27/2

snart är denna måndad slut och vi går mot ljusare tider! :D

Vi måste börja planera in Birgers namngivlese, eftersom ingen av oss är troende så varför gå in till kyrkan?? bara en massa gud snack. vi måste planera vart vi ska vara och vilka vi vill bjuda och om det bara är släckt som ska komma eller vänner oxå. Vilken mat vi ska bju på och tårter mm. vi tänkte iaf ha det i slutet av Maj eller början av Juni. En massa saker ska planeras iaf. Peppe vill ha något litet och jag vill ha något ganska stort.

Snacka om att huden blir uttorkad efter en graviditet. kroppen är som ett russin typ :P men ska blir bättre på att smörja in mig. 

Vi funderar på att sätta ut lägenheten igen men tror Peppe ska lägga ut den via mäklare då. Så hoppas vi får den såld. Vi tänkte flytta till en hyres lgh så länge tills vi hittar ett hus som vi vill ha! :) Sen så verkar det som att det inte blir någon mer båt för oss. Peppe är inte alls sugen på båt längre, och han tycker det är dyrt han säger man kan göra så mycket roligare saker för dom pengarna. Så båten åker väl ut när båtsäsongen börjar. 

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: