äcklad

blir så jävla äcklad av dessa människor så fy fan! nu får dom klara sig själv! bo på gatan nu i vinter måste ju vara en dröm jävla äckel!

att säga upp kontakten med en bror är inte så svårt faktiskt när de kommer till sånt här. jag har gjort de förr om en annan nära så jag kan göra det igen!

vill dom leva detta liv i sin värld så gör det men tror ärligt talat att de kommer gå riktigt jävla illa för dom denna gång för ingen kommer att stötta dom, och hoppet är över... men de skulle ju vara för jävligt att begrava sin bror men det är hans val. vi har stöttat och peppat men han har valt att gå tillbaka till skiten. finns inget mer att göra. så nu vill jag varken se eller höra av honom. hatar till det han har blivit. jag avskyr sånna som han!




uppdatering

kanske borde uppdatera mig efter helgens bravader! :)

va ju som sagt o tatuerade mig på lördag dag och kan säga att de va min värsta sittning hittills. marcus led med mig! nä men nu är de över för ett tag framöver innan man kommer på ett sånt helvetes ställe. sjukt nöjd blev jag iallafall, och stolt över att jag kan handskas med min smärta så bra. En väldigt tåligt tjej! ^^

på kvällen kom Johanna o Oskar förbi då satt vi och spelade lite super Mario! :) tills vi drog till kusin lina på lite förfest men då ringde propp Maria som jag väntat på hela dagen att hon ville att vi skulle komma dit för dom hade börjat festa! självklart säger jag, så vi drog dit. hade nå Jävulsk roligt där!
tiden rusade i väg så vi tänkte väl hinna med en bittens runda. trivs o vara där, min typ av folk där^^ henke i från bandet adrenalin va me oss as roligt att prata med honom sen kom en av hans band medlem och som är ett stort maiden fan, så snackade lite med honom och visade tatuering och ja ni skulle sätt hans ansiktsuttryck! :) say no more... haha....
träffade även en väldigt gammal kompis till stora systern. haha han trodde de va angelica först till ja sa att de va Malin.. vi hade mycket att prata om har inte sett honom på 5 år kanske. en väldigt lyckad kväll och mycket trevliga människor ute!:)

filmttips: the frozen ground! fy fan vilka jävla psykopater det finns! verklighets baserad! rekommenderas starkt!

träning i dag, jävlar va de gick bra att köra även fast man va på festligheter dagen innan. otroligt vilket flyt man hade. Jag fick beröm av svärfar han tycker det ser lovande ut! fortsätter jag såhär så kanske de kan bli något av mig.










blää

skit film! after earth... så tråkig att jag satt vid mobilen 90% av filmen. fattar inte hur de kunde vara en bio film som.

är nu trött som fan så de blir till att sova snart. peppe somnade på soffan 2h sedan. så nu får han sova på soffan som vanligt. hehe

beställt^^










inte dumt att få med gratis vibrator när man beställer saker! ^^

nytt




torsdag

blev idag inringd ifrån nkl kl 10 på morgonen. så jag jobbade 4tim idag körde till domsjö o tillbaka.

mamma fick vara hemma med Birger eftersom han är sjuk fortfarande :( när jag kom hem så hade min älskade mor städat ur Birgers rum och möblerat :) så bra de blev, nu ligger gubben och sover i sitt egna rum♥

när peppe kom hem så skulle vi ta med mamma till thaien men de va ju stängt som vanligt. så då åkte vi till kocks istället och käkade pp afterwork jävlar va gott de va! och en jävla bra service.

efter maten så drog jag och tränade blev besviken för jag trodde de va med eva men icke så de va något annat.




tattoo

snart är de en omgång till! Längtar som fan! :)

varför i helvete kan inte jobb komma till mig? är less på att ringa runt, börjar bli dåligt om företag nu för jag har typ ringt alla! får börja ringa mot öviks hållet.

tog med mig gubben på promenad så här på kvälls kvisten. jävlar vad mörkt de är ute, va ute en timme iaf. imorgon blir de friskis o svettis.

Igår så ringde min älskade och efterlängtade vän! ♥ har inte träffat gumman på länge så nu känns de som att vi borde göra de!

funderar på om jag ska ta och dra ner till sthlm och fixa ögonbrynen. vore ju underbart att få till dom. syster ska dit nästa vecka och fixa sina så då får man se hur det blir:)





nytt






bra dag

idag är jag kär o lycklig! är underbart med dom här dagarna!

nu är de att se till o byta kost pga ibs. jävla skit alltså jag visste att de va något eftersom de är inte normalt att svälla upp som en ballong om magen efter varje måltid! :/

tisdag!

ska betala räkningar ikväll tänkte jag! skönt att få sånt gjort.

har varit på elgiganten idag istället. blev ingen dator, ska kolla med peppe på internet istället. men en galaxy s4 blir de nästa månad! :) fan vad nice!

blev vila idag! men imorgon är de träning igen som gäller.

vaba idag och imorgon så hoppas lill gubben blir av med ögoninflammation snart. ser inte trevligt ut med var i ögonen:/










monday

dagen började med promenad på morgonen med lena. gick i skogen för de blåste så fruktansvärt mycket!

sen så gick jag till arbetsförmedlingen dom ville att jag ska söka jobb i hela Sverige. helt stört tycker jag...

blev en snabb visit hos Mia innan vi åkte till friskis & svettis. otroligt vad jag tycker de är underbart med träning :)

ska till birsta med familjen på fredag få se om de blir en ny telefon och dator då :)

bläää

tänk att de ska alltid se så perfekt utifrån... men de är bara en fasad ingen är perfekt. Och jag är så jävla less på att se och läsa att de är så bra tuttinuttit.. för de är så folk vill att man ska se.

är på slaktarstigen nu. Jag är inte perfekt och jag vill inte att någon ska hålla på att säga spydiga saker till mig utan någon anledning. jag gillar hur jag ser ut och tatueringar. jag trivs med mig själv. nu får som läser ta det som ni vill..

nu jävlar ska de fram, inte många som vet men kanske har anat. jag mår otroligt dåligt. inte så att jag vill ta livet av mig men de är något som tar så fruktansvärt mycket kraft av mig varje jävla dag. jag tänker otroligt mycket om de är mig de är fel på el om de är någon annan. har funderat på om jag måste gå och prata med någon eller om jag måste flytta härifrån och kunna landa.. ärligt talat så vet jag inte vad fan jag håller på med och det har varit så här nu i 2år. jag vet varken ut eller in längre. men syster min säger att det bara är att kämpa på. Det gör jag nästan varje dag. Hoppas varje dag att de ska bli bättre. Men så blir det inte. jag lever nog på hoppet.

söndag



jag är bättre och snyggare. till och med trevligare än du! jag klarar att ta skit och jag kan hålla käft.

men som sagt det kommer inte att vara länge till.

/// fjårtis inlägg! ^^

Tattooed Boys

varför är det så in i helvete sexigt på vissa killar med tatueringar! :) helt jävla otroligt^^

lördag

har idag varit i ånge o kört hoj! alltså vad kul de är! :) men jag hade verkligen inget flyt men de va kul ändå!

Gjorde mias lax idag fick vg på den.. kommer definitivt att göra den många gånger till. synd bara att de är jag o Birger som äter fisk i huset.

Birger har varit med mormor o morfar på mittsverigebanan idag och kollat på bilar. uppskattades mycket av honom. funderar på om man ska dit imorgon! :)

men dra åt skogen va skönt att peppe drog iväg med krille denna tid. skönt att slippa han ett tag han har aldrig lämnat huset på kvällen för att umgås. men nu hände de äntligen! :D

btw jag vill ha nya Samsung! :) skulle vara bra om jag slapp tömma minnes kortet varje dag.















fredag

som sagt går ju föf helvetet inte att lägga upp bilder på denna skit! nåväl imorgon blir de äntligen cross, jag ska ligga och hetsa krille. han lär ju få tjejspö ^^ska försöka komma igång med bloggen bättre! :)
 
Helvete bad dåligt aja appen är fortfarande skit

här igen!

japp har glömt mitt Google konto så
börjar med att blogga här igen! :)

var och hälsade på Mia var så trevligt som vanligt! :)