon ska vi på UL så spännande det kommer att bli! :D

Känner att detta inlägg blev stelt och tråkigt men det får bli såhär idag!

Glömde at skriva att jag har fått dille på klubbor! så gott.. kom inte ihåg sist jag åt dom men det var bra länge sedan! :P


ännu en dag

Vaknade på samma humör som igår men nu känns det lite bättre måste vara lite glad iaf nu när man ska ha Peppes familj på middag. Har hunnit städa hela lägenheten och diskat ska snart åka och handla lite mat. 

Jag tycker mest synd om Peppe som få stå ut med mig när jag är så här. Jag vill inte vara så här. Ursch men det går över.

Ja vi var ju och kollade på hus i veckan men det var inget att ha vattenskada i hela badrummet och åt helvetes för dyrt, dom kan ju lycka till att få det sålt! Det kommer fler hus som tur var men vi ska lägga det på hyllan ett tag och se vad Peppe ska göra som med båten om han ska ha kvar den eller sälja.



Peppe jag älskar dig, vill aldrig förlora dig <3 du betyder mest för mig och jag har aldrig varit så lycklig som med dig! Tack för att du finns där för mig.


lördag

Jag är så otroligt jäkla rastlös och det händer ingenting eller jo det är ju det de gör men det är inte tillfredställande för mig. Vill åka bort!

Har iaf åkt och hälsa på mamma och pappa en sväng idag, sen åkte jag och Peppe till lillsyrran, Oskar och Tuvis käka krov och spagetti sen fick vi gotta.

Jag har aldrig i mitt liv blivit skuren i handen av någon förut men Peppe han skar mig i handen med flit. fattar inte vad man tänker med då. han trodde inte det skulle bli ett skärsår men herregud det är ju en kniv! men dåligt samvete fick han det ska han ha.

Jäklar vilken bitterfitta jag är idag! så hemsk är det så att det känns som om jag skulle kunna lika gärna hoppa ifrån balkongen. fan man vad jag hatar hormoner jag är ju fan inte ens trevlig att umgås med, det är väl inte alltid jag är så. allt är så jobbigt just nu. orkar inte med mig själv ens.


Torsdag

Peppe är ute med Eros och jag är sitter här och är ny duschad, har precis kommit hem i från Johan för han har äntligen fått fixa iphonen så nu har jag helt glas igen efter 1år!

nästa vecka tror jag att vi skulle få diskmaskin inkopplad och en ny kran till köket :) gud så skönt att slippa diska som en idiot efter varje middag.

har igen aning om vad som händer i helgen men det visar väl sig. nu ska jag slappa och kolla på tv!


gillas!

Det blir så att vi ska kika på huset ändå! :D det ska verkligen bli så spännande, hoppas att det är bra bara. Men jag är ju inte själv på detta Peppe ska ju oxå trivas!

Jag har inte så mycket att skriva känner jag. Magen den växet och bebis sparkar och mår gott i magen! På onsdag nästa vecka så ska vi äntligen på UL så spännande.


Trevlig helg

Har haft en super skön helg åkte och grattade Joline på lördagen och var där hela dagen och slappade. vi åkte och kollade på ett hus oxå, och jag blev förälskad precis så som jag vill bo! ute på landet. Hatar att bo i stan!

Aja man får gilla läget, på sön så åkte jag till mor och far och umgicks med lillsyrran och tog hand om Teus :)
nä nu ska jag gå och käka med älskling och Jordis.


Mage


Kunde inte hålla mig ifrån att ta ett kort :P är i vecka 17. Imorse låg lill rumpan i vädret eller så var det huvudet för det var en riktigt stor knöl som stack ut och jag väckte Peppe fort så han fick känna :)

Idag när jag och Peppe kom hem så började vi äntligen med golvet :) skit vad snyggt det blev! bild kommer.


Äntligen Onsdag

Jag är SÅÅÅ trött hela tiden. Det är så tråkigt att man orkar knappt orkar umgås med någon, jag är så jäkla lat och tråkig. Men det kanske blir bättre hoppas jag.

Igår kväll så sparkade lillen och Peppe la dit handen men kände inget, Peppe blev lite ledsen för han ville så gärna känna, men det får han göra om någon vecka då kommer sparkarna vara ännu starkare.
Jag kan inte beskriva med ord hur jag längtar tills jag får träffa våran ängel, jag tror det kommer vara en helt fantastisk känsla. <3

Fick reda på att vi ska på barnkalas på lördag :D vad kul, Joline fyller 2år, stora tjejen :D

Nu kom Jordis hit med sticksåg så nu kan Peppe äntligen lägga in golv WIIE! hoppas det blir klart till helgen :)

Ska lägga upp nya magbilder nästa vecka så håll ut! :)

Nu ska jag fortsätta att kolla på Bonde Söker Fru höhö


KUNG KUNG KUNG!! Ding Ding Ding


Måste se!! :D


12/9

Idag har jag fått köra lastbil med manuell växellåda, måste berömma mig lite för det gick bra! och läraren undrade om jag hade kört mycket förut? Nope aldrig kört förut så det var kul att höra.

Lördags var jag och gubben på crossbanan hela dagen och frös, vi var flaggvakt så jäkla tråkigt. men det var ju troligen den sista gången oxå. För nästa år har vi ett barn :D

Vi var ju och köpte barnvagn i fredags en emmaljunga blev det, super nöjd :)

Igår åkte jag och Peppe över till mamsen och papsen så Peppe kunde få kolla på F1 oxå blev vi bjuden på mat. dom är bäst! :) Vi fick ju mat där i lördas oxå så jäkla gott men och äppelpaj som efterätt :) På kvällen så for vi ner till svall och kollade på Jägarna 2 den var super bra, men 1an var bäst.

Idag så ska jag till tandläkaren och Peppe lämna blod prov, sen ska vi hem och koka pären och steka körven och bacon.

Jag är nu i vecka 17 och jag har känt bebis sparkat i 3 dagar öven så jag kände med handen :) så kul. Sen så drömmer jag om bebis varje natt. endel drömmar är bra en del är så hemsk så man skulle lugnt kunna göra en skräck film av de.


Fredag!!!!!! :D

Sitter på skolan med mongisarna som är lite förvirrade, men dom är roliga ändå eller ibland dom har ju någon slaks skada iaf MOAHAH :P

Igår så kom Jordis förbi och käkade mat med oss :) sen så kollade vi på tvn och bara tog det lugnt.

Idag så ska jag och hjärtat åka och kolla på barnvagnen hoppas den är bra o att det var värt det att åka ända till hakkegård :P det blir en liten roadtrip mysigt.

Imorgon ska vi stå flaggvakt fy så tråkigt det är. men men så när de ibland.


love it


Tisdag

Idag så är det första gången på 2 veckor som jag inte har ont i huvudet! underbart måste jag säga.
Måste kolla upp detta snart men då säger dom att det är stress och ger mig tabletter. Men ska vara på dom att dom ska göra en utredning, men jag har inte tid med nu och springa till någon sjukgymnast så det får bli efter skolan någon gång.

Idag så har jag och gubben kontaktat en med beganad barnvagn och det är Emmaljunga Cerox jag har verkligen fastnat för den när jag var och kollade på den i barnenshus. Crescenten var inte alls lika bra inte lika skön i dämningen och ranglig kändes den som + att det var ljuft hjul på den med minus för de.

Lägger ut bild på barnvagnen sedan om vi köper den!

Jag var förbi stora syster idag och kollade läget och då fick man träffa Camilla, så syrran hade fin besök :P vi gjorde även ett test för att se vad det är för kön, man ska ta sin ring och trä igenom ett hårstå ifrån sig själv och hålla den över magen och går ringen i cirklar så är det en tjej, gungar den så är det en pojke :) men nu har ju jag ingen ring så jag tog mitt halsband och syrran höll det över magen och jag kan LOVA att syrran rörde sig verkligen inte och mitt halsband rörade sig som jag aldrig sett förut jag trodde det var ett skämt, och det stämmer nog att det blir de :) men ska kolla på UL oxå för att vara riktigt säker.

Det är verkligen inte långt kvar nu! det är bara 3 veckor kvar till RUL :D


Så skön röst! :D från Idol


Måndag

Idag så blev det premiär på att köra lastbil! :) oj oj vad kul det är! sen så gjorde vi säkerhetskontroll typ 30 gånger närå men det kändes som det. men bra träning in för uppkörningen.

idag hade jag mammabyxorna på mig för första gången och jäklar vad osköna dom var, dom tröck på magen, bläää förlåt Tess känner mig så otacksam. men du känner mig ärlig som jag är :P jag ska köpa mig sånna mammabyxor som du har istället dom var super snygga ;)

tänkte jag skulle ta tag i håret snart måste färga och klippa mig :) vill ha en massa färger i håret. svart underhår och brunt överhår med blonda slingor. kanske någon kan hjälpa mig med det :P

jag och älskling skulle gå på bio ikväll men det blidde inte av jag är så trött så vi får ta det till ihelgen, vi skulle gå på Jägarna 2.

Jag känner mig så glad! Förra veckan var ett helvete jag var irriterad arg och sur, förstår att Peppe blev på ett jävla humör han med. Men i lördags så vände det jag blev så glad och kärleksfull. vill bara kramas och allt flyter på. känns bra igen vad skönt måste jag säga. jag mår så mycket bättre när jag får vara glad :D

Sitter och kollar på Svergies historia tycker det är så intressant :) nä nu ska Peppe så tillbaka sin dator. Min dator ville inte leva längre tycker det är jävkligt tråkigt efter som nu är alla mina bilder borta på hundarna jag haft. 

Nä nu måste jag sluta skulle kunna skriva hur mycket som helst idag! :) god natter 


4/9

Igår på morgonen så åkte jag och hjärtat till bytar dagen på brännaborg. Vi hittade lite bebis kläder 5 eller 6 plagg för 100kr det är så kul att handla när det är så billigt :) Nu är jag och Peppe inne på Crescent barnvagnen igen känns som att det kan vara värt att köpa en ny sån för 4000kr.

Iaf så, efter bytar dagen åkte vi vidare till biltema och köpte nytt batteri till bilen och åkte sen in på systemet och köpte alkoholfritt cider och Peppe köpte någa öl och cider till kvällen då vi skulle åka med båten till lustholmen. När vi kom hem från birsta mekade gubben och jag for hem och fixade lite i hemmet och gjorde ordning mig tills vi skulle åka till mamma och pappa på middag :) det blev palt så gott det var, och mätt var jag hela kvällen! :P  När vi kom hem ifrån mor och far så åkte vi och lämnade Eros hos Anders för han ville så gärna vara hundvakt :) sen kunde vi äntligen åka ner till båten och lossa och åka viade med båten till lustolmen, och det kan jag säga att det gick åt helvete, efter halva vägen så tvär dog motorn och vi stod precis där det var öppet mot havet så stora jäkla vågor kom, och ankaret tog inte. Så det var ju bara till att ringa till SSRS så dom kunde bogsera in oss till land så vi kunde åka vidare sedan till lusthomen via bil istället. Peppe han blev inte så glad över detta men jag sa, det är ju inget att sitta hemma och deppa över, så vi drog dit och hade skit trevligt och vi dansade tillsammans och så mysigt vi hade :)

Idag har jag varit med go bruttan Tess oh vi snackade bara en massa skit :P det är tur jag har henne som man kan prata exakt allt med! Love you!!!

AAhh just det jag klarade hjullastar kortet i fredags så nu är det bara lastbil kvar! äntligen:D


Less

Vad less jag blir på folk, som ska försöka dömma vad jag ska bli för mamma och om jag kommer att klara det, vad är det för jävla sätt? det är ju verkligen något jag stör mig på så in i helvete att ALLTID folk kommentera eller försöka snoka i andras liv. skaffa ett eget liv för helvete! när man drar in ett barn i bilden som inte ens är fött än och bara slänga ur sig utan att ens veta bara tror en massa saker! så jävla lågt.

Nä men jag kommer inte att bli någon bra mamma, det är ju supa jag ska göra så fort jag kläckt ut mig ungen, men h*n ju ha en pappa som kommer att ta hand om bebis, så de löser sig om jag inte kan ta hand om mitt eget barn ens. Men då borde jag väl förhelvete vara omyndighetsförklarad eller en annan störning/pundare om jag inte skulle kunna ta hand om våran skatt!! vårat eget kött och blod!!!

Lite roligt ändå att dom orkar gå runt och tänker på något sånt och ägna tankar på mig än kanske deras egna fel och brister. Eller vem vet dom kanske är perfekta! :D vad härligt...


tycker den här bilden passar in så bra för man har fått höra att man är lik henne! :P