31/7

Har haft en mys dag på lustholmen med Peppe familj :) Pratade med Mammsen idag och berättade att jag drömde om rabarberspaj och hon skulle göra en ikväll så tänkte jag skulle åka dit snart :) gud så gott! :D

igår var älsklingen på tävling i hammarstrand och han kom 4 av 40st fan vad glad man blir! han är så duktig! tänkte jag skulle ta och köra någon dag kanske på onsdag :)

Har satt Peppe på jobb så hoppas han blir klar med golvet i tredje rummet i veckan då det är hans sista lediga vecka och har säkert inte tid sedan.



28/7

Idag har vi haft hjärt och lungräddning jävligt intressant lärare som hade mycke liverfarenhet.

Imorgon går jag halvdag och då ska jag och älsklingen hämta Tuvis, hon är verkligen en ängel. så vacker. Sen ska vi åka båt till svartvik och grilla med peppes familj/släckt :)

Idag har jag då spytt och mått lite små illa, har verkligen inte lust att äta något förutom kräm och mackor. jag som har älskat mat nu blir jag bara äcklad och illamående när jag tänker på det. sen igår så började jag grina för ingenting, eller jo jag ramlade men började först skratta sedan började jag stört lipa. haha man blir verkligen knäpp och jag som har sagt hela tiden att jag känner ingenting jag mår så bra. nä nu kommer det!  





27/7

Idag har jag klarat provet om säkerhet på väg men har 2 prov kvar imorgon och på fre. Jag måste tro på mig själv!

Allt känns så underbart att vara gravid! längtar verkligen tills man får känna första sparken! det är helt sjuk jag har inte känt så här förut, trodde framför allt att jag skulle bli rädd att bli gravid men icke ångrar det inte! har inget sug för fest häller är så jävla skönt att vara nyckter! :)

Jag älskar att planera och fundera på vad man ska köpta till bebis, har tänk på dom här sakerna. Men barnvagnen ska vi åka och kolla på i barnenshus om den finns där. Sen kanske man hittar något annat som är bättre.



Crescent Classic -10




Ikea Spjälsäng

Ja jag vet att det är tidigt att fundera på sånt här nu men man måste väl få fundera och njuta av alla planer man har till lillfisen :P


Inskrivning

Idag åkte jag och älsklingen till BM för inskrivning fick lämna en massa blodprov, kissprov, och fick tid till ultraljudet och ny tid till BM. I september ska vi åka på Ul gud vad man längtar :) det kommer bli super spännande!

Åhh jag vill bara att man kommer till den tiden man kan börja köpa en massa saker till bebis. jag kommer inte överdriva men vill köpa säng och lite små saker och barnvagn :D

Att bilda familj är något underbart och kärleksfullt. Jag kan inte bli mer lycklig att jag har den bästaste mannen i mitt liv och jag vet att han kommer bli en super bra far till vårat älskade barn :)

Tycker det är så kul för det är fler vänner än jag som är gravid, tror vi kommer får så mycket utbyte av varandra under hela våra graviditeter och efter då vi är mamma lediga, slipper man sitta hemma hela dagarna :P 

Du är i vecka 10.
Du har gått 9 fulla veckor och 2 fulla dagar (v9+2).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 3:e graviditetsmånaden
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Lör 25 feb 2012
Du har 214 dagar kvar till beräknad förlossning.


Helt fantastiskt att se


24/7

Igår var vi på Neas dop. Det var fint, sedan var det en sån fin sång så jag höll nästan på att gråta. lite känslig kanske man är nu. 

På kvällen var det middag/fest hos Jon och Sunnie sen drog vi in till stadsfesten.

Idag har det varit en lugn och skön dag gick över till Teus och busade med go pojken. fasiken vad han är glad och skrattar hur mycket som helst! längtar tills man få träffa våran bebis :) är nu i v 10 gud vad tiden går fort! Jag tror vi kommer få en pojke det tror dom flesta men det visar på ul.

Efter Peppe hade sett på F1 så bjöd jag gubben på subway sen så åkte vi hem och kollade på film Ironclad den var bra och mycket blod ingen dålig film inte :P men det var ju mycke data gjort. 

Nu ska jag sova så jag kommer mig upp imorgon!  


22/7

Måndag börjar jag utbildningen! :D Fan vad underbart livet rullar på som det ska :)

Vad kul jag och gubben har haft det när vi körde cross på Vallträsk banan vi lekte även på vägarna fan vad kul vi hade kände verkligen att man var fri inga poliser som bryr sig där uppe.

Träffade massor av släcktingar där! :) dom är så himla trevliga välkomnar en med öppna armar :)

Nu ska vi åka till Tina och Nea, vi skulle bli bjuden på mat! dom är för go!


19/7

Ul gick super bra! bebis är nu 1,8 cm :) och allt var som det skulle, hoppas inget oförusett händer nu!

Imorgon åker jag, älskling och mamma och pappa till Storuman på liten semeter tillsammans. ska bli kul att få träffa släcktingar där! :) jag kommer fan inte ihåg när jag var där sist det måste har varit 4-5 år sedan!

Älskling ska ta med dig crossen så vi ska åka till Vallsträsk banan vid ensamheten. Den banan har jag kört på när jag var 14 kanske. Den var liten som fasiken och små hopp bara. Nybörjar bana kan man säga.

Nä nu är jag super trött och ska leta mig till sängen, fan vad jag kommer att sova! :)


Borta bra men hemma bäst

Så sant så! Har varit ute med båten i ungefär en vecka det har varit mysigt, vi har varit lite överallt. Va på Ulvön men blev lite besviken hade lite större förväntningar. Tycker att Lövvik var mysigast, vi badade som bara den där, det var super varmt 23 grader varmt :) dit ska vi åka mer i sommar! det kändes att Eros fattades lite tomt utan han men nu är han äntligen hemma med oss <3

På måndag ska vi åka och kolla på vårat hjärta igen <3 se så allt är bra med hon/han :) Förra gången då älsklingen var med så var lillen 8mm och man såg redan huvudet på lillen, då var jag i vecka 7. Älskling var så söt och han log hela tiden när han fick se våran bebis :) Efter vi hade varit på ul så sa gubben vad lillen skulle heta om det blir en tjej :) såg dock att en av vännerna på fb hade döpt deras barn tillsamma namn så då blev det inte lika kul längre :( annars hade Ronja blivit ett super fint namn :)

På måndag ska vi tillbaka på återbesök. Ska bli kul att se hur mycket lillen har utvecklats är i vecka 9 då. Vi håller verkligen tummarna att bebis fortfarande vill bo kvar och allt är som det ska :)

Drömde här om dagen att vi fick en liten flicka och det var det vackraste jag hade sätt och mycket mörkt hår hade hon! :) längtar tills man får uppleva allt!


Music FFS




Riktig HD musik! :D




Tro vilka fördommar som man får nu?? min bror var skinhead och inte rasist för de! LÄS PÅ!!!!


7/7

Varför ska det finnas falska och dom som skapar drama runt om sig hela tiden finnas runt mig??

Jag försöker väl inte bry mig så mycket men till slut så går jag ändå runt och irriterar o stör mig på dessa. Jag orkar väl inte skaffa mig konflikter så därför låter jag det vara. För en sak har jag lärt mig att folk tål inte att få kritik dom klarar helt enkelt inte av att höra saningen. För jag är den som säger det jag tycker och tänker så enkelt är det för mig. men är det något som någon störs sig på mig så kan den personen gärna säga det till mig i ansiktet!

På lördag sticker och jag och älskling på semester med båten :) hoppas det blir bra väder bara. Nu ska jag åka ut till mor och fars hus för syrran är där med lillgubben Teus :) vi ska göra våfflor :D

Vill även TACKA Tina, Sara och Nicklas för att ni kan ta hand om "lille" Eros ;D ni är guld värd! Tror Eros kommer få det mycket mysigare att få vara med er än att få sitta i båten ;P


4/7

ikväll ska jag gå på Transformers 3 3D med Tess o Rikard :) imorgon ska jag med Peppe på jobbet och fixa det sista med Tinas luckor.

sen ska jag bara njuta av semestern i 3 veckor.

Har inte så mycket att säga hade mysig helg med älskling lillsyrran och Oskar. spelade en massa spel. när nu ska jag tvätta sängkläder ifrån båten! :)