15/8

Har haft fullt upp hela helgen, ifredags åkte vi till Nyköping och bodde hos Anders vän i en stuga. på lörda morgon åkte vi för att möta upp alla andra som sponsrar Kim Lindström, där fick vi Shift tröjor :) super fina! iaf sen så for vi vidare mot Norrköping för att sedan åka till Finspång.

Iaf så var det kvalheat på lördag och Kim kom på 2a plats, det var jävligt bra kört av honom! fan vad bra han kör! På söndag så på första heatet så när han har ungfär 200-400m ifrån mål så vurpade han så han flög in i en stolpe och punkterade en lunga och mjälten sprack så det blev akut in på sjukhuset för han höll på att förblöda invändigt. fan så tråkigt att han hade en sån otur. skit tråkigt verkligen!





Det finns mer att läsa om honom på http://kimlindstrom.com/

Såg även att brudarna kör väldigt bra om 2 år ska jag ställa upp på SM tänkte ja :) det gäller att träna på! nästa sommar ska jag iaf köra någon MX girl tävling i nedre norra tror även gubben ska ställa upp på tävling. sen bli det nog crossbyte till en 4-takt såg nu att det var sån skillnad på 2-takt och 4-takt sen när jag kört Peppes 4-takt så har det varit skönt och har haft ett bra flyt mycket bättre än med 125an



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: