Tragiskt

Har hittat en blogg som verkligen grep tag i mig, tycker verkligen det är så hemsk och tragiskt som har hänt henne och deras son! 
http://chilisnackan.blogg.se/babymom/category/om-jocke-3.html




Det är verkligen min värsta madröm om det skulle hända min älskade Peppe något, jag skulle försöka vara stark men jag vet ju hur det blev när han åkte in i sjukhuset, jag blev helt förstörd tänkte på just dom tankarna "vad skulle jag ta mig till om Peppe inte fanns i mitt liv? Han får inte lämna mig nu när han ska bli Pappa, som han har längtat så otroligt till, och jag gjorde det verkligt för honom och även för mig" jag vet att man inte får tänka så men jag är en tänkare och jag kan inte rå för det.


Mat på hemsön

Idag skulle vi åka och käka middag hos svärmora på hemsön :) vi fick enschiladas super gott var det, synd bara att jag mådde så jäkla illa så jag kunde bara äta lite men jag fick iaf behålla det så det var ju bra! :) jag blev så bebis sugen så jag snodde Nea ett tag och gonade på henne men hon var mest intresserad av Eros :P sen gav jag älskling Nea och när han satt där och höll i henne så såg jag verkligen hur han tyckte om att hålla och han pussade på henne, det var så fint det jag såg att jag höll på att börja grina. lite över känslig men det var så fint. Jag tänkte hur det kommer att bli när våran lilla bebis kommer. Jag tror att jag kommer börja grina när jag får se älskling hålla sitt barn för första gången.


28/8

Igår var jag på bytardag och köpte dom första bebis kläderna <3 det är verkligen det roligaste jag köpt någon gång, jag har aldrig känt mig så exalterad och glad för att få köpa kläder förut! :) Jag fattar inte häller riktigt att jag ska bli mamma, men det är nog vanligt. Jag har hört att det är vanligt att man inte förstår för en efter förlossningen att man fattar att det är sitt barn och att man är mamma! Iaf efter bytardagen så åkte jag hem med älskling och väntade på att Tess skulle komma, vi hade tänkt att åka till erikshjälpen i Timrå men Jordis tyckte att vi skulle gå på marknaden först så vi alla gick dit och kollade som vanligt är det slöseri på tid. Vi gick till subway och käkade innan jag och Tess skulle åka vidare. Men då lyckades Jordis övertala Peppe att dom skulle med till Timrå och sen åka till birsta. Måste säga att jag tyckte erikshjälpen vad värdelöst tyckte inte det var något hitt att åka dit. Så jag kommer inte åka dit någon mer gång. Vidare till birsta, började med Ikea och köpte lite små grejer. grabbarna dom flydde till biltema :P sen gick jag och Tess till H&M fick lov att köpa mig en ny BH IGEN! lite tråkigt att köpa det när man vet att man inte kommer att använda dom när brösten krymt igen :P haha. Vi möttes utanför H&M och då såg jag gubben hade köp något och fick lov att skynda mig kolla vad det var och han hade köpt en liten leksak till bebis! ååh man blev så glad att han köpte det på eget bevåg :) Sen åkte vi till barnenshus och kollade på barnvagn igen och då hittade jag och gubben Emmaljunga Cerox den var helt perfekt! hög var den och bra stötdämpare en sån skulle jag absolut tänka mig! och mycket snygg! :)




23/8

oj vad tiden går, snart är Augusti slut. I måndags så började jag på truck kortet och snart ska vara klar med det på fredag. Känner sån stor press på mig att jag ska vara klar med skolan innan februari, jag måste ta en dag i taget det går som det går men jag ska göra allt vad jag kan! i värsta fall får jag gå klart efter bebis har kommit, så får pappa Peppe vara hemma med hjärtat.


21/8

Idag har man städat hela lägenheten, fint det blev! och luktar gott. Såg att syrran skulle baka bullar på fb så det är klart man åkte dit och fick sig ny bakta bullar så gott, oxå skickade syrran med en bullpåse, hon är för gullig!

Jag längtar så mycket tills man får träffa sitt älskade hjärta igår så låg Pappa Peppe och pratade med lillfisen så gulligt Peppe är. Det är bara 5v kvar så ska vi på RUL :D jag är så nyfiken på könet så jag kommer inte kunna hålla mig ifrån att fråga vad det är! :) jag har fått bäddsätt av syster och kläder, ska även få köpa hopp gungan och en och en sån här gungsäng kom inte ihåg vad den heter, men iaf så är det Nalle Puh och hans vänner på den :)



Ska beställa sånna här tänkte jag :) så söta

Idag går jag in i vecka 14! 13 + 0 :) tycker magen har blivit lite större!


18/8


Ska försöka uppdatera med denna istället :) då ser man hur mycket bebis växer.


Inatt vid 3 fick jag köra in älskling på akuten för han kräktes varje 15 min och hade super ont i magen! gubben har ju börjat med en ny medicin så vi trodde det kunde vara biverkningar på den, men han har ändå blivit tilldelad den medicinen på sjukan även fast dom inte vet var det är för fel på gubben. tycker jag är lite dåligt. men iaf så blev gubben kvar på sjukhuset och har dropp. Imorgon ska dom gå ner med kamera i magen på honom, jag hoppas det inte tar sån jävla tid för dom är ju inte direkt snabb på sjukan tycker det är under all kritik. jag hoppas han kommer hem imorgon för jag vet hur tråkit han tycker det är.


Så pigg var han iaf när jag träffade honom han är så vacker! <3

Men han tycker det var skönt att jag kom och han ville inte att jag skulle lämna honom det kan jag förstå. Jag saknar honom redan blir tomt utan honom inatt.


17/8

har inte hänt så mycket idag, jo jag var på birsta och köpta omega 3 och en kofta som är super fin :) När vi kom hem så kom Jerry, Angelica och go Teus på lite fika :) sen så tog jag och Eros en lång och skön promenad! hur härligt som hällst :) Kollde på True Blood med älsklingen när jag kom hem, kul att han vill tycker om den.

nu ska jag duscha sen sova. det är så skönt att sova så det går inte att beskriva :P god natt

Vecka 13

Kroppen:
Nu börjar den andra delen av graviditeten och känslan av att vänta barn har ofta infunnit sig. Du känner dig lite lugnare, då största risken för missfall är över.
Det är rimligt att gå upp 300-400 gram/vecka. Nu brukar illamåendekänslorna och den värsta tröttheten avta. Vissa kan redan känna fosterrörelser, men det är ganska ovanligt. Det är svårt att skilja fosterrörelser från vanligt bubbel i magen. När man ligger stilla i sängen kan det vara lättare, känner man ett litet sprattel en bit nedanför naveln och det inte åtföljs av något kurrande ljud är det mycket troligt att det är just fostret som rör sig.
Tänk på att ta hand om dig själv och vila lite extra. Arbete och fysisk aktivitet är helt ok, men undvik stress.

Fostret: Benvävnad skapas och revben kan ses på ultraljud. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen. Lungorna är färdiga och fostret börjar röra på bröstkorgen som om det andades, men syret kommer genom blodet. Att fostret tränar att andas i vatten är bra för lungorna, från samma ögonblick barnet kommer ut och navelsträngen klipps av så måste andningen fungera perfekt. Vattnet trycks ut ur lungorna precis vid förlossningsögonblicket och från att vara vattenvarelse börjar barnet andas luft genom munnen och näsan. Hos flickorna finns nu miljoner ägganlag i de omogna äggstockarna och pojkarna börjar bilda manligt könshormon.


16/8

När vi kom hem idag så kom Tess & Rikard över och ville ge min ett par mamma byxor super fina är dom, jag fick bara ta och sy upp dom, lite för långa :P Sen visade dom bilder på bebisen deras för dom hade varit på RUL idag :) super fina kort på bebis det var! längtar verkligen till vi får åka på RUL men det är inte så långt kvar, det är den 28/9 vi ska dit :)

Pratade med älsklingen idag om vad vi måste köpa och fixa i lägenheten innan bebis kommer. Det kommer bara säga poff då har skatten våran kommit! Vi måste lacka och fixa 2 dörrar sen lacka en byrå vit, och lägga golv i bebis rummet, rensa ur lägenheten på saker vi inte använder. Detta kommer att ta tid så det är lika bra att vi börjar för sen är det ju en massa saker som ska inhandlas oxå. Ska hämta en massa saker hos kära syster som bebis ska få låna :)  


15/8

Har haft fullt upp hela helgen, ifredags åkte vi till Nyköping och bodde hos Anders vän i en stuga. på lörda morgon åkte vi för att möta upp alla andra som sponsrar Kim Lindström, där fick vi Shift tröjor :) super fina! iaf sen så for vi vidare mot Norrköping för att sedan åka till Finspång.

Iaf så var det kvalheat på lördag och Kim kom på 2a plats, det var jävligt bra kört av honom! fan vad bra han kör! På söndag så på första heatet så när han har ungfär 200-400m ifrån mål så vurpade han så han flög in i en stolpe och punkterade en lunga och mjälten sprack så det blev akut in på sjukhuset för han höll på att förblöda invändigt. fan så tråkigt att han hade en sån otur. skit tråkigt verkligen!





Det finns mer att läsa om honom på http://kimlindstrom.com/

Såg även att brudarna kör väldigt bra om 2 år ska jag ställa upp på SM tänkte ja :) det gäller att träna på! nästa sommar ska jag iaf köra någon MX girl tävling i nedre norra tror även gubben ska ställa upp på tävling. sen bli det nog crossbyte till en 4-takt såg nu att det var sån skillnad på 2-takt och 4-takt sen när jag kört Peppes 4-takt så har det varit skönt och har haft ett bra flyt mycket bättre än med 125an


11/8

Trött man är alltså! hur ska jag orka med att åka till Norrköping som eller vart vi nu skulle åka? jag kommer vara död på måndag känner ja! vi ska iaf kollar på motocross SM så det kommer förmodligen bli grymt!

Idag var jag och gratta syster som fyller 19 :) har alltid lika roligt med släckten dom är så härliga :) fick även träffa min tremänning Anna det var kul! :)

nu måste jag packa om jag ska hinna med allt!


10/8

Klar med ADR! :D känns så jävla skönt :)

Nu ska jag och lillsyrran till onsdagsbus och kolla på en massa snygga bilar :D det får bli hennes fördelsedagspresent :) imorgon ska vi på kalas och gratta henne!

satan vad nice att äntligen få köra saaben igen! :) älskar den. aah just de det är ju MYCKET Saabar på onsdagsbus ikväll :)

Måste leta fram Eros stamtavla så Jessica kan ställa ut honom i oktober :) det kommer nog gå mycket bra för honom då han är så jävla snygg :D


8/8

Ihelgen har jag och gubben varit och tjuv kikar på baby grejer :) så mysigt. sen så var vi och köpte golv till lgh så nu blir den äntligen klar :) få se om Peppe ska sälja den eller hur han ska göra som. det visar sig med tiden :P
på lördag kväll käkade vi tacos med Angelica Jerry och mamma och Pappa :) det var trevligt!

Älskling tävlade igår och det gick väl inte som han hade tänkt han kom på plats nr 12 av 53st tror ja men det var hård konkurans, men tyckte han gjorde det bra iaf. jag känner mig lite som hans personliga tränare ibland för jag ge han alltid råd och vad han kan göra bättre och det roliga är att han lyssnar på mig så han säger det att de går bättre då för honom :) så det är skoj.

Nu ska vi åka till Johanna och Oskar som har skaffat sig en iller ska bli kul att få träffa honom. han är ju så förbannat söt :D


5/8




Till den jag älskar


Fin låt


Denna låt är till dig Älskade Farfar <3 Du är saknad


4/8

Pusta ut lite nu har jag gjort 2 prov denna vecka och godkänd =D känns så otroligt skönt!! har 1 prov nästa vecka oxå, sen har jag ADR = får köra farligt gods =) 

Måste hylla Peter för nu har han äntligen tagit fingrarna ur och ta bort vissa saker! tog sitt lilla tag men nu är det gjort. men hur kul är det ha sånt kvar för en annan men Peter han brydde sig väl inte om dom men det var ju jag som tar illa upp. tror inte någon annan brud vill ha sånt kvar häller. blir bara så förbannat jävla upprörd så oj oj.. men varför har man kvar något sådant den frågan ställer jag mig och jag kan inte komma på en bra orsak. jag har tagit bort allt som jag hade med mitt X förlovningsringarna bilder och ja allt. lärde mig en sak av exet och det är ett nytt kapitel nu. och det stämde mycket bra när det tar slut med någon så börjar man om med exakt allt med den nya personen man vill dela sitt liv med.   

OCH JA vi har ett sånt förhållande som alla andra har vi är inte mer speciell än någon annan! Jag är lycklig med Peter. men alla har ju ups and downs you know! :P

http://www.youtube.com/watch?v=MLeIyy2ipps&feature=relmfu
 


Magbilder


Vecka 7 eller 8 kom inte ihåg när jag knäppte kortet :P


Vecka 11 (10+2)

Det börjar ju synas nu iaf :) Både Brorsan och Syrran tycker det syns att magen har blivit större så det var super kul att dom såg det :) Älskling han ser ingenting han :P


Måste bara säga att jag kan verkligen inte hitta en sån fin man som Peter, han är min finaste! Han är så glad över att bli Pappa jag vet att han är solt även fast han inte säger det :) Han bryr sig verkligen! Peter kommer bli sån fin pappa :) men det är han ju redan ;D


2/8

Magen har blivit större tänkte jag skulle lägga upp bilder så fort jag har tid :P snart ska jag och gubben iväg på middag till Tina o Nea :) ska bli gott med mat känner jag nu :)

Imorgon är det prov som vanligt. får man se hur det går. men ska bli skönt att få det gjort!

Jag och älskling sitter redan och "planerar" diskuterar inför nästa sommar vilka tävlingar man ska ställa upp i, och hur vi ska göra med lilla bebis. men det löser sig alltid jag tänker iaf inte bli den mamman som slutar och leva bara för att man har barn. aldrig!! jag ska göra allt jag gjort innan (kanske inte allt) men man får bara planera lite bätte! aja nu ska jag gå och skynda på gubben för han är nere i garaget!

åååh snart måste vi flytta in till lägenheten, känns som man kommer bli låst igen :( men man bli van..