Imorgon är det valborgsmässoafton!

Tänkte ja skulle sälja lite kläder. som ja inte kan minnas att ja använde sist?.. gick super bra men klänningarna går de sämre för. aja de gör mig inget att ha kvar dom häller.. men dom kommer damma bra där inne.





hoppade lite studsmatta igår med Birger fick träningsverk idag.. och hoppade idag igen och nu är jag stel som en pinne i ena :) illa....



idag har ja varit kreativ. älskar mig själv när ja är de ;) jobbat. städa och panta promenerat har ja hunnit oxå. :) imorgon är sista jobb dagen sedan ledig i 4 dagar de är inte illa! imorgon så käkar vi ute med Johanna och Oskar. sedan åker vi och kollar på majbrasa sen åker vi väl hem och spelar krocket ja köpt. blir lugnt och skönt imorgon! :)

god natt!

:)

tacka vet ja sol och sitta hemma på verandan. de skulle ja fortsätta med hela kvällen! sista gången jag gå ut på krogen denna vår/sommar. kommer bara befinna mig på crusingar o möjligtvis stadsfesten. annars suger krogen ju ganska så jävla hårt. förstår varför Peppe inte går ut mer än en till 2 gång per år kanske.

imorgon blir det crossbanan. :)








Fredag

Ikväll kom Fredrik med familj och hälsa på och käka middag med oss! längesedan vi sågs men de tog vi igen ikväll! ;)

är dyng trött varje fredag tror fan ja ska gå o sova. händer ju saker imorgon oxå! ;)

btw vi köpte en studsmatta till våran son idag! han kommer bli överlycklig när vi fått ihop den! :)

photo










grillning

igår passade vi på att ha tisdagsmys! :) dit ska vi gå fler gånger! :)


lyckliga gatan!

helt underbart allt är nu. älskar min gubbe som in i norden. helt underbar karl, du står ut med mig och mitt ego tänkande. men håller på att bli bättre må ja säga. :) börjar tänka mer på vilka konsekvenser som kan uppstå med vilka val ja gör i livet. börjar fundera på om de är värt att lägga ner en massa tid på vissa människor som man ej kan förstå sig på? aja de får tiden utvisa. :)

nåväl jag har iaf kämpat att förstå mig på peppe istället! han är en speciell människa att leva med men bland de viktigaste personen ja känner. han behöver inte kalla mig för saker som älskling, gumman, hjärtat mm. för att han älskar mig genom att visa de på så många andra sätt. ställer upp på mig mycket och han ser till att ja har en hoj att köra på. han pussas o kramas mycket. busar med mig. han ger mig de ja önskar mig. han är kärlek. en toppen kille. han är mig trogen. jag vet vart ja har honom helt enkelt. vi litar på varandra och vi är inte svartsjuka. jävlas med varandra kan vi med ;) de är bra att lyssna på sin mamma ibland även fast de känns omöjligt. men hon har alltid rätt min älskade mamma❤ och hon är den som känner mig bäst och vet va som är bäst för mig! Hur ska ja klara mig utan dig!

puss o god natt. jobb 2 tim står på schemat! ;)

helt slut

har gått med huvudvärk i 2 dagar och när ja böjt mig så har de känts som om huvudet ska sprängas, ett sånt jävla tryck så fy fan. de är efter kraschen i söndags. så är helt slut och de är bara onsdag. sista långa jobbdagen imorgon. jobbar 2tim på fredag. slutar kl 10 så de är skönt. har tagit på mig extra hela veckan då en annan ha varit ledig. så ja har städat på hennes platser. :) skönt med lite extra pengar. behövde inte jobba fredag häller men de gjorde ja ändå. 💲

gubben drar till Eskilstuna inatt för att hämta hem sin hoj!:) skönt då slipper jag laga mat så då tar han med sig mat när han kommer :)

hela helgen uppbokad igen, imorgon ska ja o lill hjärta gå ut o påska! :) fredag efter jobbet ska vi bada med Birger eller hitta på något skoj! :) på kvällen, middag hos syster, Katja o Tove kommer ifrån Överkalix o hälsa på! dom är efterlängtade. lördag köra hoj i nora. vi är nog 7st som ska dit. as skoj! på kvällen kanske fest. söndag köra hoj i Sollefteå med Sanna! :) måndag hjälpa mina föräldrar med veden! så de va det de. ingen vila här inte







måste säga att de är fränt att jobba i dessa byggnader! se där alla professorer ha jobbat en gång i tiden. och de är lite spöklikt känsla att vara där inne. borde finnas guidad tur :) men det är fan en katastrof att dom lagt ner de för alla människor som jobbar där o byggde nytt i förhoppningar om att de skulle finnas kvar i 100 år till minst men nä, en kniv i ryggen fick dom! jävla fitt politiker!

en dag

har varit på topp hela dagen med min sambo. vi har varit i Nordanstig idag och tänk att jag skulle få köra mer än ett halvt varv. men så blidde de inte. gjorde egentligen en fjant vurpa men den tog jävligt bra. dunka ner med huvudet först sen kom kroppen. har svin ont i nacken och axeln när ja väl kom mig upp ur dyngan. va hur lerigt och jävligt som helst. så jag fick kolla på när dom andra tränade. gick de med satt mig i bussen och sov en stund!;P sen så for vi till vreten för lite palt :) älskar min gubbe som ställer upp på mig så mycket. är evigt tacksam! ❤

jobb imorgon då. Hoppas nästa vecka går lika fort som denna att jobba! :) då kommer det att gå fort till helg. jobbar ju bara 2tim på fre oxå! ;) skönt men onödigt.

god natt gott folk!





Sprit



Detta är mim sprit lista som jag kommer att köpa in eftersom. vill ju lära mig göra goda drinkar. är så förbannat less på att dricka samma skit hela tiden. som ?rekodrlik? päron, red gold och peatch. spyr på dom snart. Och de andra som finns har ja oxå druckit mig less på jag går några sorter ja dricker i 1år hela tiden sen byter ja till gamla igen och så håller ja på går runt i cirkel. ja tycker något att de verkar krångligt att lära sig göra drinkar. men vilket de nog inte är. aja men de ska bli ändring på det! :)

onsdag

kom hem ifrån jobbet och började städa lite hemma men spelade så in i helvete med musik så fick energi och gjorde lite mer än tänkt! :)
känns skönt att få de gjort innan helgen!

nu har färgbomben kommit äntligen.. blir till att lägga in den imorgon orkade inte idag☺ som sagt fullt ös.. ska försöka göra God omelett till middag imorgon. första gången ja provar på de :)

är så glad för alla fina vänner.. uppskattar er sjukt mycket. men dålig på att kanske visa de. ❤ älskar er ❤






måndag

Hejsan alla glada! 
Har insett att jag har fått så långt hår. Men kan knappt fatta det. Men enda nackdelen är att den är så otroligt mycke uppklippt så de är väl därför de känns kort.
 
Latjävel är ja idag. Orkade inte ta min promenad ikväll ville häldre mysa med gubben framför tvn. :)
 
Helgen är uppbokad igen. Ska hälsa på Mia efter jobbet och lördag arbeta hos mor o far efter Ivar. Sedan ska Milo firas sötnöten. :) på kvällen kommer Lillemor och ska ha filmmys.  Och söndag blir de hojjåka 😄 
 
Va ute med lill hjärta ikväll innan han skulle sova❤
 

:)

 
Har varit hos mor o far hela dagen och hjälpt till på gården och gjort mat. Helt slut nu. Kom av mig för finnen ringde nu och surrade ett tag:) 
 
Men tack Lillemor för fin frisyr och nu ska ja börja rulla mitt hår ofta! :)

snart helg

Birger har blitt en stor kille nu så då får man gå till tandläkaren och kolla alla sina tänder. Det såg jättebra ut. När vi kom hem så glömde vi tutten hemma så då tänkte ja lika bra att han får sluta med den. Bara jobbigt att ha med den överallt. Så ett bekymmer mindre. Gått hur bra som helst att somna utan tutte. Hoppas man på att de inte blir jobbigt iimorgon på dagis för honom.
 
Fick mor o far och Johanna o oskar på fika ikväll. Kul att man kan göra saker ävem fast de är vardag.  Lika så som i måndags.  :) vill lägga upp mer bilder men orkar inte fick skippa appen för där kan man inte ladda upp en enda bild.
 
Sova nu då få ja kan få helg någon gång. Ska bli skönt. Imorgon är vi bort bjuden på middag i skog hos Therese o Rickard. :) skönt att slippa planera mat. 
 
Älskar mitt jobb. Tiden bara rusar iväg sen så har man slutat för dagen. Man behöver inte fundera på om klockjäveln rört sig för vips så är den 13. Har bara haft jobb som man känner kan inte klockan röra på sig så man får sluta. Mem så behöver jag inte ens fundera på för de gör den.