snart helg

Birger har blitt en stor kille nu så då får man gå till tandläkaren och kolla alla sina tänder. Det såg jättebra ut. När vi kom hem så glömde vi tutten hemma så då tänkte ja lika bra att han får sluta med den. Bara jobbigt att ha med den överallt. Så ett bekymmer mindre. Gått hur bra som helst att somna utan tutte. Hoppas man på att de inte blir jobbigt iimorgon på dagis för honom.
 
Fick mor o far och Johanna o oskar på fika ikväll. Kul att man kan göra saker ävem fast de är vardag.  Lika så som i måndags.  :) vill lägga upp mer bilder men orkar inte fick skippa appen för där kan man inte ladda upp en enda bild.
 
Sova nu då få ja kan få helg någon gång. Ska bli skönt. Imorgon är vi bort bjuden på middag i skog hos Therese o Rickard. :) skönt att slippa planera mat. 
 
Älskar mitt jobb. Tiden bara rusar iväg sen så har man slutat för dagen. Man behöver inte fundera på om klockjäveln rört sig för vips så är den 13. Har bara haft jobb som man känner kan inte klockan röra på sig så man får sluta. Mem så behöver jag inte ens fundera på för de gör den.
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: