Enduro SM

Igår åkte jag Peppe och Hucka till Östersund för att kolla på enduro SM. Är inte så insatt i Enduro men fick fråga en hel del om hur det funkar och det var verkligen intressant. Såg verkligen skit kul ut och fina spår! Hucka sa det att jag skulle sattsa på att vara med i Ladies Cup nästa år, det skulle vara skit skoj om man utvecklas bra i Enduro, jag tror ja har en chans då jag kommer ha med mig farten från crossbanan till skogen. Jag ska iaf försöka satta på att köra GGN i november!

Till helgen ska vi till klingre igen och då ska jag ge mig på snöspåret igen! Denna gång ska jag vara lite mer förberedd.


26/2

Träning i klingre, körde verkligen över förväntan har inte långt kvar nu innan jag tar sista platån. Sen så låg jag och Peppe en bit i jämnsides och då fick man höra att man var tjurig av sig för det är klart man vill inte bli ifrån åkt så då gav jag allt! Banan var för övrig fin. Tränade starter på slutet av träningen, jag gjorde som när jag startade med 85cc då startade jag alltid med 2an i och det gick super bra på 125an oxå men hoppas på man får den sänkta ramen snart så man når ner riktigt med båda fötterna. synd man ska vara så kort :P   

Tess och hennes kille följde med oss så det var lite kul att Rikard fick testa på att köra på bana, Tess stog och kollade på. hon sa det att hon blev väldigt sugen det förstår man. Jag sa det att hon och jag skulle ta hojarna till någon lägda så ska jag lära henne växla och köra lite!

Tack Tess för designen på Bloggen! :D


Onsdag

idag så flyttar man ur lägenheten äntligen så slipper man skiten! Ska försöka hinna med och gratta Lina som fyller år idag oxå:)

Vädret ser lovande ut på lörda och söndag för på lörda blir det cross och på söndag ska vi åka till Östersund på enduro SM så det ska bli riktigt skoj!

Känner att träning tar sig och det blir bara bättre och får in tekniken mer och mer! längtar som satan till sommaren och hoppas på det finns någon tjej som man kan köra emot! känner även att det skulle vara kul med tävling här framöver men det blir nog inte i sommar! det var ju as kul att tävla då jag var 16 så tror det kommer vara samma nu oxå men hårde än när man körde 85cc :P ska även testa på enduro i sommar :) Som Peppe sa det är nog ingen mening att börja med snöspår nu men det var kul att prova på.


Båten

Som det ser ut idag så blir det ingen cross ihelgen då jag och Peppe har bestämt oss för att göra klart båten så den är klar till våren, så man slipper göra allt sista veckan den ska sjösättats.

Idag har man inte hunnit med så mycket klev upp dammsugade sen åkte jag syster & Jerry och pussade på Teus, moster lill hjärta är super förkyld stackaren hoppas han blir frisk snart. Man hade ju tur när man kom dit för syrran skulle baka idag så då fick man smaka på go kakor, mums.  

I tisdags så var jag på ams och fick reda på att utbildningen kanske skulle börja tidigare. Jag hoppas verkligen på det, längtar så otroligt mycket och är super taggad att börja plugga till något som jag verkligen kommer att trivas med :) ååh det kommer bli så kul! ska gå coh diska nu innan Peppe kommer hem!


<3

Igår var det alla <3 dag och jag fick ros och choklad av älsklingen blev väldigt överraskad :) det är det bästa med Peppe han lyckas alltid ;) är otroligt lycklig med honom <3

Idag var jag till AMS och min utbildning kan börja tidigare än v11 så det är skönt :) är jävligt peppead till den :)
Vickan var med mig till AMS som ett moraliskt stöd ;) lika trevligt att umgås med henne sedan träffade vi snyggingen Tess en snabbis, tänkte man kunde åka hälsa på henne snart men Rickard mådde tydligen inte så bra så väntar tills han mår bättre :)

Ikväll ska vi sätta tillbaka gafflarna på 125an. sen så satt bussen fast så den ska dom väl dra upp oxå. tänkte jag skulle försöka flytta snart så jag blir av med ett beskymmer mindre. göra adress ändring måste jag oxå göra! 
Ja alltid är det något :P


Peppe och jag


Lördags träning

Gårdagens träning gick mycket bra! börjar lära mig ta kurvorna bättre och bättre! det var 2 tjejer som tränade oxå så man fick ju självklart tävlingsdjävulen i sig och körde ifrån dom, det höjde ju självförtroendet en del. jag  känner mig mycket motiverad och ser framemot nästa träning. testade även på snöspår det var skit kul men var riktigt slut så det blev några vurpor. Jag hade det riktigt kul igår! Crossen gick jätte bra nu, tur man har Peppe!


Strul

Har inte mått rikigt 100% denna vecka men känns att det börjar bli bättre nu. Vi har ingen buss ihelgen så vi vet inte om vi kan träna, ska se om vi kan låna släp av någon. Hoppas det löser sig iaf! känner att jag måste träna om jag ska hinna komma ikapp till sommaren så man inte inte är helt otränad.

125an är nästan tip top nu är det bara en grej som ska bytas i gaffeln som är jäng paj. gjorde en provosorisk lagning tidigare.

Jag är överlycklig att jag har Peppe! <3 helt underbar kille :) Älskar dig!


Tidningen

Ville bara länka då jag och peppe var med i tidningen 3feb :)

http://allehanda.se/sport/narasport/motor/1.2717247-vintercrosskorning


Träning

Träningen i lördags gick super bra! Peppe tränade mig och visade vad jag kunde tänka på när jag körde. Peppe sa då det att jag har inga problem med att gasa men det är i kurvorna jag ska träna på att ta bättre!
så tänade en hel del på att ta kurvorna och för söka få mer fart. så nästa gång jag tänar så blir det hård träning på det. Crossen gick super bra! vilken skillnad det blev när man bytte kopplingen. mycket rolig att köra nu oxå när man når ner då vi skar ur sadeln. testade även på lite starter och kunde ha gått bättre men det kommer ;)




Idag var det tänkt att vi skulle käka palt hos mamma och pappa men dom hade åkt på magsjuka. men middagen blev räddad ändå av peppes syrra och pappa! vi fick tacos super gott var det :) idag blir det en tidig kväll har varit som en zombie idag helt slut och träningvärk har jag oxå :P Imorgon ska jag med Peppe till jobbet och hämta Saaben som ska besiktigas hoppas på att den går igenom! sen ska jag tillbaka till svall på älsklingens jobb för att hämta honom <3 så fick jag mig en hel dag att göra imorgon :) skönt 


Nu jävlar

Då har man kollat upp allt med klingrebanan och den låter som om dom har fått igång traktor och håller på att skottar den för fullt tills imorgon :D jäklar vad fin den kommer att vara! men nu hoppas jag bara på att vi får alla saker till hojen idag för lamellerna behövs bytas. det löser sig alltid! Litar på min älskling :)



kanske jag borde skaffa mig mp3a som jag kan lyssna på när man är på väg till crossbanan :)


125an

Peppe har nu snart fått ihop hojen svingen är snart svettsad, sen byta lameller. sen ska den var tipp top :) Har inte så mycket att skriva för tilfället men hoppas inget mer ska jävlas!