5/3

Ställde kl på 7 imorse för det var tänkt att vi skulle åka med Peppe kände inget sug då han tyckte det är för lerigt och förstår om det inte är så kul att sitta och köra 16mil blöt och jävlig.

Klingre skulle tydligen öppna banan imorgon men skulle få besked imorgon kl 10. Jag hoppas verkligen att dom öppnar det så jag får köra! klarar inte av att vänta en vecka till.


Postat av: Jennie

Hej malin! Roligt med fler tjejer som åker! I årsunda är vi en hel hög med tjejer som åker, just nu är det lite lågsäsong men snart sparkar vi igång, så håll koll på våran hemsida, du är varmt välkommen!!! (ps vi har även enbart tjejträningar)

2011-03-06 ~ 16:31:08
URL: http://www.arsundamx.se
Postat av: Elin

Träningen igår gick inte så bra. Eller blev knappt någon. Har legat sjuk i en vecka.. har inte repat mig än. Massa förkylning kvar, så körde bara några varv igår, blev tokslut dirr. Så sket i att köra. Tävlingarna har faktiskt gått rätt bra :) Över förväntan varje gång. Så längtar tills de "riktiga" tävlingarna drar igång. Kommer bli sjuk kul :)

2011-03-06 ~ 18:01:22
URL: http://littleramona.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja, det blir ju fler folk i heaten nu i sommar. Men du får komma ner och och träna i sommar ju :) Hörde att du kände Pia :D

2011-03-07 ~ 05:00:26
URL: http://littleramona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: